=שאלון לכולם=

טאKילה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo11.gif=שאלון לכולם=../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif

בעיקבות הדיון שהעלתה ליידי בל,החלטתי לשאול שאלות-. 1.מהיא בגידה לדעתך? 2.האם אהבה וירטואלית בין גבר ואישה נשואים נחשבת לבגידה? 3.כשיש התערבות ריגשית בלבד ללא התערבות מינית טכנית? 4.כשיש אקט מיני סטוץ בלבד ללא התערבות ריגשית? 5.האם סייבר עם זר ללא התערבות ריגשית,יחשב בגידה? ענו על כל 5 השאלות לפי הסדר,ונמקו את התשובות לשאלות הנ"ל. אבקש מכולם להשתתף בשאלון,זה חשוב. תודה..

כל הסעיפים נכונים../images/Emo8.gif

אגב,אשתי טוענת שאם אני אומר למישהי שאני אוהב אותה זה יותר גרוע מלשכב איתה. מאז,אני לא אומר כלום..

טאKילה

New member
פליז לנמק בהרחבה כל תשובה.

אני צריכה את זה לשאלות נפוצות... תודה.

AnarchyInIsrael

New member
אוקיי הנה דעתי

בגידה : משהו שאתה עושה מאחורי הגב של בן או בת זוגתך ושלא היית רוצה שהוא או היא תדע. כל השאר זו בגידה כי אתה נותן ומפנה אנרגיה וזמן לכיוון אחר פרט ןבו או בת הזוג. גם אם אין מעורבות רגשית זו בגידה. סייבר - גם בגידה, אפילו עם זה נעשה עם אדם זר לחלוטין, אבל לא נורא כמו שהוא נעשה עם אדם שאתה מכיר, אוהב או מחבב, נמשך אליו וכו. אגב אני הייתי רק במצבים של הסייבר, עם התערבות רגשית בכל המקרים. אני נשואה. משום מה לא מרגישה רע עם זה, למרות שאני יודעת שאני בוגדת.

חן (*_*)

New member
בגידה

=מעילה באמון, חוסר נאמנות. בהנחה שבני זוג, מחוייבים לנאמנות הדדית תוך מתן אמון, כל מעשה שנעשה תוך הפרת המחוייבות לנאמנות כלפי בן/בת הזוג, הינו בגידה. גם יחסים וירטואליים הינם בגידה בעיני, מכיוון שקשר ריגשי או מיני זה, גם אם הוא וירטואלי, מוסתר בקפדנות מבן/בת הזוג. כל שכן, רומן או סטוץ ממשי(לדעתי מוסכם ע"י הרוב שהגדרתו בגידה), אשר דורש מלבד הסתרת הקשר עצמו, גם שקרים לגבי היציאה מהבית, מטרת היציאה, וחשש מהיתקלות במכרים. בניגוד לטענות שניתקלתי בהן, אינני חושבת שכל עוד בן/בת הזוג לא יודע/ת, הוא/היא לא נפגע/ת ואין זו בגידה. למרות כל מה שאמרתי, אין אדם יודע מה הרקע של אדם אחר ליצור קשר כזה או אחר מחוץ למערכת הזוגית, לעולם אינני שופטת, כל אדם ושיקוליו או בעיותיו במערכת הזוגית החוקית. אני מאמינה שאדם מאושר בזוגיות אינו מחפש קשר אחר. אולי אני תמימה.

AnarchyInIsrael

New member
את צודקת 100% לגבי המשפט האחרון

גם לדעתי. ובאמת נכנסתי לעיניין של סקס וירטואלי ובכלל חברים וירטואליים (דווקא עם חברים שלי אני לא רק עושה סייבר, גם מדברת על כל מיני נושאים, אפילו שיחות נפש) מחוסר סיפוק מיני ושיעמום בחיי נישואין.

Mוניk

New member
מסכימה עם (*_*)חן

כל מה שהיא כתבה לדעתי זה נכון ועונה על השאלות אבל! איש, איש באמונתו יחיה לא שוללת דיעות אחרות מוניק

Mוניk

New member
הינה התשובות שלי!!!!

1) בגידה, בגדול. זה להיות עם גבר אחר שהוא לא בן הזוג שלך (לא מדובר בפגישות תמימות) 2) כן אהבה וירטואלית נחשבת לבגידה, זה שאת יושבת שעות מול מסך ומפנה את כל הרגשות שלך לאותו אדם שיושב בצידו השני של המסך, זו בגידה (כבר היו דברים מעולם) ונהרסו לו מעט משפחות מבגידה וירטואלית. 3) עצם זה שאת מפנה את הרגשות שלך לאחר וחושבת עליו, את רוצה אותו במחשבות הוא "גוזל" ממך את אהבתך לגבר שלך (לבן הזוג) זו בגידה כמו כל בגידה. (הוא לא חייב לגעת בך פיזית) 4) כן גם סטוצים נחשבים לבגידות (אלה בגידות מכוערות ומעצבנות) 5) סייבר, תלוי: עם את מדבר על סקס ועושה סייבר סקס זו בגידה (קטנה יותר) אבל בגידה. זה סטוץ וירטואלי ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ לו רק היית יודע איך אני מרגישה, לו רק היית יודע כמה אני רוצה אותך רוצה אותך בחיי עכשיו ולתמיד. אתה יודע לאיזה מסקנה הגעתי לאחרונה? שאתה אהבת חיי. כן, כן. שאני אוהבת אותך בכל ליבי. שאני לא מרגישה ולא ארגיש עם אף אחד כפי שאני מרגישה איתך. שנועדנו זה לזו. איך אתה מאיר כל מקום שאתה נכנס אליו. ואיך אני מקבלת מטען של אנרגיות רק כי אתה בסביבה. ואיך נהיה לי חם בלב להסתכל לך בעיניך במבטים שאומרים אלף מילים, אין כמוך אהבת חיי לו רק ידעת שאתה כזה שאתה הוא זה אהבת חיי לו רק ידעת כמה פעמים רציתי לומר שאני אוהבת, בלב שלם אוהבת, ורוצה אותך כל כך לצידי, כמהה למגעך, לשפתיך, למילותיך, לשיחות שערכנו, לצחוק שחלקנו, לאהבה אהבת חיי אתה פה איתי יום יום. בנשמתי. כל שיר אהבה ברדיו מעלה דמעות לעיני. מרגישה שהלב מתפוצץ מרוב כמיהה. וגעגוע אהבת חיי אתה כל כך קרוב וכל כך רחוק לו רק היית יודע לא הצלחתי. לא הצלחתי להראות לך אפילו רסיס ממה שיש בי לתת לו רק היית יודע איך אני מרגישה לו רק היית יודע כמה אני רוצה אותך, רוצה אותך בחיי, עכשיו ולתמיד ואז אני נזכרת אתה לא שלי אתה של אחרת ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מוניק

אני אנסה לענות.....

אבל קחו בחשבון שאני באה מתוך מקום של קיום מצוות של תורה. התורה אומרת: "לא תנאף"... "ולא תחמוד אשת רעך" ושני ציוויים אלה הם שתי דברות מתוך עשרת הדברות. (דברים ה' 17) 1. בגידה היא כל מעשה שיש בו ניאוף כלפי בן הזוג שנישאו לו כדת וכדין, כדת משה וישראל. 2. בוודאי. יש כאן ניאוף, ויש כאן חמידה של אשת רעך. (רעך = כל יהודי) 3. כנ"ל. 4. כנ"ל. 5. מה זה סייבר? לילה טוב

אני בגדתי

בגידה מבחינתי והיום כשאני חושבת על חמש שנים לאחור אז זו הייתה הרפתקה היה נופך לחיים שיגרתיים ומשעממים לפעמים ולא קרה שום דבר פשוט נהניתי מבגידה במשך חצי שנה עם גבר נשוי שלשנינו לא היו ציפיות גבוהות אחד מהשני ופשוט נהנינו והעברנו את הזמן בכיף. היום אנחנו אפילו לא בקשר ואולי כשאני אפגוש אותו בקניון עם אישתו אני לא אנסה אפילו להעיף מבט כי זה פשוט נגמרררררררר.

אני בגדתי

בגידה מבחינתי והיום כשאני חושבת על חמש שנים לאחור אז זו הייתה הרפתקה היה נופך לחיים שיגרתיים ומשעממים לפעמים ולא קרה שום דבר פשוט נהניתי מבגידה במשך חצי שנה עם גבר נשוי שלשנינו לא היו ציפיות גבוהות אחד מהשני ופשוט נהנינו והעברנו את הזמן בכיף. היום אנחנו אפילו לא בקשר ואולי כשאני אפגוש אותו בקניון עם אישתו אני לא אנסה אפילו להעיף מבט כי זה פשוט נגמרררררררר.

kuzary

New member
תשובות ../images/Emo62.gif

1. כל הפרת אמון כנגד בן/בת הזוג. תנאי בסיסי לחיים משותפים הינו אמון הדדי.קל וחומר לקיום אהבה. 2. אין אהבה וירטואלית. יש ענין בכתיבה וכמובן בקריאה. אך מי שמדמה שהוא אוהב את הדמות הוירטואלית משלה את עצמו.בזמן קריאה או כתיבה אני מפליג על כנפי הדמיון אך תמיד תמיד נמצא עם הרגלים על הקרקע. 3. כן. בגידה מתחילה ברגש. האקט הינו פיזיאולוגי בלבד ובא להוסיף ולהעצים את הרגש הבסיסי. 4. בניגוד לבעלי חיים אנו מקימים סקס עם לפחות טיפת רגש כזה או אחר. לכן זו בגידה. 5. אם בן הזג יודע על כך ואין לו בעיה עם זאת אז לא יחשב לבגידה. ובנוסף ראי תשובתי לסעיף 2.

kuzary

New member
../images/Emo62.gif תיקון ../images/Emo62.gif

תשובתי על סעיף 5 ניתנה מתוך הבנה כי סיבר = שיחה וירטואלית. נא לראות תשובתי זאת באור הנכון.

למעלה