|
יום ראשון

yael0000

New member
מה זהו? סיימת חפיפה?../images/Emo211.gif

איפה את בכלל?##@#$ וסאק אנחנו בסבבים שונים, אני חוזרת מחר לבסיס, אבל בגלל שיצאתי בחמישי אני יוצאת בשישי הבייתה חהחהחהח

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifפורים בראשון- כי ~כן~ כל יום פורים

אכן כן, גם היום חגגתי את פורים. בערך. היה לנו ערב מגמה פורים.. ורק אני באתי עם ~סוג של~ תחפושת. אבל לפני זה.. היום היה את ההקרנה הראשונית של הסרטים התיעודים שלנו. אחחחח.. אני כלכך גאה בי, בכל הקבוצה שלי. יצא לנו סרט- אחד הטובים. הייתי כלכך מאושרת
ועכשיו, לערב המגמה בדרך כלל באים הרבה אנשים אבל בערב הזה היה, טוב.. די עלוב. זה היה ערב של 'הרגע האחרון' וההאירגון שלו היה , די.. עלוב. אבל זה לא היה כלכך משנה לי.. אני התפחשתי והיה לי נחמד, אז לא כלכך אכפת לי מה היה או קרה.. אני וחברה שלי
[איך יצא? ^^]
השאלה היומית:
1. זה בסדר מיקי, גם לי לא היה חבר[
] אז אם למישי יש מישו חמוד להכיר לי.. אני פה
2. לא, לא ראיתי.. איפה זה שודר?! 3. בשבילי הצבא לא עד כדי כך רחוק, והאמת אין לי מושג מה אני רוצה לעשות. אני לא מבינה כלוםםםםםם בנושא הצבא אז אני לא יודעת למה לצפות. יש לך עצות? טיפים? משו בשבילי?

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifרייבןןןןןןןן../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אני שמחה על הסרט שלך! בהצלחה
1. נכון שזה מבאס שלא יודעים מה לעשות XD שאפעם לא היה חבר...
2. זה שודר ביום שבת בערוץ יס 1
3.העצה שלי היא פשוט תבחרי במקצוע שאת חושבת שתאהבי ממש ותוכלי אולי להמשיך ממנו למשהו אחר.. משהו בצבא שאם את רוצה שיאתגר אותך אז תמצאי אותו... את תקבלי רשימה שלמה של דברים, אל דאגה. בהתחלה שתגיעי לצבא את תהיי בשוק חח זה קורה לכולן ו- fade away אח"כ.. פשוט תבואי בגישה חיובית לכל תפקיד שתקבלי וילך לך חלק משם... אני בהתחלה לא רציתי להיות איפה שהייתי שזה ברמת הגולן.. אבל באתי בגישה חיובית לשם ולמרות שהעבירו אותי לאגף שלא רציתי אני באתי בגישה חיובית. ועכשיו יש לי שם מלא ידידים [כןכן ידידים בלשון זכר!
] וממש כיף לי שם וכל כך בא לי לחזור לבסיס כבר!! ותאמיני לי שבצבא... מכירים מלא אנשים ואפילו מוצאים אהבה.. יש לי קצין אחד שם שמראה שהוא רוצה הוא כל הזמן כזה מדבר איתי ואומר "נו בואי אליי למשרד XD] ועוד אחד שמפלרטט איתי ואני חווווולה עליו על הדרוזי החמוד הזה .. וההוא ירון שהתחיל איתי... WHO KNEW

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifאני גם חושבת על הצבא בגישה כזאת..

אבל הגישה שלך [אהמ.ידידים.אהמ] נראת יותר מעניינת |גבות|

blackroses

New member
../images/Emo102.gif וואו, כמה זמן לא הייתי פה ../images/Emo122.gif.

אני כל כך מתגעגעת. אין לי זמן עכשיו בגרוש, רק עכשיו [יום שני בבוקר] הצלחתי לשבת כמה שניות על המחשב כי אנחנו מתחילות בעשר. יש לי ביום ראשון הזה את המתכונת הראשונה, לצערי הרב היא במתמטיקה ואני ממש מתעבת מתמטיקה [ולשון והסטוריה ותנ"ך - ארבעת המקצועות השנואים עליי שבמקרה יש לי בהם בגרויות השנה
]. כל היום ישבתי וחרשתי את נשמתי למתמטיקה ולמבחן באמונה [אלוקים יודע איך הם יכולים לבחון אותנו על אמונה
]. זה לא הוגן, נמאס לי כבר מהלימודים האלה ורק התחלתי, אני משתגעת, כל היום אני יושבת ללמוד למקצוע דפוק אחר. נוסף לכל, ביום שני [בעוד שבוע] יש לי יום הולדת 16, ואין לי מושג מה לעשות בגלל כל הלחץ שאחרי המתכונת, אם למשהי יש רעיונות, זה יהיה נחמד מאוד אם היא תשתף אותי בהם. טוב, בקשר לשאלה היומית: מיקי, את לא לבד, גם לי לא היה חבר אף פעם, היו כמה שכמעט יצאתי איתם אבל בסוף זה התפקשש, אם לדעתך זה משהו טוב ושזה יחזיק מעמד פשוט תהיי עצמך זה הפתרון המושלם. אני מקווה שזה יצליח לך..
אני מוסיפה תמונה שלי מפורים!
.

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifסאמיי!!@#$% שבוע הבא יומולדת?!

יווווווו!! מישי הולכת לקבל שירשור, והודעות וSMSים רביםרבים ממישי
וסתם ליומולדת.. את יכולה לעשות משו שאני רציתי לעשות ליומודלת שלי אבל בסוף לא יצא.. מקס ברנר ביתי- תעשי עם החברות שלך כל מיני דברים טעימים עם שוקולד, עוגות, עוגיות, פונדו שוקולד וכל מיני דברים כאלה, זה ממש נחמד

blackroses

New member
../images/Emo102.gif מדהימה שלי! ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

תודה!@!#$%!@#$%^&@!#$#!#@$%^%&*)(()*&^%$#@@@@@@@@!#$%$E@#$%^&#$%^

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני
בך, סאמית שלי

JuSt My LuCk

New member
עונה באיחור של יום XD

אוקי אז אמממ.... נשארתי היום בבית כי התפוצץץץץ לי הראש בבוקר... בצורה מטורפת... לא יכולתי להקים את עצמי מהמיטה XD והספקתי לאכול XD לראות את על טבעי (4 פרקים-שידורים חוזרים נו...) שלא יצא לי לראות XD ו... אני עוד מעט הולכת לעשות כפיפות בטן ולרוץ קצת(הגיע הזמן!!!!!!!!!!!!). וזה מה שעבר עלי אתמול: השקמה ב-6 ורבע XD חברה שלי ישנה אצלי , מזל אחרת לא הייתי קמה, התארגנו אכלנו רצנו להסעה(הקדמנו אותה ב-5 דקות XD) והגענו לבי"ס. 3 שעות ראשונות למדנו פאקינג ספרות!!!! 3 שעות!! ברצף!!! על קאטרינה!!! אם חברה שלי לא הייתה באה הייתי מתה XD היא קרעה אותי מצחוק כל השיעור XD אז ככה הזמן עבר, והתבאסתי כשראיתי שגם ב-10 המזג אוויר אפור ומדכא :( ו.... אממ... "הברזתי" מאנגלית כי חברה שלי נפלה בשיעור ספורט וקיבלה פנס בעין XD אז נשארתי איתה בחוץ... מתמטיקה עבר בשכנועים רבים שחברה שלי תבוא איתי לבומבמלה(מישהי הולכת מכאן?!?!?!) ו.... שעתיים ספרות מורחב... יופי דו! קיצר למדתי אתמול 5 שעות ספרות
אמאא... לא חשבתי על זה ככה XD אהה וידיד שלי עיצבן אותי ממש
הוא חשב שסיפרתי משהו שהוא ביקש ממני לא לספר ובכלל חברה אחרת סיפרה אותו והוא דיבר אלי ממש לא יפה
(חחח איך זה נשמע XD ) ואז.... ישר אחרי בי"ס(ב-4) הלכתי למוזיאון המרציפן עד 6 וחצי והפסדתי ספינינג והכול בגלל שרצו לעשות יום מרוכז לכל מי שרוצה לעבוד שם... (חוץ ממני , 2 חברות וילד אחת מהשכבה כולם בני 14 בערך :-| ) ואז סוף סוף בית XD אוקי שאלה יומית: אני יודעת שיש פה כאלה שהצבא רחוק מהן.. אבל שאלה, מה תרצו לעשות בצבא.. יש לכן כיוון, מחשבה? אוקי בעיקרון אני רוצה להיות חובשת קרבית ואם לא זה אז משהו בחיל הים/אוויר XD

JuSt My LuCk

New member
אהה ושכחתי להגיד לך מזל טוב!!! XD

כאילו על החמודי שיש לך קטע איתו
וסורי גם לי לא היה קטע כזה אף פעם עם מישהו אין לי עצות.... אבל בעיקרון תהיי עצמך ותזרמי אל תחשבי על זה יותר מדי =]

../images/Emo15.gif באיחוור של יום ../images/Emo46.gif

אוחאוחאוחחחחחחחחחחחחח אני שונאת תמחשב שלי >< " הוא לא החלייט לעבוד ביומראשון D: והיום כן . :) ממ אין לי כל כך מה לספר על יום ראשון , הוא היה די מעפן חוצ מזה שקיבלתי 95 בביולוגיה
יאי
מממ , בקשר למי שאת בקטע איתו *גבות* אני חושבת שאת צריכה להראות אכפתיות לגביו וזה , אבל עדיין לא להראות התלהבות יותר מידי , את יכולה ליזום שיחה או משהו לא שרק הוא יזום :)
אגב ראיתי החוק על פי גורגיה
אחלה סרט
הוא באמת חתיך
בקשר לצבא ...האמת שאני מודה לאלוהים שיש לי עוד הרבה זמן להחליט כי אין לי מושג מה לעשות בצבא אבל אני יודעת משהו בחיל הים
ממ אחי מתגייס ביולי או לגולני או לגבעתי לא יודעת מה מהם
חחחח

m o r 1 0 2

New member
איחוריישן,כרגילXDD../images/Emo168.gif

מיקו'ש,מיקו'ש,מיקו'ש!@#$%^&*
פיינלי רואים אותךDDD: איסה כיף
יו איזה חמוד הידיד שלך,נו ירוןD: XDDD יו אני כ"כ כמוך,את כמוני זה סיימ ט'ינג
אני איתך באותו מצב,גמלי לא היה חבר מעולם... אבל פשוט תתנהגי בטיבעיות וכמובן לא להיות בלחץ!!(זה לא עוזר) וראיתי את הסרט,לדעתי סרט ממש מטומטםXDD, לא יודעת פשוט לא אהבתי אותו והתחברתי אליו
שאלה יומית(יוו,איך התגעגעתי לשאלות היומיות שלך@#%שאת לא מבינה!!) אממ..אני חושבת שאני רוצה להיות בצב או בחיל הים,זה ממש מעניין אותי ובגלל שאני במגמת תקשורת אולי עיתונאית,או כתבת או משהו
אה ומזה סמבצית? התגעגענו אליך
D:^^

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifמורצ'י!!!!!! רק שתדעי שיש לי סיפור

חדש שהתחלתי וגם פיק שהתחלתי חחח גברים זה עם קשה... אין מה לעשות XDD -סמבצית זה סמלת מבצעים, אני בחמל 12 שעות מנהלת את הגזרה שלי שזה כרגע רמת הגולן.. כל מה שקורה שם, סיורים או פעילויות יזומות או מארבים וזה אני מנהלת.. אני מקבלת דיווחים ראשונה על כל מה שקורה. מה שאתם רואים בחדשות.. פיגועים או כל מיני דברים של צהל אני יודעת קודם
אנחנו הראשונות שיודעות הכל.. דברים סודיים ביותר חחח אני גם כל כך מתגעגעת!! ובקשר לצבא אם את אוהבת תקשורת את יכולה לנסות להיות בדובר צהל....הם עושים סרטים מתעסקים בתקשורת והכל. התגעגעתי יותר! תאמיני לי

למעלה