מבולבלת עד מאד

Minerva

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo12.gifמבולבלת עד מאד../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif

אנסה להסביר את המצב... ברצוני ללמוד ביוטכנולוגיה\ביורפואה, עדיף בהחלט בטכניון...
ממוצע הבגרויות שלי הוא 108.4... לפי מה שהבנתי זה די גבוה... ונאמר כי קיים סיכוי שלא אצטרך כלל ציון פסיכומטרי כדי להתקבל לפקולטות שונות... אין לי עודף כסף ו\או עודף כוח... כך שיהיה נוראאא חבל לעשות פסיכומטרי ללא צורך...
הקורסים למיטב הבנתי מתחילים ממש בקרוב (בשבוע הבא?), וההחלטה תיפול רק בעוד כחודש (תקנו אותי אם אני טועה!
)... החלטתי שלא להסתכן, ולגשת לקורס... אבל אני כלל לא בטוחה שהיתה זאת החלטה נכונה, והרי הסיבה שאני כותבת הודעה זו.
מה גם שמתוך הפרפקציוניזם החמור שלי כנראה שאלך לקורס של יואל גבע, שהוא מן הסתם כרוך בהוצאה כספית גדולה יותר... מה עלי לעשות? או אולי נכון יותר לשאול: מה אתם הייתם עושים במקומי? תודה מראש.

asafpp

New member
אם הבעיה היא של כסף

ואת מרגישה שאת יכולה לשבת בעצמך ולדגור, אז מספיק שתקני 2 ספרים ותתרגלי מתוכם. כל הטעם בקורס זה שמתרגלים אותך ע"י שיעורי בית . החומר של הפסיכומטרי הוא לא קשה להבנה, אפשר ללמוד אותו לבד . סחה על הציון.

asafpp

New member
ובשביל המקצועות שציינת אני חושב

שתצטרכי פסיכמוטרי. תבדקי באתר של האונברסיטה איזה ציון את צריכה.

רגע אחד!

איפה חישבת את ממוצע הבגרויות שלך? באתר של הטכניון? כי אם חישבת אותו באוניברסיטה אחרת,הוא לא תקף לגבי הטכניון שלו יש שיטות מוזרות משלו(אבל הרבה יותר הגיוניות משל ת"א או העיברית)לחישוב ממוצע... לדוגמא,הוא שם דגש רב בהרבה משאר האוניברסיטאות על המקצועות הריאלים כמו-מתמטיקה,פיסיקה,כימיה,ביולוגיה ומדעי המחשב... אם לא שם חישבת את הממוצע שלך,את יכולה להגיע לדף חישוב הסכם של הטכניון דרך הקישורים של הפורום,חפשי שם קישור לדף זה של הטכניון. פייד!

Minerva

New member
חישבתי באתר של אוניברסיטת ת"א...

טוב, אחשב באתר של הטכניון.

פבפ

New member
עזבי שטויות

חשבי באתר של מידעת שמה אתה יכולה לחשב ציון סכם בכל המוסדות להשכלה גבוה הקישור לאתר נמצא בקישורים של הפורם

pallidfool

New member
לדעתי...

ללמוד לבד מספר. כך אני עשיתי. אבל תעשי זאת רק אם את בטוחה שתוכלי להושיב את עצמך ולעבוד... כמה חברים שלי שהלכו לקורס הצטערו אחר כך שלא למדו לבד.

Minerva

New member
יש לי משמעת עצמית...

אבל אני חוששת... שלא אצליח בעצמי.

pallidfool

New member
אני בכל זאת ממליץ

לך ללמוד לבד. כך את דואגת לתכנית לימודים אישית משלך - את משקיעה הרבה במה שאת צריכה ואת לא מחויבת ללמוד עם כיתה שלמה, בה לכל אחד יכולות שונות. בכל מקרה, הקורס לא נותן הרבה, לפני מה ששמעתי... הלימודים, הטריקים והתרגילים נמצאים בספרים. אז למה ללכת לקורס, אם לא כדי להכריח את עצמך ללמוד?

Minerva

New member
../images/Emo41.gifיצא 111.35.

מה זה אומר? (מקווה שחישבתי נכון
)

Minerva

New member
כדי לוודא שחישבתי...

נכון:
לשון זה שתי יחידות והבעה זה יחידה אחת
(חובה)

מממ...

עשית רק יחידה אחת בהבעה? רוב הביה"ס עושים רק אחת... אם באמת עשית יחידה אחת בהבעה,אז את צריכה לכתוב ב-"הבעה עיברית" 2 יחידות,שהן הציון המשוקלל שלך של לשון והבעה... לשון והבעה משתקללים ב"הבעה עיברית" 50% כל אחד. מקווה שעזרתי, פייד!

Minerva

New member
המממ...

הנה הציונים: מתימטיקה 5- 95 אנגלית 5- 87 כימיה 5- 100 ביולוגיה 5- 98 ספרות- 92 תנ"ך- 90 לשון- 98 הבעה- 80 הסטוריה- 93 אזרחות- 95 מקווה שלא שכחתי אף מקצוע...

לא יודע...

אבל אלא אם טעיתי במספר היחידות שעשית בכל מקצוע חובה(מה שממש לא נראה לי),אז צדקתי בחישוב. פייד!

למעלה