|
יום ראשון

Little McMickey

New member
../images/Emo41.gif|../images/Emo113.gif../images/Emo187.gifיום ראשון../images/Emo20.gif../images/Emo221.gif../images/Emo65.gif

אז כן, הכותרת לא כזו מושקעת בגלל שזה יום ראשון הכי משעמם שההיה לי חחח אני כל כך מתגעגעת לבסיס שאין לכן מושג.. ועוד יש לי בבית 4 ימים להיות פה.. גאד.. שבוע שבוע זה בהחלט לא פיקניק כמו שכולם רוצים "שבוע שלם בבית?! אני גם רוצה! איזה כיף!" איזה לא כיף! אני מעדיפה לעשות חמשושים.. אבל ת'אמת זה יוצא לי טוב כי אני ממש רוצה לחזור לפעול בפורום כמו פעם... כי אני מרגישה ממש לא שייכת כבר.. אז אני מקווה שתעזרו לי להתעדכן כי מה לעזעזאל קורה עם מקפליי?! אני לא יודעת כלום! כל מה שראיתי זה תמונות מהממות של דני ודאגי למטה ואין לי מושג מאיפה זה בכלל או מתי... אז בבקשה תגידו לי, היש שירים חדשים בפתח? או רעיונות לאלבום חדש? סיבוב הופעות? חברות חדשות? או... פרידות?
בקיצור, תשלימו לי את החסר
אני אשמח לכך. חוץ מזה.... היום ירון העיר אותי! זבלון...
XDD ירון זה אהובי החדש בבסיס, זה שביקש את הטלפון שלי ומאז הוא הכי נחמד שיש.... גאדדדד הוא כזה חמוד.. אתמול כזה הוא שלח לי באייסי "מאמי מה קורה?" ואני כזה לא רציתי לדבר איתו כי רציתי ללכת לישון.. אז כתבתי "מיכל לא פה, היא ישנה... למסור לה משהו?" והוא כזה: "כן, שיהיה לה בוקר מדהים" #%@^$^@# כפרהה... דברים כאלה פשוט עושים לי את זה חח אבל אם זו הייתה אמא שלי על המחשב חח פאדיחהה אני לא מאמינה שהוא פשוט כתב את זה XDD והיום יש לו יומולדת... נראה לי שהוא בן 20... לא שאלתי אפילו.. בקיצור הוא חדב שאני בבסיס היום אז הוא העיר אותי עם הודעה "איפה את? אני בחמ"ל... בואי תגידי שלום לפני שאני הולך" כי הוא לא איתי בבסיס.. הוא במוצבים.. בקיצור אני ממש רוצה שזה יתפתח אבל העניין הוא שבחיים לא היה לי ממש קשר עם מישהו! מה לעזעזאל אני עושה, על מה מדברים.. איך.. מו.. מי XDD אני הכי סתומה בעניינים האלה.. אני מפחדת להרוס את זה.. אז השאלה שלי להיום, או יותר נכון בקשה.. היא... תנו לי טיפים! למי שהיה כבר חבר או משהו בכיוון.. מה להגיד, איך לרמוז לו... איך להתנהג איתו.. כל מיני.. ולבונוס, אני אתן עוד שאלה יומית ולא בקשה יומית XDD ממיכל הסתומה חחח מי ראתה אתמול "החוק על פי ג'ורג'יה" עם גארט האדלנד החתיך?! XD סתם!! חחחחח הוא פשוט חתיךךך... אני יודעת שיש פה כאלה שהצבא רחוק מהן.. אבל שאלה, מה תרצו לעשות בצבא.. יש לכן כיוון, מחשבה? [אהמ*סמבצית,סמבצית,סמבצית*אהמ]

../images/Emo39.gifיום ראשוןD:

אז ככה, הלכתי לבצפר יום רגיל, עשיתי מבחן במדעים והיה לי הכי קל בעולם !
סיימתי ראשונה והלך לי מעולה
אחר כך נגמר בצפר, עלינו להסעה וכולם הציקו לי
, ואני הכי עצבנית בעולם כי אני צריכה לקבלD: ! קיצר ירדנו מההסעה הלכתי הבייתה וזה, הגעתי הבייתה ואז הייתי רעבהD: , קיצר אני פותחת את המקרר ואז את המקפיא ואני רואה שם רביולי קורץ לי
, חח אז יישר שמתי רביולי במים חמים הכנתי את הרוטב והלי שיט יצא לי כ"כ טעים
:) אז היום הלך נחמד ^^ לשאלה היומית: אני יודעת שיש פה כאלה שהצבא רחוק מהן.. אבל שאלה, מה תרצו לעשות בצבא.. יש לכן כיוון, מחשבה? האממ אני לא מבינה כלום בצבאD: , אז עדיין אין לי ממש כיוןD: . ול"עדכונים" לגביי מקפליי
, דני ואוליביה נפרדו(
), והוא עכשיו חבר של מיס וורלד מאנגליהD: .

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifעל דני ואוליביה אני מעודכנת../images/Emo6.gif איך

לא XDD גם כן המיס וורלד הזאתי... סתם כונפה XD והשאלה אמממ יותר מכוונת לאלה שנגיד בתיכון או בחטיבה חחחח שכבר אז אני התחלתי לחשוב על הצבא ומה יהיה.. אמאאא זמן עובר מהר! טס ממש..

rox love BSM

New member
אפחאד לא אמר שהוא חבר שלה,הם נפגשו בטקס הזה

שהם עשו בדר' אפריקה אבל לא אמרו שזה התפתח ליותר מזה

../images/Emo39.gifאבל הם התנשקו שם ..

וגם שדני הלך לחתונה הזאת שהייתה לא מזמן, הוא הביא אותה איתו.. זה דיי אומר משהו , לא ?

rox love BSM

New member
חח לא,אפשר לצאת עם דייט למישהו כמה פעמים

ואז להחליט שלא בא לך עליו יותר,זה שהם התנשקו לא מחייב את זה שהם יוצאים חח

McLife135

New member
../images/Emo94.gifאוףף אני שונאת ימי ראשון ../images/Emo69.gif

זה היום הכי כבד והכי משעמם שיש לנו כל השבועע .. ועוד תנ"ך ומדעים על הבוקר .. את שני המקצועות שאני הכי שונאאתת >< אני תמידד בעד להוציא את היום זה מהשבוע
מממ בקשר למקפליי לפי הבלוג שטום העלה היום .. הייתה להם ההופעה השנייה שלהם באוסטרליה והם מקליטים שירים חדשים ואממ אני לא יודעת ממש עוד דברים =\ בקשר לבקשה היומית .. חח .. לפי דעתי את צכה להתנהג איתו בדיוק כמו שאת מתנהגת עם חברות שלך .. אוקי לא .. חח את צריכה להתנהג אליו כמו אל כל שאר הידידים (( הבנים )) שיש לך שאלה יומית לי יש מלאאן זמן עד הצבא .. חח אני אפילו עוד לא בתיכווןן XDD ככה שאני לא יודעת מה אני ארצה לעשות .. אני בקושי יודעת לאיזה מגמה ללכת בתיכון

../images/Emo60.gif אוויי כמה אני שונאת את ימי ראשון ../images/Emo46.gif

התיק ממש ממש כבד .. וגם כן לומדים תנ"ך ומדעים על הבוקר, וגם כן ספרות שזה השיעור הכי משעמם בעולםם .. חחח, אני ולילך תמיד אומרות שצריך להוציא את היום הזה מהשבוע D: שאלה יומית ממ .. אני לא ממש יודעת, אני יודעת שזה חשוב שזה יהיה משו שאני יאהב לעשות :)

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif../images/Emo69.gif שבוע חדש ומעפן ><"

היום קמתי בבוקר, צחצתי שיניים, בתלבשתי, עשיתי פיפי, והלכתי לבית ספר, על הבוקר היה לי מבחן בהבעה ><" באמצע המבחן המורה באה לשבת לידיי והתחלתי לרעוד הייתי לחוצה והיה לי רק עוד רבע שעה ><" נלחצתי לגמרי
סיימתי אותו .. ונראה לי שהלך לי טובD: היום קיבלנו ציונים של 4 מבחנים ובחנים
אז ככה: ספרות - 95 מתמטיקה - 71
תנ"ך - 84 ערבית - 80
היא כ"כ כלבה
ואממ זהו, חזרתי הבייתה, הורדתי את הכלבה שלי [שדרך אגב עוד שבועיים יש לה יומולדת שנננההה
] , אכלתי בורגול עם חסה
משהו טעיים ואח"כ עשיתי שיעורים שעתיים בערך ><" ואממ זהו, אין לי שום דבר מיוחד היוםD: לגביי מקפליי הדברים היחידים שאני יודעת זה שהייתה להם הופעה באוסטרליה והם עבדו על שיר חדש .. לגביי הבן שנדלקת עליו ואת לא יודעת איך להתחיל משהו בינכםD: אוקיי קודם כל נראה לי שהוא כבר דלוק עלייך והוא לא כ"כ מתבייש כמו שסיפרת, אז תני לו לעשות את זה לאט לאט, אני מציעה לך בהתחלה לא להראות לו התלהבות כי זה יכול להלחיץ אותו ולברוחXD אז תני לו זמן, תכירו ואז זה כבר יבוא מעצמוD: לגביי שאלתך: האמת שבזמן האחרון חשבתי על זה כי אחי לא יודע מה הוא רוצה להיות בצבא והוא עוד חצי שנה מתגייס אז זה דיי הלחיץ אותי .. חשבתי על טבחית, למרות שאח"כ זה לא יעזור לי כ"כ בחיים, אבל אין משהו שהייתי רוצה להמשיך אותו שיש בצבא, כי אני דיי רוצה להיות אדריכלית\מעצבת, ולא נראה לי שיש משהו שאפשר ללמוד עיצוב בצבאD: אז זהו

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחח זה בדיוק מה שאני עושה

אני מראה שאני לא מתלהבת.. לא כל כך מתקשרת אליו וזה ולפי מה שאני שמעתי [חברה שלי התקשרה אליו וחקרה אותו עליי] הוא אמר כזה "היא לא מראה שהיא רוצה, לא מתקשרת לא כלום" אז הם מפרשים את זה כאילו אנחנו לא רוצות חחחחח ואני כןן XDD אבל עכשיו הכל בסדר... בערך.. הקצין שלי מתחיל לפלרטט איתי :0 ג'יזזז אחיך מתגייס? וואי שיהיה במזל XDD שיבוא לבסיס שלי ברמת הגולן XDD את יכולה להיות ביחידת בינוי בצבא שזה קשור לאדרכילות.. הציעו לי את זה כי למדתי אדרכילות בתיכון.. מגמה.. אבל אני יותר חושבת בכיוון של עיצוב פנים אחרי צבא חח נראה איך זה יסתדר.. אם נגיד תהיי באדריכלות יכולים להציע לך להמשיך ללמוד את זה ולהמשיך בזה אח"כ בצבא.. זה מה שיש אצלנו בכל אופן..

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gifD: חח הקצין שלך מפלרטט איתך ?../images/Emo6.gif

חחח ייאאיי עכשיו את יודעת שהוא בטוח רוצהD: זה כבר יבוא
ואממ מגניבD: לא ידעתי .. אני מקווה שיציעו לי את זה גם

משעמם../images/Emo31.gifאני שונאת את יומראשון !1 XD

אממ בצבא ? או משקית בריכה
או טבחית ... למרות שניראלי שיש בצבא טיקאוי XD חחחחחחח סתם שאלה יש למישהי רקע של מקפליי ובאסטד ?

NoNo xD

New member
../images/Emo113.gif איך אני שונאת את ראשון.. ><"

נתחיל מזה שכל השכבה תקועה עם המבחן במת' הזה ביום שלישי, רציתי לא לבוא היום לבצפר כדי להתחיל ללמוד [כי אתמול התעצלתי] אבל בגלל שהיה אמור להיות חזרה למבחן בספרות אז באתי כי אני לא יודעת כלום בספרות כי המורה עברה ניתוח ולא הגיעה מיליון שנה . בסוף היו לנו 3 שעות של פעילויות על סמים כולל אוטובוס הסמים ככה שאפילו חזרה לא הייתה . אח"כ שיעור היסטוריה בין הארוכים בחיי, אנגלית גם לא היה כי הכיתה השנייה של המקבץ הייתה לה את הפעילות של הסמים אז היינו פחות מחצי כיתה עם המורה והיא העבידה אותנו בפרך :( ולבסוף שעה ערבית סתמית למדיי .. החיים שלי לא סגורים על עצמם אם הם טובים או מסריחים ! הרבה עבודות, ויתרתי על קשר עם חברה בגלל ילדה אחרת, תקפה אותי שנאה כלפי אחת מהחברות שלי [שאני רוב הזמן לא אוהבת אותה כשחושבים על זה] והדובדבן שבקצפת זה הקראש האידיוטי שמשתלט עליי.. קיצר.. שונאת את ימי ראשון ><"

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifיום ראשוןןןן../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

כפי שבטוח סיפרו לך הם עובדים על האלבום החמישי ! *יאיייייייייייי!* דאגי יוצא עם פרנקי סנדפורד [מלהקת הסאטרדייס] ודני יוצא עם לאורה ~מלכת היופי של אנגליה~ *בלעכסס* טום וג'יו כרגיל ביחד...חחח...חמודים
בנוגע לירון, בהצלחה עם זהה
כיף לך
אמממ אני חושבת שתתנהגי רגיל כי זה הדבר הכי טוב לעשות ~מניסיון XD~ אמממ דברי איתו על נושאים ששניכם מכירים ופשוט תזרמי, זו ההצעה הכי טובה שיש...חחח אני מקווה אני ראיתי את הסרטטט גאדד הוא כ"כ יפההההההההההה
(גארט...XDDD) אממ באללי מודיעין, או קרבי לא משהו משעמם כזה שלא עושים כלום...אם כבר אז למצות את התקופה הזו... יום ראשון שלי: קמתי בחמש, החלפתי את השעון מעורר לחמש וחצי כי אני פדלאה! XD הלכתי לרכבת והיו מלאאאאא חייליםםם !!
היה לי מבחן בתנ"ך על 8 פרקים והייתה רק שעה אחת למבחן ~כי המורה זונה~ והיו לי 3 שעות מתמטיקה *בלעכססס!* וזהו, חזרתי הביתה עייפה כמו לא יודעת מה... ניסיתי לראות/להוריד את הסרט picture this (תדמיין את זה- עם אשלי טיסדייל) ולא הלך לי כי המחשב איטי ודפווק...=/ שמעתי מוזיקה הסתובבתי בחדר סחור סחור והיה לי ממש כיף ! XDDDD אהה כן...ובגלל שיש לי עדשות כחולות לא ראיתי כלום היום...XDDDDDDDD אז כן, אחד הימים הכי יבשים...טוב שנגמר

../images/Emo65.gif יום ראשון..:)

טוב בדרך כלל אני שונאת את יום ראשון!! אבבלל.. היום היה שווה P: , לא הלכתי לבצפר..חח כי לא התעוררתי ואמא שלי נתנה לי להישאר בבית (כפרעליה D:) ראיתי כל היום סרטים..ואז בצהריים הלכתי לחוג היפ הופ D: , היה מגניב היום בסך הכל (אמן כל יום ראשון היה ככה!!)
- ובקשר לצבא..אין לי מושג =\ חחחח.. -

mcfly6

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo29.gif../images/Emo20.gifיום ראשוןD:

הלכתי לבצפר ועל הבוקר היה לי מבחן במקצוע שאני הכי שונאת....... פיזיקה
זה גם המקצוע שאני הכי גרועה בו. האמת?הלך לי ממש טוב
והיה ממש כיף עם החברות[= וב5 הלכתי עם שתי חברות טובות לקניון חולון והיה ממש כיף וקורע מצחוק
אבל מעייף
אז יאללה הלכתי לנוח,בייייייייי

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifאווף שונאת את תפווזבל ../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif

שלחתי כבר שלוש פעמים וזה לא שלח וחפרתי בטרוף.. פרשתי.. לא רושמת יותר

למעלה