הפרק היומיי

../images/Emo41.gif../images/Emo110.gifהפרק היומיי../images/Emo110.gif../images/Emo41.gif

שרשרו ל]פה הכל על הפרק היומיי
צפיייהה נעימממהה..תהנוו
סיון

../images/Emo182.gif../images/Emo26.gif../images/Emo182.gif../images/Emo36.gif

עוד 3 ד''ק.. ואם זה יתחיל ב-19:05 בערך אז עוד 8 ד''ק.. צפייה מהנה לכולם

אוי...../images/Emo185.gif

פצ'ה
לא הבנתי למה הוא פשוט לא הלך אל מיה
לא ראיתי את כל הפרק..אבל היה מצחיק הפספוסים:"זזה לה הפאהה" וגם החלום של פדה היה יפה,וגם שפלור מקשיבה לו

flor love

New member
../images/Emo99.gif

פרק מדהים איך פלור מצפה שהוא יגיד שהוא אוהב אותה

hila rojas

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo182.gifפרק יפהה../images/Emo99.gif

אהבתי תסןףףףףף

LemonLimeLilach

New member
איזה פספוסים קורעים

אפילו הם קלטו כמה מפגר הקטע עם הכתם. וחוצמזה, שהכתם אצל סנטיז'ן בצד ימין ואצל פלור בשמאל. נורא דומה! הערה קטנה בקשר למרטין שעוזב וכל זה - לוידעת, נראה לי, ואני לא יודעת למה זה, שאני לא עד כדי כך מחוברת לדמויות, או לפחות לחלק מהן. ככה למשל, אם יש דמות שחסרה בפרק אני אפילו לא שמה לב. אהבתי מאוד את רוברטה, בכיתי בפרק שהיא עזבה, אבל זהו, לא שמה לב לזה יותר. גם פרנקו, אני חולה על בנחמין, נשמה של בנאדם, אני שמה לב שהוא לא שם כי הוא אמור להיות דמות מרכזית והכל, אבל הדמות שלו? לא חסרה לי בזין. אני בטוחה שבימים הקרובים אני גם לא אשים לב לרגע שמרטין חסר - וזה מוזר, כי למשל במורדים ששבוע הרביעייה לא הייתה, הרגשתי כל רגע, התגעגעתי, רציתי שהם יחזרו, ובפלורסיינטה... זה פשוט לא ככה. הלו! תגרמו לי לאהוב אותם, להתחבר אליהם, להרגישששש אותם

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifפדה ופלורררררר../images/Emo99.gif

אאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
שלמותתתתתתתתתתתתתתתתת
פדריקווווווווו
מסכנה מאיההה
ואיך פצ'ה בכהההההההההההההה
מרטינסיטוווווווווו
סופיה קרועהההההההההה
פרק מושלםםםםםםםםם

la reputa madre

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifדלפי נוחרת כשהיא צוחקת!!!

יאא הרגה אותי איזו נחירת חזיר היא דפקהההההההה
ואני פשוט מתה על אנחלס כשהיא אומרת מי קושיטה לינדה

פרק ענק! עזרה פליז!!!

חח באמת מה היא נוחרת? אולי זה היה בצחוק!? הפרק היה גדול תגידו מה היה אחרי שפלור ופדה כמעט התנשקו מה זה חלום של מישהו?..מישהו חלם את זה כאילו ומי זה? כי בדיוק הייתי צריכה לענות לטלפון... איזה באסה!!!

../images/Emo182.gif../images/Emo26.gifאיזה פרקקקקקק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היה פרק יפה
איזה מסכנה מאיה
ופאצ'ה..גם..אבל פחות..
איזה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד תומאססססססססס
זה רק אני או שהוא אמר: היה את הקטע שמרטין והוא היו בחדר שלהם כזה ואז תומי אמר רוברטה בסלטה, אתה נוסע ואני הולך להז....((ככה היה כתוב עם הנקודות והכל..))ואז כזה מרטין אמר משהו: אהה תומי אז כזה תומאס אמר להזכיר לטבח..משהו כזה..נראה לי..או שדמיינתי..חח..לא אבל רציני..נראה לי שהוא אמר את זה..חיחי
.. פלור חביבה חיחי.. היה מצחיק והפספוסים..חה חה..

../images/Emo182.gif../images/Emo26.gif באמת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif..

יאייייייייייייי........לא דמיינתי
חח..לא יודעת זה היה נשמע לי קצת לא הגיוני..מגניבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב חיחי דדדדדדדייייייייי איזה חמוד הוא

הפרק היומי ../images/Emo70.gif

היי! מה שלומכם? אני אהבתי את הקטע אם החלום של פדריקו ואת הקטע איך שפלור שמעה את פדריקו ומתיאס מדברים וגם התפלאתי שפדריקו לא שם לב שבחדר יש מכשיר! אז יאללה מחכה לתשובה או תגובה!!!!

פדה יודע שיש מכשיר...

אבל הוא לא יודע שהוא פועל ו...שמישהו מאזין לו...שבמקרה הזה זאת נושא השיחה מאזינה..

למעלה