סופ"ש!

theEscapist

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifסופ"ש!../images/Emo9.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע:
דבר רע במיוחד שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
אמן השבוע:
המלצת השבוע:
ציטוט השבוע:
אתר השבוע:
תמונת השבוע:
אחר (או: מסר חשוב לאומה
): שיהיה שבוע נפלא לכולנו, ושבועות שמח!

theEscapist

New member
ואני אענה כבר

אני בכ"מ חוזרת לפנימיה כבר היום בערב... דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: היה רק מבחן אחד. סתם
באופן כללי, היה נחמד דבר רע במיוחד שקרה השבוע: היו לי כמה ימים (או בעצם, לילות) נוראיים. אני שונאת לא להצליח לישון, אני שונאת דיכאון... משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: שני מבחנים\= פיזיקה ומתמטיקה. אני לא מאמינה שזה קורה לי\= אבל חוצמזה יש גם את תיקון ליל שבועות בוים חמישי בלילה- כל הלילה יש הרצאות של מורים ושל כמה תלמידים. למשל, מורה אחד (שידוע בתור מסטול קלות גם בשעות הבוקר) מרצה ב-3 בלילה על "חוק שימור הרשע"
ואז חופש מוארך
סרט השבוע: לא ראיתי כלום ספר השבוע: maskarade של טרי פראצ'ט. פשוט גאוני!
פארודיה על פאנטום האופרה... אמן השבוע: קמלוט המלצת השבוע: אני נאלצת להמליץ על פראצ'ט. הספרים שלו פשוט הדבר הכי טוב שיש לקרוא כשאין חשק לעשות שום דבר אחר, לא מצליחים לישון, והשעה כבר 3 בבוקר.... ובאופן כללי בכל שעות היום:] ציטוט השבוע: וואי, אני לא זוכרת... אתר השבוע: - תמונת השבוע: - אחר (או: מסר חשוב לאומה): -

giladwin

New member
:)

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: אחותי קיבלה את התואר במשפטים!! דבר רע במיוחד שקרה השבוע: חרגיל, לומדים משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לפגוש את הח'ברה סרט השבוע: אמרו לי שאנדיאנה ג'ונס סרט חביב ספר השבוע: אני אמליץ על סלולרי של סטיבן קינג (ספר אימה) אמן השבוע: זואי דשנל המלצת השבוע: לראות את פרק סיום העונה של אבודים ציטוט השבוע: ONE LIFE, LIVE IT WELL אתר השבוע: יו טיוב תמונת השבוע: כי החיים הם משחק טאקי אחד ענק אחר (או: מסר חשוב לאומה): תנצלו את מה שנשאר לכם מהסופ"ש :)

LauraLF

New member
עונה כאילו אין מחר

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: היה לי אחלה סופ"ש דבר רע במיוחד שקרה השבוע: חתולה של ידיד טוב שלי מתה מסרטן משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: הופעה מחר של ברי-אינפקטד מאשרום סרט השבוע: - ספר השבוע: משאלה אחת ימינה אמן השבוע: פרדי מרקורי (ז"ל) המלצת השבוע: QUEER AS FOLK ציטוט השבוע: "יש לו שם סלמי מטורף" וכן היא דיברה בדיוק על מה שאתם חושבים אתר השבוע: - תמונת השבוע: מצורפת אחר (או: מסר חשוב לאומה): אתה לא יסמין מאלאדין

באחור

משעמם לי ואני צריכה ללכת לבנק דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: דבר רע במיוחד שקרה השבוע: קשה לבחור :-\ משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לנסוע לחיפה לתחקיר בטחוני :( סרט השבוע: מכתבי האהבה של אבא ספר השבוע: אמן השבוע: NIRVANA / MUSE המלצת השבוע: תתרחקו מאנשים שעושים לכם רע ציטוט השבוע:"Be yourself,don't take anyone's shit,and never let THEM take you alive..." אתר השבוע: וואי לא הייתי במחשב כמעט תמונת השבוע: זואי
אחר (או: מסר חשוב לאומה

למעלה