"האסימון שנפל" - התחרות

../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif"האסימון שנפל" - התחרות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

רוצים לזכות בספר "הסוד"? פורום מכורים בתפוז, בשיתוף עם אתר הסוד הישראלי הרשמי מזמינים אתכם להשתתף בתחרות נושאת פרסים
כל מה שצריך לעשות בשביל זה, זה לשתף אותנו בחוויה שעברתם, שבהתחלה נראתה ככישלון גמור ובדיעבד הייתה קרש קפיצה בהחלמה. זה יכול להיות על מעורבות רגשית, על גישה של "מבין ויודע", או כל נושא שתבחרו לספר לנו כמה "צדקתם" בהתחלה, וכמה הטעות הייתה לטובתכם, כש"נפל האסימון" בסופו של דבר. איך משתתפים בתחרות
הסיפור אמור להיות קצר וקולע – עד עמוד אחד.
עליכם לספר את סיפורכם ולשלוח מסר לשם המשתמש "תפוז אנשים מודיע" ובו תשאירו את הפרטים האמיתיים שלכם למשלוח דואר. (שם פרטי + כתובת) לתשומת לבכם
אין אפשרות לשלוח סיפורים בשמות שונים. כל חבר יכול לשלוח פעם אחת.
חברים שלא ישלחו את פרטיהם לא יוכלו לזכות בפרס.
התחרות תתקיים במשך שבוע ימים מהיום - ראשון 10-02-08 ועד יום ראשון 17-02-08.
בחירת הזוכים תיערך ע"י צוות תפוז אנשים. אז קדימה... שחררו ותשתחררו ואולי אפילו תזכו

../images/Emo26.gifסיפור בדוי, לדוגמא:

סיפור לדוגמא: לפני כמה שנים, הוא היה סוחר סמים. היה לו מכל טוב – כסף, בנות, הרבה הרבה בנות
, חברים שפיזזו סביבו כל אימת שחשקה נפשם בסוטול, והוא, סיפק את מבוקשם וכמעט התעשר מכך. כל עיתותיו היו בידיו. הוא עשה כל מה שרק רצה לעשות, ובעיקר התמסטל וחשב שהוא נהנה מהחיים. על הדרך, הוא הכיר בחורה נפלאה, יפהפיה שנצמדה אליו לילות כימים. גם היא היתה אחת מ"לקוחותיו", והוא – ראשו במרומים, לא שם לב לסימני האזהרה מסביבו... הוא לא באמת הכיר אותה, היא צצה משום מקום, היא סיפרה שהיא מאוהבת, והוא האמין... ביום בהיר אחד, הוא נעצר. הבלשים חייכו למולו כשהודיעו לו שהפעם – אין לו לאן לברוח.. הכל מוסרט ומוקלט.. הוא בידיים שלהם. הוא המשיך להתרברב, מסרב להאמין שמישהו מסוגל להפיל אותו, אלא שלא עבר זמן רב, ואותה בחורה שנצמדה אליו התגלתה כ"סמויה" – שוטרת שתפקידה היה להפיל גם אותו בין היתר. הוא ביכה את מר גורלו, כשישב בבית סוהר ושבר "קריז". כבר אין סוטולים, אין חברים, ואפילו משפחתו לא התייחסה אליו כשהבינו במה עוסק הבן שלהם. הוא כבר הפך למשתמש כבד. הוא יכול היה פשוט למות, לו היה ממשיך עוד קצת בדרך ההיא. מאז, הוא "עלה על ניקיון". הוא הצטרף עוד בהיותו בבית הסוהר, לתכנית 12 הצעדים של מכורים אנונימיים, ופגש את עצמו כפי שלא הכיר מעולם. הוא שב לשפיות! הוא חזר לחיים האמיתיים! היום, אחרי שהאסימון נפל, הוא מודה לאותה בחורה, שבהתחלה נראתה כמי שהולכת להפיל אותו ובדיעבד, הצילה את חייו. אוהבים

boazdegani

New member
הסוד ששינה את חיי במרץ 2007

שלום שמי בעז דגני היום אני מאמן אישי גופני ,מנטאלי ועסקים באינטרנט.בן 39 נשוי ואבא גאה ל3 ילדים. הסיפור שלי התחיל לפני כ7 שנים כשעברתי תאונת דרכים קטלנית עם אופנוע בדרך לעבודה.כשהתעוררתי 3 ימים אחרי הבנתי שרוב גופי מרוסק ושאשאר חודשים רבים בשיקום.תוך כדי השיקום הבנתי שחלק מתהליך השיקום יעבור כשאני נפרד גם מאישתי דאז.כל תקופת השיקום דימיינתי את הרגע שאני בחוץ ואת כל מה שהרופאים אמרו קיבלתי כהמלצות שנתנו לאדם אחר ושזה לא נוגע אליי.לאחר החלמה מקוצרת מאוד בבית לבינשטיין (כחודשיים)יצאתי ועוד באותו יום חתמנו על חוזה גרושין,כשאני מתחיל את חיי ממש מאפס.בלי בית,בלי משפחה ובלי הכנסה. הארוע השני היה פטירתו של אבי..שעבד כל חייו כעובד מדינה מסור ויצא לפרישה מוקדמת בשל התנאים שהלכו וניהיו גרועים עם כל שנה שהתקרב לגיל הפרישה המקורי...חששנו שאדם שעבד כל כך קשה כל יום לא ימצא את עצמו מחוץ למסגרת העבודה התובענית,אך התבדינו כשהתחיל ללכת לחדר כושר ולבריכה.התחיל לטייל בעולם ואף התחיל תחביב של עריכת וידאו ששנים רצה ולא יכל מפאת שעות העבודה הרבות.ממש הרגשנו שאבי התחיל לחיות ולפרוח...המקרה שציער את כולנו מאוד היה שלאחר שנה בדיוק אבי נפטר בשנתו אומנם בלי סבל,אך בפתאומיות.. המקרה השלישי הוא כשנהפכתי לעצמאי בשנת 2005 למרות רצוני ,כמאמן כושר בחדר כושר.בפעם הראשונה הבנתי שעם כל העבודה הקשה שעבדתי אני ואישתי לא נוכל להגיע ליותר מבית וחסכונות ושברתי את הראש איך רוב האנשים עוברים את רוב חייהם בלי תכנון לטווח הארוך..וחיפשתי עסקים שיאפשרו לי לייצר הכנסה גדולה יותר. ההבנה משלושת המקרים הצליחה לחלחל לתוכי שאני לא מעוניין לעבוד קשה כל החיים ובסוף כשארצה להנות מהחיים לא ממש ישאר לי זמן להנות...החיים קצרים מאוד ולכן להנות ולאהוב כמה שיותר..בעולמי כשכיר שמוותר על החופש למען הביטחון...הפכתי לעצמאי שנהנה מחופש אמיתי בניהול זמנים . בשנה האחרונה בזכות הסרט הסוד וברצון האדיר שלי להפיץ אותו לכל מקורבי נפתח בפני הכוח של האינטרנט.אני עוסק בלימוד והדרכה של אנשים איך לפתוח עסקים באינרטנט...במקביל עורך פגישות והדרכות של הסוד. השינוי הגדול חל בהסתכלות שלי על מקרים בצורה הרבה יותר רגועה וחיובית.חיי את החופש שכל חיי רציתי ולא ידעתי איך להגיע אליו. כדי לראות עוד מעולמי אתם מוזמנים לאתר שפתחתי בזכות הסרט.... www.TheSecret.area.co.il בעז דגני

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

האיכר והאופה . אופה אחד בכפר קטן נהג לקנות משכנו האיכר את החמאה שהיה זקוק לה לאפיה. ביום מן הימים התחיל לחשוד שגושי החמאה האמורים לשקול קילו אחד, לא ממש שוקלים קילו שלם, אלא פחות. התחיל האופה לנהל מעקב: מדי יום שקל את גוש החמאה ורשם את התוצאה, ואכן, הסתבר לו כי תמיד שקל הגוש פחות מקילו אחד. רגז האופה מאד על ששכנו גונב אותו, והחליט לתבוע אותו לדין. בשעת המשפט שאל השופט את האיכר: אני מניח שיש לך משקל שעליו אתה שוקל את החמאה, הלא כן? לא, כבודו, אין לי משקל, ענה האיכר כיצד אם כן אתה יודע את משקל החמאה שאתה מוכר לשכנך האופה? אני יכול להסביר בקלות, אדוני השופט, ענה האיכר: יש לי מין מאזני משקולת כאלה. בצד אחד שמים משקולת במשקל ידוע, ובצד השני אני שם חמאה שתאזן את זה. במקרה של האופה, אני תמיד משתמש כמשקולת בכיכר לחם של קילו אחד שאני קונה ממנו באותו יום, ושם לו חמאה כמשקל בדיוק הלחם.... ככה זה גם בחיים: אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו נותנים, מידה כנגד מידה... ולפני שאנו קופצים להאשים את האחר כדאי שנבדוק טוב בציציותינו...

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ! ! ! לפי התחזית החורף חוזר גשמים ואפילו שלג אז להתלבש חם חם לשתות חם והעיקר יום נעים וחמים ולנהגים שביננו סעו לאט.

למעלה