לוח מודעות-פרסום רק כאן

פעוטון חדש בכפר מלל

שלום לכולן אני שמחה לבשר לכם על פתיחת פעוטון חדש ומדהים בכפר מלל. הפעוטון מיועד לתינוקות מגיל שלושה חודשים ועד גיל עשרה חודשים שימשיכו דרכם ביחד לפחות עד גיל שנתיים. מנהלת הפעוטון היא יועצת חינוכית לגיל הרך שמעניקה ייעוץ להורי התינוקות בפעוטון ללא תשלום ובכל נושא חינוכי התפתחותי. מצורף קובץ המידעון למעוניינות בפרטים נוספים: 0545414935 - עמרית [email protected] בהצלחה

לכל הישבוים הקרובים שהם..

כפר סבא, הוד השרון, רעננה, רמות השבים, ירקונה, גני עם, אלישמע, שדה חמד וכדומה...

../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifלוח מודעות-פרסום רק כאן

זהו המקום לפרסם אירועים, מכירות, סדנאות, הרצאות ושאר הדברים, פרסום מחוץ ללוח זה ימחק. בחמישי יועלה לוח מודעות המיועד לאירועי סופהשבוע במיוחד שבוע טוב

../images/Emo168.gifטיול ליל../images/Emo29.gifרומנטי:מערה,כרם,מוזיקה

טיול ליל ירח
רומנטי באזור הכרמים של בנימינה. מערה בלב ישוב (הגעה פשוטה) עם הפתעה טבעית בתוכה, חוויה מוזיקלית של ווקליזציה וכלי הקשה, כרמים וסיפור חגיגות ט"ו באב סיום במעיין קסום עם יין
, גבינות
ואבטיח
מתי? יום חמישי הקרוב, 22/7 משעה 20:00-24:00, במכוניות פרטיות איך? ברכבים פרטיים, באזור בנימינה
כמה? 80 ש"ח לאדם כולל הדרכה, שירה ווקלית קדומה של אלי-ענה גילעד, כיבוד יש הנחה? כן, מהירי החלטה שירשמו וישלמו באשראי (ויזה/מאסטרכארד) עד יום שני 19/7 יקבלו...10 ש"ח הנחה לכל כרטיס הרשמה מוקדמת מה, איפה נפגשים? פרטים מדוייקים לנרשמים....

אוףףףףף סוף סוף טיול לא בשישי /שבת

ועוד טיול לילי(שאני הכי אוהבת ויש לי חינה ביום הזה.

לו-לו-לו-לו......./images/Emo57.gifרק שמחות!!!!!!

גם הטיולים הבאים שלי, אגב אינם בשבת, וכבר אפשר לרשום ביומן... 26/8 יום חמישי אחה"צ- טיול מזמר
עם שירי רחל שפירא ושירי ים בגן לאומי חוף השרון (אזור שפיים) ואיסרו-חג של סוכות 1/10 (יום שישי) בוקר עם אפשרות לילדים והפעלה , החל מגיל 6- טיול מזמר בבנימינה
עם שירי אהוד מנור ז"ל לפרטים היכנסו לאתר שלי המצורף

or2704

New member
הערב: הרצאה אינטרנטית חינם בנושא: אכילה רגשית

מוזמנות להצטרף אלי להרצאה אינטרנטית חינם בנושא אכילה רגשית - מהו התהליך שמוביל לאכילה רגשית וכיצד ניתן להיפטר מאכילה רגשית ולרדת במשקל. ההרצאה הערב 18/7 בשעה 21:00 ניתן להירשם באתר שבחתימה

מטפלת מדהימה ברחובות-מתפנה בתחילת ספטמבר

המטפלת של ביתי מסיימת את עבודתה עימנו בסוף אוגוסט, זוהי ביתי השניה אותה אני שולחת אליה ומכאן אתם מבינים עד כמה אני מרוצה ממנה. היא חמה, מסורה ואוהבת, דואגת כאילו היא ביתה שלה, מטפלת בביתה במרכז רחובות, ומי שרוצה עוד המלצות מוזמן לדבר איתי על כך. כמו כן אשמח למסור את הטלפון שלה למי שצריך/כה, אם אתם מכירים מישהו כזה. תודה סיון 054-6302711

pe t e l

New member
יום חמישי הזה - סדנת בצק סוכר מתחילים

ביום חמישי הזה - (22.7.2010) בשעה 18:30 אני מעבירה סדנת בצק סוכר למתחילים, בבית ספר לבישול בריא "הבית של ניבה" במושב בצרה בשרון. זו תהיה קבוצה קטנה. כל משתתף יוצא עם עוגה מעוצבת בבצק סוכר מעשה ידיו. אין צורך בניסיון קודם. מזמינה אתכן לבוא להגיד שלום וללמוד איך עובדים עם בצק סוכר.
דנה

סימה53

New member
קיבלתי רשות לפרסם את חברתנו כאן

אז משתפת אתכם: יש לנו מסגרייה אנחנו מאזור הדרום מבצעים את כל עבודות המתכת למינהם:מעקות,סורגים,שערים,מדרגות,פרגולות,תוספת חדרים מחומר "פאנל" ,מי שרוצה להציץ בעבודותינו מוזמנת להצטרף לקבוצתנו בפייסבוק קבוצה מסגרית עדן הטלפונים שלנו:054/8438866/7

ענתי 10

New member
../images/Emo23.gif מארזי שי לטו' באב ../images/Emo23.gif

(ולא רק לטו' באב) עוגות/עוגיות לפי הזמנה אישית כיבוד מתוק לארועים קטנים נא ליצור קשר במסר שבוע נפלא!

Taltalon269

New member
קבוצת נטוורקינג ותמיכה לאמהות עצמאיות בשרון

מתארגנת קבוצת נטוורקינג ותמיכה ייחודית, קבוצה שתתמקד לא רק בשיווק הדדי אלא גם בתמיכה וסיוע, שיתופי פעולה שונים ולמידה משותפת אם את עצמאית ומתגוררת באזור השרון, והיית רוצה לקחת חלק בקבוצה את מוזמנת לפנות אלי במסרים

טל- זה מה שקישורי אמהות עושה, את מוזמנת

להיכנס לאתר של קישורי אמהות ולהתרשם, הפורום כאן הוא גיבוי וירטואלי למפגשים הפיזיים של המעגלים העסקיים מבית קישורי אמהות, רובנו מכירות זו את זו פנים אל פנים יחד עם זאת הפורום שלנו פתוח לכולן. את מוזמנת להתרשם ממגוון הקבוצות באזורך

למעלה