פינת ההתחייבות השבועית

אפרת12

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifפינת ההתחייבות השבועית../images/Emo41.gif

ושוב מתנצלת על האיחור (הפעם תאשימו את ה
) אז יאללה - דווחו וחדשו התחייבויות

ו שתי

New member
לראשונה בחיי- עמדתי בשלי יפה

והגדלתי עשות: התחלתי לברר ברצינות לגבי לימודים בשנה הבאה. אבל הכי חשוב- ביקשתי עזרה. אני, ושתי, ביקשתי עזרה מאמא שלי כל יום בשבוע החולף, כולל אתמול בערב. בקשה בפה מלא. (וכמובן שקיבלתי אותה- אין כמו אמא). התחייבות לשבוע הבא- להרשם לאיזשהו סוג של התעמלות.

אפרת12

New member
יש התחלות

בתלת אופן התחלתי - מקוה שזה יסתיים השבוע (יגיע החלק ואקח לחנות להחליף) לקחתי מהיידי את הטלפון של המפלטר עם הלימודים - קשה-קשה. אני כל כך עיפה (הפחד הגדול שלי בנושא התחושות בהריון התממש) שצברתי לי עוד פיגור. היום סיון נסע עם אבא שלו כדי שאצליח אולי להגיש עבודה אחת מתוך שתיים, והחל מיום שני סיון יהיה עד ארבע במשפחתון כדי שאוכל גם לנוח וגם ללמוד לשבוע הבא אני מתחייבת להמשיך לסגור פערים בלימודים. אם להיות ריאלית - אין לי זמן לשום דבר אחר. אה - כן: לסדר לפני שהעוזרת באה כי אם לא יש חשש סביר שאחרי עוד פעם אחת אני מעיפה אותה לכל הרוחות עם סימן של קוקו ליד הרקה (תגידו, זה ענין של תקופות או ענין של מיקום, העוזרות המטורללות האלה
פעם, ובמקומות אחרים, לא נתקלתי בעוזרות שמחביאות לי דברים, מטאטאות את הלכלוך לפתח הבית , זורקות כל מיני דברים כי הם נפלו להן על הרצפה או עוסקות בכל מיני פרוייקטים מיותרים כמו ניקוי השרוול של המייבש כשברור להן (היא אמרה לי
זו היתה הפעם האחרונה שהיא היתה אצלי) שלא משתמשים בו, כשיש דברים יותר דחופים לעשות)

טוב לפחות עזרתי לך....

אם לא עשיתי את שלי....... מתחייבת לסנן ולמיין בגדים לדורון, ולהעביר מה שקטן לאחותי (שאוטוטו יולדת) ואולי נצליח להרכיב מיטת תינוק כבר..... ואולי אולי לברר על שיעורי נהיגה......

עמית@

New member
אז ככה.

לגמור לסדר את החדר של תמר (באדיבות יוסי) ולהחליף ארונות+לבדוק את הגדים של הקטנה קטנה, ולברר מה חסר. * לא ללדת!

T noki

New member
טוב, נו, לא גמרתי את הסוודר של עודד

אבל זה היה ברור. לפחות נחתי בסופ"ש (זה לא היה בהתחייבויות, אבל זה היה חיובי מאד...)

מעיןבר

New member
סיימתי את התקציר ../images/Emo6.gif

עכשיו אני מתחייבת לעזוב את המחשב ולהתחיל להתכונן לסמינר.

sael

New member
ואני מתחייבת עד יום חמישי

לנקות את הבית, ורצוי הערב או מחר בערב (כן, בסדר...). שתבינו, מיום ראשון אני מתכננת לנקות כי הבית פשוט מזוויע וכל ערב אני אומרת שמחר. אז עד יום חמישי אני חייבת!!!

מאז

New member
לא מספיק

התחלתי לחפש חומר לעבודה הסמינריונית (האחרונה לתואר השני, זו שאני גוררת כבר יותר משנה), אבל אני חושבת שאם נבדוק איפה הייתי יותר, בפורומים או בענייני העבודה הסמינריונית, התוצאה תהיה עגומה... מתחייבת בלי נדר להשתדל יותר השבוע...

למעלה