פינת ההתחייבות השבועית

אפרת12

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifפינת ההתחייבות השבועית../images/Emo41.gif

נראה לי שאני צריכה להתחייב לא לשכוח
בכל אופן - זה הזמן לשטוח כאן את התחייבויותינו לשבוע הקרוב ולספר איך עמדנו באלו של השבוע הקודם ב-ב-ק-ש-ה

עמית@

New member
אוקיי...

מאחר ורק חזרתי מאשפוז, מתחייבת לנסות לנוח *באמת* לא להיטרד מהעבודה ולא לעשות מעבר ליכולת (יש דבר כזה?) וכמובן לא ללדת עדיין.. (בואו ניקח את זה שבוע אחרי שבוע..) * לטפל בעניין הגן של תמר (אל תשאלו
) לא מספיק?

אפרת12

New member
תנוחי ../images/Emo24.gif

ולענין הגן - אם את מחפשת אחר אז יישר כוח
(הלואי ויכולתי לעזור)

דווקא כן שואלת

מה קרה בגן
ולגבי השמירה: נכון, קשה מאוד לשמור כשיש גוזלה בבית, אבל צריך לתכנת את הראש ככה: הברירה שלך היא לא בין שיגרה רגילה לבין שמירה, אלא בין שמירה בבית, לאשפוז שלך בבית חולים או לאשפוז של הגורה בפגייה. נכון שעכשיו תשמרי יפה
יש אפשרות להזמין נערה בתשלום שתתפעל את התמנונה ואת תהיי רק בתחום התפנוק והתמיכה הרגשית ופחות בהסעות, הרמות, הורדות, אמבטיות וכו'? תשמרי על עצמכן
זו העבודה שלך עכשיו

הלכתי לקרוא מה קרה ../images/Emo5.gif

עמיתי! את חייבת לשמור על עצמך! לא לפגייה! אם אפשר לתת לך כמה טיפים של תשושה, שאני בטוחה שיכולים לסייע לך: לוטן מאוד אוהבת לשחק אצלנו במיטה, דבר שמאפשר לי להמשיך לשכב ולנוח. היא גם אוהבת שאני שוכבת לידה על שטיח והיא משחקת לידי/עלי. את צריכה להיות ממש בשכיבה או לא להתאמץ ולעבוד? (אני מקווה שזה לא קשור להזנחת המטלות שלי ל"דוקטורס". אני מוצפת עבודה לאחרונה. תודה על הסבלנות ואם זה ממש דחוף רק תגידי. יש לי כבר חצי מאמר מוכן).

עמית@

New member
../images/Emo6.gif כן, הכל בגלל המאמר שלך! ../images/Emo13.gif

מפתאום
תודה על כל התמיכה.

משוש30

New member
מה קרה???? מה קרה לך? מה קרה

לתמר? למה את לא יכולה לנוח? איזה שבוע את? אי אפשר לזרוק כזאת פצצה ולא לפרט... יקירתי העיקר שתרגישי טוב ותהיי בריאה את והתינוק ושלתמרי יסתדרו הבעיות

lulyK

New member
מה קורה בגן של תמר?

ואיך הטיפול בנושא הזה מסתדר עם ענייני מנוחה? (זה המשך של מה שספרת בזמנו בחינוך לגיל הרך, או סאגה חדשה?)

עמית@

New member
פירוט..

כן, זה המשך, ובנוסף, הם לא מחממים שם בגן, ארוחת בוקר בחוץ (מה אנחנו בסיביר בטירונות?) קר, לא נעים ואווירה לא טובה, לא רוצה להשאיר אותה שם כך, אני לא וטחת בצוות ולא מרגישה נוח להשאיר אותה שם, ולא בשביל זה אני משלמת כל כך הרבה, אני צריכה רגיעה וידיעה שמתייחסים אליה יפה. ובאשר אלי, צירים, פתיחה, שמירה.

lulyK

New member
אוי, אוי.

עכשיו יותר מתמיד את צריכה את הרגיעה הזו. אם את שוקלת להעביר אותה גן, יש לי כמה חברות ששולחות את הילדים לגנים בסביבה שלך.

עמית@

New member
אשמח לשמוע דעות/טענות/מענות/המלצות

וכל שעולה על רוחן/רוחך.. אני בהחלט במגמת הגירה מהגן.

rona25

New member
מה זה לא מחממים?../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif

מטעמי חיסכון? מסכנים הילדים, בטח קופאים....
ואם את לא בוטחת בהן אז באמת כדאי שתוציאי אותה ומהר
בהצלחה

אוי אני כל כך מבינה אותך לגבי הגן..

אצלך זה חימום ואצלנו זה מטפלות שבאופן קבוע מדווחות לי עד כמה הילדה אוכלת נפלא ואפילו 2 ארוחות צהריים ליום וכאשר היא מגיעה הבייתה היא מיד מתנפלת על כל פירור שנקרה בדרכה...אז לכי תאמיני להן... כך שאני מוצאת את עצמי מבשלת לה ארוחות צהריים מידי יום אותן אני מגישה לה כשהיא מתעוררת משנת הצהריים.ובכלל,כל האוירה בגן כל כך שושואיסטית. אין אפשרות להיות מעורבת בכלום,לא להתרשם משום פעילות,שלא לדבר על ביקורי "פתע" במהלך היום...יש אוירה של הסתרה, של חשאיות. אני "רשאית" להכנס לגן בבוקר לדקה ורבע וכנ"ל כשבאה בצהריים לאסוף אותה. מאוד מבינה את הדילמה שלך...

למעלה