פינת ההתחייבות השבועית

אפרת12

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifפינת ההתחייבות השבועית../images/Emo41.gif

הנה הצלחתי להגיע למחשב... ופותחת בקול תרועה רמה את הפינה שלנו
אז מה היה לנו בשבוע החולף
אפשר לראות את ההתחייבויות ההן בהודעה המצומדת ולשבוע הבא
האם עוד נשאר משהו שלא עשינו
....
וסופ"ש נעים

מעיןבר

New member
הצלחה חלקית

את התרגיל סיימתי לפתור. את התקציר אני מקווה לסיים בסופה"ש... יש לי עוד 2 מצגות ועבודה להכין עד סוף החודש, וזה תוך כדי מעבר דירה. אלוהים יודע איך אני אעמוד בזה

אפרת12

New member
ואני מתחייבת...

לא התחייבתי עד כה מאז שחזרה הפינה כי הייתי עסוקה בנסיון נואש להשיג את הפיגור בחומר הלימודים. אז עכשיו אני מתחייבת: 1. לטפל בתיקון התלת אופן של סיון 2. לטפל בפילטרים של המים 3. להמשיך להקדיש ללימודים

חושחושה

New member
../images/Emo9.gifואני התחייבתי, ואני עומדת

בהתחייבות יפה יפה! אני נוהגת מחוץ לשכונה, יצאתי לכביש ראשי, אני מסיעה את בני לגן, ואפילו לקחתי ביום מאוד גשום את בני הגדול מבית הספר! וזה אחרי 22 שנים שלא העזתי אפילו לשבת בצד של הנהג! בעקבות מה שסיפרו פה על "פלייליידי" אני מתחייבת ללכת לישון כל לילה כשהכיור ריק, בינתיים זה עבד 4 ימים מתוך שבוע!

מאז

New member
פעם ראושנה מתחייבת (בלי נדר)

יש לי עבודה סמינריונית שאני חייבת להתחיל ולסיים עד סוף החודש. בתחום שאני בכלל לא מבינה בו (יחב"ל) וגם בכלל לא מעניין אותי. מתחייבת לצלול ראש (וזקוקה להרבה עזרה מכן...)

T noki

New member
מתחייבת לנסות ולגמור את הסוודר שאני

סורגת לעודדי כל עוד החורף לא נגמר... ולנסות לעשות משהו עם הבלאגן בבית, ועם ערימות הניירות שיושבות לי במשרד...וגם בבית.

אנידס

New member
תגידי, בנוסף לכל המעלות שלך את גם

סורגת? זה לא הוגן. אני מקווה שתתחייבי גם להציג תמונה של התוצאה על יורש העצר
.

T noki

New member
קניתי חוברת סריגה נחמדה מאד

עם דגמים לילדים ותינוקות. 30 ש"ח. קניתי מסרגות, צמר... גם אני לא סרגתי מגיל 12, ואז בחורף שעבר קיבלתי חשק עז לסרוג. בגלל שיש עוד כמה דברים שאני עושה בחיים... אז לקח לי הרבה זמן, אבל הצלחתי לסרוג לעודדי סוודר בשנה שעברה. והשנה אני מקווה להספיק יותר מסוודר - אולי אפודה. אם יהיו תוצאות - אני אשים בשמחה.

מתביישת לומר.....

שוב לא עשיתי כלום. טו נו...... 29 שנים בלי רשיון- מה זה עוד שבוע?

ה ו ב י ט

New member
חושחושה והיידי - אני איתכן!

חושחושה, כל הכבוד על האומץ! אני יודעת מ א ו ד להעריך את זה. יש לי רשיון מגיל 17 אבל אף פעם לא נהגתי (ואני בת 27). לאחרונה עברנו לישוב שאם אין לך בו רכב אז אתה מקורקע לבית. בקיצור, חייבת להתחיל לנהוג (אה, ורצוי קודם שיהיה לי אוטו...) ובאשר להתחייבות: אז עמדתי בהתחיבות והתחלתי לחפש עבודה. ואפילו יש לי ראיון מחר...

אנידס

New member
אותו כנ"ל אני גם במועדון (לצערי).

הי אולי נקים פורום תמיכה למתעתדות והלא נוהגות.

ו שתי

New member
אני מתחייבת לאי אלימות:

לא לזרוק את עצמי מהחלון כשאלה לא נרדמת בלילה
לא לרצוח את אמא של ניר
לא להכין מלכודת דובים לניר, על שנסע והשאיר אותי איתן לבד (אמא'שלו, הבת'שלו, גיסתו) ובעיקר לשמור על שרידי שפיותי עד השבוע הבא.

למעלה