BuddhaForScarlett
New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo124.gifאהמ אהמ סיכום שבועי ../images/Emo41.gif
הרבה זמן לא היה אחד כזה נכון? מצטערת מחקתי ופתחתי אחד חדש כי שכחתי מספר דברים אז לפני שנגיע ממש לשאלות עצמן, בואו באמת נסכם את השבוע שהיה.
אני ומורן שוגרנו למאדים ונחתנו חזרה בכדור הארץ עם הרבה חוויות לספר לכולכן - תוכלו לראות את ההודעה כאן.
אני יודעת שזה לא ממש היה כבר השבוע אבל ABL יצא בשעה טובה, עוד קליפ מדהים לאוסף. והאתר Abeautifulle.org אתם מוזמנים להכנס לשם, ללמוד על איך לשמור על הכדור הנפלא שלנו ולצפות בקליפ אלפי פעמים.
רונע BeautifulGarbage חזרה אלינו בשעה טובה, ואם לא חזרה אלינו אז הראתה סימני חיים.
אחרון חביב.. הפכתי לכחולה, ואכן אני המנהלת של הפורום יחד עם ענבלירון אהובתי הנצחית.
בנוסף, סתיו שלנו פתחה דיון דיי חשוב בנוגע ללהקה, אתם מוזמנים להגיב ולהגיד את דעתכן, השתתפו! שיהיה לכולם סופשבוע מעולההההההההההה
ו... סתיו פתחה עוד השרשור, השער והכתבה החדשה על 30 בקראנג!, אני לא אצטרף קישור כי זה נפתח ממש בדקות אלה השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו רע שאתם מצפים לו השבוע: התמונה שתעשה לכם את השבוע:
הרבה זמן לא היה אחד כזה נכון? מצטערת מחקתי ופתחתי אחד חדש כי שכחתי מספר דברים אז לפני שנגיע ממש לשאלות עצמן, בואו באמת נסכם את השבוע שהיה.