פינת ההתחייבות השבועית

אפרת12

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifפינת ההתחייבות השבועית../images/Emo41.gif

שבוע חדש הגיע - הזמן לפתוח עם אנרגות מחודשות והמון כוונות טובות - וגם לבצע (תקוות גדולות
) שבוע טוב, יפה ומוצלח לכולנו

אפרת12

New member
מהר-מהר מתחייבת...

ורצה להמשיך ללמוד ולהשגיח על סיון שמשחק בתפקיד אלוהים שצוחק על התוכניות שאני עושה... בקיצור - חולה מיום רביעי ואני לא ממש יכולה ללמוד למבחן של יום חמישי הקרוב אז דיווח - הכנתי את העבודה והגשתי לפני הזמן קבעתי תור לספר - ויום לפני כן ביטלתי כי נתקפתי בגירוי עז שעדין לא לחלוטין עבר ואני לא חושבת שאפשר לצבוע במצב כזה וטיפלתי בפורום - לא כמו שרציתי, אבל יש קטגוריה חדשה בקישורים עבור הפינה של עינבלית, ועדכנתי את הקישורים של כל נשות השבוע לשבוע הקרוב - אני רק מתחייבת לנסות להחזיק את הראש מעל פני המים אה - כן: וליהנות בסוף השבוע הארוך (ששי עד ראשון) שהזמנו לנו בגושרים (בהנחה שכולם יהיו בריאים...)

yaelia

New member
מתחייבת ללמוד השבוע

לפחות שעתיים כל יום. בשבוע הבא מבחן ולא הסתכלתי עוד על החומר (יש נסיבות מקלות, ובכל זאת). לגשת לראיון עבודה ולקבל עבודת חלומות.

T noki

New member
אפרת, שכולם יהיו בריאים!

ותהנו בגושרים (יש לי קרובים שם ובכלל ההורים שלי גרים די קרוב - אז אם את רוצה המלצות לבילויים תגידי). יש בקיבוץ עצמו את הנחל הנעלם - פארק קטן וחמוד עם נחלים, אם לא יורד גשם זה נחמד. יש גם בקיבוץ עצמו את ה"גוש" - מסעדה/בית קפה שבנוי בין הנחלים (אבל עכשיו קצת קר לדעתי בחוץ, אז יש שם בקתת עץ כזו), וממש ליד יש את "דג על הדן" שזה עקרון דומה אבל מסעדת דגים. אפשר שם גם לראות איפה מגדלים את הדגים - נחמד לסיון לדעתי (רואים המון דגים... חוות הגידול ממש ליד המסעדה - אפשר לבקש בנימוס לראות, אולי יסכימו). למיטב זכרוני בהגושרים יש גם פינת חי (אם עוד לא שבקה חיים מאז שהייתי שם בפעם האחרונה) ויש גם חנות עם מצעים לילדים (פלוטו , דירה להשכיר) ועוד כל מיני - ממש בזול.

מתחייבת....

לצבוע שיער- למען הרגשתי האישית (אחרי שגיליתי ב"הורים לתינוקות" עם שרשור מה עשיתי בשבילי- שכבר חודשים לא עשיתי כלום למען עצמי)
לברר על שיעורי נהיגה (אמא שלי משלמת לי חצי- תודה אימוש!)- יש המלצה למורה באיזור גדרה/ רחובות?????
לעשות עוד סקס!!!!!!! (חזרנו לעניין ובגדול! במיטה, על הספה, ישר וגם הפוך......
) ובמקביל- לא לשכוח לקחת גלולות!....

עמדתי באחת פטורה מהאחרות -

סקס כבר אמרנו? האמת היא שעמדתי בהתחייבות לצאת מהמנזר - עשינו סקס! מה שהקל מאוד על הפחדים שלי מהתפרים ומעכשיו הדרך פתוחה לעוד ועוד ועוד... אני חושבת שעקב זה שעמדתי בהתחייבות הזו אני פטורה מלעמוד באחרות

T noki

New member
טוב, אז אני גאה לממש 2 התחיבויות

מהשבועות הקודמים: 1. הצלחתי לגמור לסרוג לעודדי את הסוודר - עדיין לא תפרתי את כל החלקים (פה אני צריכה את עזרתה של אמא שלי...) אבל כשיהיה גמור אני אשוויץ. כבר התחלתי לסרוג אחד חדש (ממש תרפיה - ריפוי בעיסוק). 2. עודדי ואנחנו הבראנו מהשפעת. אבל עדיין בבית, מקבלים זריקות אנטיביוטיקה כל יום + אנטיביוטיקה דרך הפה. התחיבויות לשבוע הזה: לצאת עם עודדי לטייל לעשות איתו פעילויות לט"ו בשבט (שירגיש פחות את החסר בגן)

ה ו ב י ט

New member
היידי וטולילה, אתן מודל לחיקוי ../images/Emo8.gif

אני עמדתי בהתחייבותי לא להתייאש מחיפוש העבודה... המשכתי לחפש - תוצאות אין. וההתחייבות להשבוע - יותר זמן לשנינו כזוג.

והשבוע מתחייבת (אחרי שסטינו)-

לסדר צילומים בבית שתופסים המון המון מגירות ובגללם סולם של השכנים תופס לנו חצי בית כי אני צריכה אותו להגיע לחלק מהמגירות.
לנקות את הבית כי כבר שלושה שבועות לא... (עם הבעל - לא לבד)

yaelia

New member
גם אני תמיד צריכה עזרה

מאמא לחבר את החלקים יחד. בזמן האחרון התעורר לי חשק לסרוג אחרי שנים שלא.

T noki

New member
אני עכשיו בשוונג של סריגה

קניתי חוברת של דוגמאות סריגה לילדים (גם למבוגרים, אבל זה הרבה עבודה ופחות כיף) בעברית (אחלה חוברת, אם את רוצה אני יכולה לשלוח לך כמה דוגמאות). ויש צמרים כאלה יפים היום, מודפסים עם הרבה צבעים, ומגוון מאד גדול. אני כבר סורגת יותר גדול (היום הוא בן שנתיים - אני סורגת לגיל 3) כי אני לוקחת בחשבון שיקח לי הרבה זמן לגמור את הסוודר, אז לפחות שיהיה לשנה הבאה. וזה ממש כיף לסרוג, למרות שצוחקים עלי שאני "סבתא סורגת"...

עינבלית

New member
תוכלי ללמד אותי לסרוג?

ברצינות. ואשמח לקבל עותק (צילום) של החוברת, אם תוכלי...

T noki

New member
ברצינות - כן, כמובן במגבלות הידע

הזעום שלי... יש גם כמה אתרים טובים באינטרנט. אני יכולה ללמד אותך את הבסיס, והשאר לומדים מהנסיון (היתרון - אם לא יוצא טוב, מקסימום פורמים... וסורגים שוב מחדש טוב יותר). כל עוד עודדי בבית - לפחות למשך עוד שבוע, אני יכולה אפילו לקפוץ אליך. אני אשלח לך מסר.

tookish

New member
יש לי ספר מדליק ..

שמלמד סריגה . קוראים לו "לא רק סבתא סורגת" אמא שלי קנתה לי אותו שהייתי בת 12 ומלמדים שם הכול אם תרצי אני אשלח לך אותו ..

למעלה