אהמ אהמ סיכום שבועי

../images/Emo41.gif ../images/Emo124.gifאהמ אהמ סיכום שבועי ../images/Emo41.gif

הרבה זמן לא היה אחד כזה נכון? מצטערת מחקתי ופתחתי אחד חדש כי שכחתי מספר דברים אז לפני שנגיע ממש לשאלות עצמן, בואו באמת נסכם את השבוע שהיה.
אני ומורן שוגרנו למאדים ונחתנו חזרה בכדור הארץ עם הרבה חוויות לספר לכולכן - תוכלו לראות את ההודעה כאן.
אני יודעת שזה לא ממש היה כבר השבוע אבל ABL יצא בשעה טובה, עוד קליפ מדהים לאוסף. והאתר Abeautifulle.org אתם מוזמנים להכנס לשם, ללמוד על איך לשמור על הכדור הנפלא שלנו ולצפות בקליפ אלפי פעמים.
רונע BeautifulGarbage חזרה אלינו בשעה טובה, ואם לא חזרה אלינו אז הראתה סימני חיים.
אחרון חביב.. הפכתי לכחולה, ואכן אני המנהלת של הפורום יחד עם ענבלירון אהובתי הנצחית.
בנוסף, סתיו שלנו פתחה דיון דיי חשוב בנוגע ללהקה, אתם מוזמנים להגיב ולהגיד את דעתכן, השתתפו! שיהיה לכולם סופשבוע מעולההההההההההה
ו... סתיו פתחה עוד השרשור, השער והכתבה החדשה על 30 בקראנג!, אני לא אצטרף קישור כי זה נפתח ממש בדקות אלה השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו רע שאתם מצפים לו השבוע: התמונה שתעשה לכם את השבוע:

my reflection

New member
יאי סכמ"ש יאי

כן....................יאללה
השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30:The story
שיר השבוע:Bullet For My Valentine - Cries In Vain חרשתי לו תצורה חח
להקת השבוע:System of a down
אלבום השבוע:System of a down-Toxcity
מאכל השבוע:הכולD:::
משהו טוב שקרה השבוע:קניתי דיסק חדיש ומחודש^.^ ו...ציונים טובים
משהו רע שקרה השבוע:מבחן במת'
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:
אתר השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע:נמלטים...
השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:סוויני טוד
משהו רע שאתם מצפים לו השבוע:
התמונה שתעשה לכם את השבוע:

etmiys

New member
../images/Emo192.gifהמממ...../images/Emo192.gif

שיר השבוע של 30:R-Evolve שיר השבוע:send me an angel של הscorpions.. נדבק לי לראש.. שיר מדהים! להקת השבוע:30, תמיד. אלבום השבוע:נראה לי שאני אלך על ten של pearl jam מאכל השבוע:פרישייק בננה-קיווי-תמר-ליצ'י על בסיס חלב של ג'ולנד היום בעזריאלי משהו טוב שקרה השבוע:קניתי נעליים ממש יפות!! (נהייתי פקצ"ה. תרביצו לי, בבקשה), והכי חשוב- קניתי חולצה של 30!!!! אני מאוהבת בה!
משהו רע שקרה השבוע:2 חברות שלי מעצבנות ממש. אוף. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:"i am so deep in the closet, my adress is Narnia..." ענק!! אתר השבוע:abeautifullie.org הם הרשימו אותי. ספר/סרט/סדרת השבוע:הארי פוטר ואוצרות המוות- סופסוף התחלתי לקרוא.. מעניין ממש! אה! "רקוויאם לחלום", סתם כי קניתי פוסטר ממש יפה של זה! השבוע שיבוא:קר, גשום ובתוך אוהלים. אמן שלא!! משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:גיוס... סתם כי נמאס לי לחכות.. משהו רע שאתם מצפים לו השבוע:אה... גיוס?.. כי כבר לא ממש בא לי על זה.. האמת שזה גם הדבר היחיד שיש לי לצפות לו השבוע, כי זה קורה ביום שני... התמונה שתעשה לכם את השבוע:ג'ארד עם הקסדה אחרי שרב עם הספר... אגב, אני היחידה שחושבת שjar-head זה שם הולם בשבילו?...

3shsh3

New member
יאאלה תמיד יש פעם ראשונה..

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: attack פשוט יפה! שיר השבוע: away של nightwish להקת השבוע: 30 תמיד, אבל השבוע יש גם מקום ל-nightwish אלבום השבוע: האלבום הראשון של 30, גיליתי אותו סוף סוף! מאכל השבוע: סושי סושי וסושי! משהו טוב שקרה השבוע: סוף סוף גמרתי מערכת יחסים לא מוצלחת... משהו רע שקרה השבוע: כמעט עשיתי תאונה עם הרכב.. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "מיאווו" אתר השבוע: הפורום של 30 בתפוז...:) ספר/סרט/סדרת השבוע: ברור שסוויני טוד! השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שהמפקדת תאמר לי שהתקבלתי לקורס הדרכה.. משהו רע שאתם מצפים לו השבוע: ממתי מצפים למשהו רע?! התמונה שתעשה לכם את השבוע: אני מחפשת את התמונה האחרונה שרואים בסרט של סוויני טוד.. היא בהחלט תעשה לי את השבוע.. היא פשוט כל כך יפה! ייאי זה היה ממש נחמד!

Keren W

New member
../images/Emo187.gif

השבוע שהיה:בסיידר קצת לחץ אבל יחסית סביר:] שיר השבוע של 30:A Beauyiful Lie שיר השבוע:---- להקת השבוע:Avenged Sevenfold אלבום השבוע:----- מאכל השבוע:פסטה=\ משהו טוב שקרה השבוע:סיימתי 3 מבחנים נוספים מהלוח מבחנים! משהו רע שקרה השבוע:נממנממ לא יודעת לא עולה לראש עכשיו כנראה לא היה משהו רציני... ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: Life is a bitch... ציטוט של המורה ההומו שלנו לאנגלית,והוא באמת הומו בן 60 -אני לא צוחקת. אתר השבוע:הפורום! ספר/סרט/סדרת השבוע:נמלטים!!!!:)))) השבוע שיבוא:אני מקווה שיהיה טוב. משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:לעבור את המבחן במתמטיקה כבר נמאס לי משהו רע שאתם מצפים לו השבוע:לקבל ציונים של מבחנים:S התמונה שתעשה לכם את השבוע:

הו וואו תמונה מדהימה

אבל כולם חייבים להפסיק עם האייליינר כבר. שילמדו מתומו. דיי דיי דיי

Keren W

New member
נכון...

כל כך יפה טבעי למה לתקוע את הפס השחור הלא קשור הזה=\ ובכלל ג'ארד לא מספיק נראה כמו שד עם התספורת גם העיפרון:S עדיף שהוא יראה טבעי בפנים...

עונה לעצמי ../images/Emo9.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: R-Evolve ללא ספק שיר השבוע: R-Evolve להקת השבוע:30 דההההההההה אלבום השבוע: ABL מאכל השבוע: את המיני חלה שהייתה היום משהו טוב שקרה השבוע: אנוכי מנהלת משהו רע שקרה השבוע: חזרתי לארץ ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "שני, את משוגעת" אתר השבוע: הפורום הזה ספר/סרט/סדרת השבוע: דני הוליווד...ו..נמלטים השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: אמממ.. מחנה אומנות!!!! משהו רע שאתם מצפים לו השבוע: אני לא מצפה לדברים רעים התמונה שתעשה לכם את השבוע: היא תעשה לי כל שבוע עד סוף חיי

adiiiXD

New member
../images/Emo20.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: 93 milion miles שיר השבוע: Yellow Submarine- beatles להקת השבוע: 30 אלבום השבוע: self titled מאכל השבוע: בראוניז D: משהו טוב שקרה השבוע: החלפתי פלאפון משהו רע שקרה השבוע: מבחן בג"ג- שונאת את המקצוע , והוא נכלל גם בממוצע . איזה מקצוע מיותר ! ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: העולם מצחיק אז צוחקים [; אתר השבוע: גוגל . סתם סתם D= ספר/סרט/סדרת השבוע: מיליון רסיסים קטנים- ג'יימס פריי השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: ללכת לתופרת משהו רע שאתם מצפים לו השבוע: בחנים S:

מסכמת ../images/Emo13.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30:איי ביוטיפול ליי . . שיר השבוע:גוד שארלוט - ווי בליוו . . להקת השבוע: מיי כמיקל רומנס אלבום השבוע:טרי צ'ירס פור סוויט ריוונג' של MCR מאכל השבוע:הקוראסון שאכלתי בבצפר
משהו טוב שקרה השבוע:אממ קניתי את האלבום של מיי כמיקל רומנס טרי צ'ירס פור סוויט ריוויינג' ואת האלבום של טוקיו הוטל סקרים . . משהו רע שקרה השבוע:------- ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:---- אתר השבוע:תפוז
ספר/סרט/סדרת השבוע:היי סקול מיוזיקל 2 השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:שיעור באס יום שני ץ ץ משהו רע שאתם מצפים לו השבוע:המבחן באנגלית , מקווה שאני יצליח . . התמונה שתעשה לכם את השבוע:ציור שחברה שלי ציירה

It's in the water baby../images/Emo79.gif

it's in the pills that bring you down
השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30: R-evolve שיר השבוע: Plaebo - Post Blue ומלכת הפלקט - מיליון פעם
להקת השבוע: מלכת הפלקט
אלבום השבוע: האחרון של הפו פייטרז
מאכל השבוע: Home made סושי
משהו טוב שקרה השבוע: הממ... משהו רע שקרה השבוע: סבא וסבתא בביה"ח
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: באנה המחשב הזה כ''כ ישן, בר כוכבא שיחק בו מריו אתר השבוע: RoiWorld וישראבלוג
ספר/סרט/סדרת השבוע: אישה יפה/ פרן מייקלס שסוף סוף סיימתי לקרוא אותו
, "3 בפארק", ונמלטים שתודה לאל נגמרת
השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: לא יודעת. משהו רע שאתם מצפים לו השבוע: תעודות
התמונה שתעשה לכם את השבוע:

FFTL

New member
סופש.(../images/Emo18.gifתמונה לא לבעלי לב חלש@!#%!#^)

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: THE KILL.
שיר השבוע: Through Glass.. להקת השבוע: נייטוויש. :) אלבום השבוע:
מאכל השבוע: גבינת סימפוניה?
משהו טוב שקרה השבוע: היא.
וניתוח לב של חזיר!
משהו רע שקרה השבוע: היא!#$!#^%! ]]]]]]]]]; היא מטריפה אותי. >; ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:
אתר השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע:
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: מממ. הקלטות1@#$@%@$&!^$&@ DDDD: מ4 בצהריים עד 12 בלילה בחדרה, אנחנו מקליטות שיר. :]]]]] משהו רע שאתם מצפים לו השבוע: מבחן. ]; התמונה שתעשה לכם את השבוע:
עלק סגידה:] יש עוד מלא תמונות, אבל אני אשמור לעצמי.

The Fantasy

New member
מזל טוב..על הכחול..

תהנו בפורום שלי. אפילו לעדכן אותי בדברים לא עושים פה. עזבו שהחיים שלי חרא כרגע..אבל ברגע שהתגייסתי כולם גם שכחו ממני..תורידו לי גם את האדום..אני לא שייכת יותר. השבוע שהיה: שיר השבוע של 30:ריבולב. שיר השבוע:כל מיני.. להקת השבוע: אלבום השבוע: מאכל השבוע:אוכל של אמא. משהו טוב שקרה השבוע:כלום. משהו רע שקרה השבוע:החיים. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע:סוויני טוד. השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: אין משהו טוב.הכל חרא. משהו רע שאתם מצפים לו השבוע:לחזור לשם. להתאבד. התמונה שתעשה לכם את השבוע:

למעלה