סיכום שבועי

../images/Emo41.gif ../images/Emo124.gif סיכום שבועי ../images/Emo41.gif ../images/Emo124.gif ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של דה יוזד:
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
אלבום השבוע:
קליפ/סרטון של השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו טוב/רע שקרה השבוע:
תכנונים לשבוע הבא:
ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
תמונת השבוע: מדגישומטיק: http://www.tpeople.co.il/on/mo/ שבוע טוב, בהצלחה לכל הנבחנים!

עונה וזה. ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של דה יוזד: לא שמעתי.
שיר השבוע בכללי: Papa Roach - Last Resort , Nevada Tan - Revolution
להקת השבוע: Nevada Tan, BFMV, Atreyu
אלבום השבוע: Atreyu - A death grip on september
קליפ/סרטון של השבוע: http://youtube.com/watch?v=mdtR3GFnpX4 קורע.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית- ארתור, סרט- כלה להשגה. סתם מעפן.
משהו טוב/רע שקרה השבוע: טוב- בת דודה שלי ילדה.
טוב, אנלא זוכרת אם זה היה בדיוק השבוע הזה, אבל נסענו אל הדודים וראינו אותה והיה גם כיף.
רע- מגן בהיסטוריה שלא עשיתי. וגם לא הרגשתי טוב. ><
תכנונים לשבוע הבא: כרגיל, כלום. רק לעבור את הבגרות בתנ''ך ובאנגלית [שאנלא מודאגת ממנה בכלל] בשלום.
ציטוט השבוע: ממערכון של פרוזק "יש לי כלב הומו" "איך אתה יודע?" "לפי ה'האו האו' שלו. אתה יודע איזה שלט יש לנו בכניסה לבית?" "לא יודע, זהירות כלב נושך?" "זהירות- כלב נושך כריות" XDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט: מתנגן בראש ללא הפסקה- Papa Roach - Scars
תמונת השבוע: נגיד שזאתי.
למה? כי בא לי.

Because Of May

New member
אני חופרת ולא איכפת לי ../images/Emo11.gif.../images/Emo109.gif

שיר השבוע של דה יוזד: PHA, הו**תי את הפסקול של טרנספורמרס והיה בו אותו. P: (בכלל, הפסקול מדהים
)
שיר השבוע בכללי: Flyleaf – I'm So Sick Flyleaf – All Around Me Flyleaf – Cassie Oasis- Hello Oasis- Roll With It Oasis- Wonderwall Oasis- Don't Look Back In Anger Oasis- Some Might Say Oasis- Cast No Shadow Muse – Dead Star [live] Muse – Sing For Absolution (Acoustic) Foxboro Hot Tubs – Mother Mary Foxboro Hot Tubs – Ruby Room Foxboro Hot Tubs – Stop Drop And Roll Pendulum – Propane Nightmares Go: Audio – Made Up Stories Kids In Glass Houses – Give Me What I Want Story of the Year – Until the Day I Die Red Hot Chili Peppers – Around the World Red Hot Chili Peppers – Road Trippin' Linkin Park – Papercut
ועוד המון שירים של הביטלס ששמעתי עם ההורים XD במיוחד- Here Comes The Sun ו- rom Me To You
להקת השבוע: פלייליף!
אוונסנס
אואזיס
ביטלס
FHT
אלבום השבוע: אואזיס- (What's the Story) Morning Glory? מיוז- Hullabaloo אוונסנס- The Open Door, Fallen Foxboro Hot Tubs- Stop, Drop and Roll ביטלס- 1#
קליפ/סרטון של השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית טלוויזיה: שמש עונה 2
חשופים (לא לרדת עליי
) נמלטים (בערך...) סרט: יורוטריפ ו-21. כן, שוב.
משהו טוב/רע שקרה השבוע: טוב- עבודה! וואו, היה כ"כ מצחיק! XD וגם עשיתי ספיישל ביטלס עם ההורים בסלון במערכת קולנוע. היה קצוות D; רע- הלך חרא במתמטיקה, אבל לפחות לא מחשיבים לנו את זה כמתכונת אלא כמבחן רגיל P:
תכנונים לשבוע הבא: עבודה, מתכונת בלשון, יומולדת לחברה בחמישי, יומולדת לעוד חברה/ ידיד (נחליט לאן ללכת) בשישי.
ציטוט השבוע: אני לא זוכרת כלום
מתנגן בראש / בפלייליסט: Ruby Room- FHT
תמונת השבוע: יש 2
1. אואזיס

Because Of May

New member
פלייליף../images/Emo99.gif../images/Emo109.gif

נכון שהיא דומה לזאת ששיחקה את ענבל ב"האלופה 2"? שהייתה המטפלת של מייקלואיס- רני? (אני לא יוצאת מטומטמת, נו ;;
).

../images/Emo5.gif פלייליף.

שמעתי את מה שהם עשו לסמלז לייק טין ספיריט של נירוונה, וזה היה באמת אחד המזעזעים.

Because Of May

New member
יואווו הגבתי וזה לא שלח >( ../images/Emo109.gif

בקיצור, מה שכתבתי מקודם (אבל תפוזונה החליט שלא לשלוח!) הוא שאת צודקת. לסלונית אין קול מדהים במיוחד, וגם ככה לקח לי זמן להתרגל אליה (למרות שהסגנון הגות'י-סקרימו הזה מתאים לה), אז בסגנונות אחרים זה ממש שונה. במיוחד בקלאסיקת רוק שכזאת, שרק סופר-מעולים יכולים לשיר. בואי נגיד שאני אוהבת את פלייליף יותר בגלל הלחנים והמוזיקה P:

יורוטריפ ../images/Emo6.gif

כמה שהסרט הזה מצחיק! "וגם עשיתי ספיישל ביטלס עם ההורים בסלון במערכת קולנוע. היה קצוות" XDD חחחח קצוות.... LOL

Because Of May

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo109.gif

ואל תצחקי, הייתי מכורה למילה הזאת בשנה שעברה! ;; ארץ נהדרת עונה 4 רולז

יומולדת לי D:

איזה מגניב לקבל הודעת יומולדת שמח מאולטימייט גיטר! D: אני מתרגשת XD שיר השבוע של דה יוזד: בלו&ילו שיר השבוע בכללי: scared של TDG להקת השבוע: TDG אלבום השבוע: TDG. קליפ/סרטון של השבוע: TDG - scared בלייב. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: על טבעי! לא נמאס לי מזה. משהו טוב/רע שקרה השבוע: יומולדת לי! D: אתמול, וזה גם אומר שמלאה לי שנה בפורום :) ומשהו רע - מתכונת בהיסטוריה היום. זה אומר שכל היומולדת חרשתי! ובסוף גם לא ניגשתי למתכונת חחח תכנונים לשבוע הבא: 2 מתכונות, 2 בגרויות, הרבה תגבורים וה-ק-ו-נ-צ-ר-ט ה-ר-א-ש-ו-ן ש-ל-י! מי בא לראות אותי? :) ציטוט השבוע: סמס השבוע.. ידיד שלי עם הבעיות הקשות שלו בעברית, מנסה לכתוב שליף: "הקימו מידבחים, החינו שם אוחל" XD מתנגן בראש / בפלייליסט: take me under - TDG תמונת השבוע: אין

היום יומולדת לך? ../images/Emo12.gif ../images/Emo223.gif

לא ידעתי. ;; מזל טוב!@#$
עד 120
המוןהמון אושר ועושר ויושר וכושר ועוד כאלה שמתחרזים. D: המון הצלחה ומזל ואהבה בכל דבר וזה. <: ושתזכי לראות את דה יוזד בלייב. D: ורצוי פה.
יומולדת שמח!@#$

חחחחחחח אתמול

ותודה!
ואמן אמן אממממממן שאני אזכה לראות את דה יוזד בלייב, ובארץ, ביחד עם כל חברי הפורום :)

תודה לשתיכן! ובעפולה

קונצרט, אבל אני מנגנת בקונצרט על הגיטרה הקלאסית שלי ולא על החשמלית.. זה יהיה די משעמם, ובטח גם ממש ממש רחוק לך. לא נראה לי שזה יעניין אותך, שירים של דה יוזד לא יהיו שם XD

למעלה