סקר אופני חלומות

../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifסקר אופני חלומות

אני חולם.אין מגבלות תקציב.איזה אופניים יעשו לכם את זה? כולל מפרט,והכי חשוב צבע!

החלום שלי:

לרכוב על אופני כביש בסיסיים ומתגלגלים, בכל צבע ומכל סוג בכביש גבעי, מוקף ירק, שקט ובטוח. הדרישות: שהמקום יהיה מרחק רכיבה של 2 וחצי דקות מביתי. שישוריין לי זמן פנוי לצורך העניין, מבלי שזה יבוא על חשבון משהו אחר (משפחה, עבודה...). צר לי אם זה לא עונה על הסקר, אבל זה החלום שלי כבר זמן רב מאד. אני מוכן להגשים אותו אפילו עם אופני עשרה הילוכים שלקחתי איתי לפירנאים.

צורחה

New member
חותם על זה כאן ועכשיו

אני חשבתי להסתפק בהסרת מגבלת הזמן. עכשיו כשהסרת את מגבלת המקום - בכלל שוה. אה, ושעל הדרך תסיר גם את מגבלת האופניים...

oferlev9

New member
Colnago President Ldv

שלדת קרבון, מערכות רקורד קרבון. מגיעות רק בצבע אחד. ראו קישור

yari hof

New member
bianchi

928 carbon שלדה קרבון/פול רקורד או סנטור/בצבע שחור וזהב. וניתן לראות עוד פרטים באתר: www.bianci.com

דני כ

New member
האופנים אינן מטרה אלא אמצעי...

יפה, מרשים, אבל רק אמצעי להנות מטיולים טובים ולשמור על בריאות וכושר תקינים. מסרב להתפס לדגם מסוים, אם כי מאד נהנה ממה שיש לי היום (Pinarello Surprise). אני משוכנע שגם אופנים טובות אחרות היו עושות לי את זה. מצטרף למה שאיציק הופמן כתב.

gsprukt

New member
אני עדין מבועת מהמחיר ששלמתי

עבור גלגלי החלום שלי (ועשו לי מחיר מעולה...). לא נראה לי (אלא אם אהפוך לעשיר בטעות) שאי פעם ארשה לעצמי לרכוש אופנים במחיר חלומי... זאת פשוט שחיתות בעיני. אני כן מתחבר לאיציק ולשאר החולמים על זמן פנוי וכביש מושלם.

פרינססה שלי -

פינארלו פרינס קאסטום. האהבה עדיין בוערת - אתמול קניתי לה מתנה ליום האהבה. בעתיד הרחוק אולי אממש את החלום שכבר היה לי ועדיין מסתובב בצורת אופניים על כבישי ארץ זבת - שלדת קלפיי קאסטום.

cipo 1

New member
אני כבר הגשמתי את החלום ..אבל יאיר

אם אתה תגשים את החלום כל תאורית העלות/תועלת תתנפץ אבל אתה יודע מה אשמח לראות אתך בכבישי העמק עם אחת משלדות הקאסטום של קאלפי. שבוע טוב !! עודד

Yarnin

New member
ראיתי את החלום שלי שבוע שעבר

בצבעי שחור אדום למעשה אלו היו שני חלומות במקום אחד. הראשון כולו קרבון בצבעי אדום שחור והשני מכיל קרבון בצבע אדום. את שני החלומות שלי אני רוצה רק, אבל רק עם קמפי!!! וגלגלים של ADA. Kestrel Evoke Cannondale six13 ואל תחשו שאני כלכך מסכן - אני רוכב כיום על חלום שעד לפני שנתיים הייתי בטוח שאין ביכולתי להשיג.

six 13

כנ"ל, גם אני לא מסכן. אני פעם ראיתי במגזין אופניים של 03 את הcaad 7 ויש היתאהבתי עוד לפני שנכנסתי לעולם הכביש, וקיום אחרי שנה, קיניתי אותם יד שניה.

נו,עודד, באמת,בגלל זה זה חלום

אני תמיד אדבוק בתמורה למחיר כמדד יחיד לקנייה. לא תמיד חשבתי כך. בשנים האחרונות רכבתי על כמה שלדות וחלקים הנחשבים לרמת אמצע (חלק תחתון) שהבהירו לי שרמת הקצה כבר אינה מצדיקה אלא הגשמת פנטזיות. וכדי שאהיה ברור - הגשמת פנטזיות היא נדבך חשוב בתרבות הספורט ובכלל זה רכישה של מוצרי ספורט.

חוו"ד../images/Emo91.gif

יאיר שלום אני רוכב על קולנגו מסטר X לייט. בזמנו, התכתבתי עם החברה באיטליה ובהתחשב בגילי (54) במשקלי (85) ובכך שרוב הזמן אני מתאמן בצניעות או רוכב להנאתי (כ 4000 ק"מ בשנה), הם המליצו על שלדה "סלחנית" אם כי כבדה במקצת. במסגרת אופני החלומות, האם נכון לנסות משהו מודרני וקל יותר? אם כן, מנסיונך העשיר על מה כדאי ללכת? אני מאוהב באופניים איטלקיות, ולכן קולנגו או פינרלו (טריפל-קמפניולו) באות בחשבון, בכפוף לכך שיהיה לכך ערך מוסף בהתחשב בתנאי הרכיבה שלי תודה על המלצתך

למעלה