חדשות גרין גיי:)

../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifחדשות גרין גיי:) ../images/Emo163.gif

ובכן, לפי העדכונים האחרונים באתר הרשמי, גרין גיי שלנו נכנסו להקליט שיר עם U2. השיר נקרא 'The Saints Are Coming' (מישהו אמר סיינת' ג'ימי ולא קיבל?), והוא מבוצע במקור ע"י The Skids. יש עוד כמה דברים שלא הצלחתי לתרגם, אבל החדשות המקוריות הן:
As promised, we are very proud to unveil the big news we've hinted at. In the coming weeks, we'll be going into the studio with U2 to record a cover of the song "The Saints Are Coming," which was originally recorded by Scottish punk band, The Skids. We were asked by U2 to record the song with them to benefit Music Rising (www.musicrising.org), an organization that replaces instruments musicians lost in Hurricane Katrina's wake. One year later, the devastation is still fresh in our minds, and we'd like to keep it in yours. New Orleans has always been a special city to us, being a hotbed of music and creativity, and it's hard to believe parts of the gulf region still remain devastated. We feel that it's important to continue to raise awareness.​
קישורים נוספים, לחפצים במידע נוסף: האתר הרשמי של הלהקה GDA-Green Day Authority, אתר מעריצים גדול ודי רשמי, שיש בו הרבה מידע, ביחס לאתר חינמי. (ועוד הערה: אל תעיזו להצטרף ל-Idiot Club, החצופים רוצים 20$ בשביל הצטרפות לאתר קטן ומסכן!) Have a nice weekend. :)

AriellA100

New member
יא כפרהה

חחח יפה שאת משתדלת להחיות את הפורום חח את מקבלת צל"שים נראה לי שזה הולך להישמע טובבבב אבל עוד המון זמן יש לנו לחכות לאלבום חדש אם הם ככה דוחים אותו כל הזמן בגלל פרויקטים שונים..

כן. נופקס אחלה להקה! :]../images/Emo163.gif

אגב, אהבתי מאוד את השיר שבחתימה שלך..
אחלה ליריקס.

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifחח ראיתי תודה ../images/Emo9.gif

אני באמת מקווה שזה לא יאכזב [כמו שזה נשמע לא מאכזב].

אני גם

מקווה שזה יהיה טוב למרות שאני לא אוהבת את u2 אבל לפי מה שקראתי זה שיר למען משהו טוב . אז שאנשים לא יתחילו להגיד שגרין דיי ממוסחרים יותר מידי . ד"א מישהי אמרה לי פעם שהיא מעדיפה לשמוע פול אווט בוי כי הם לא שרים שירים שמתאימים לסרטי נעורים כמו גרין דיי . אוי נו באמת !<?!היא בטוחה שהיא לא התבלבלה וזה פול אווט בוי ששרים שירים כאלה ... בעע שונאת את פול אווט בוי

למעלה