פינת ההתחייבות השבועית

אפרת12

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifפינת ההתחייבות השבועית../images/Emo41.gif

שבוע טוב ופורה לכולנו
מנצלת את הבמה להתנצלות על ההיעדרות שלי - סיון היה חולה בשבוע וחצי האחרונים ואת כל המשאבים שיש לי הקדשתי לו (הוא לא נתן לי הרבה ברירות...). מקוה לחזור לפעילות מחר. רק בריאות

אפרת12

New member
ממש לא עמדתי בהתחייבויות

ואף גרוע מזה - לא ניגשתי לבחינה כי לא יכולתי ללמוד. סיון רק מחר חוזר למשפחתון. לא הצלחתי להחזיק את הראש מעל המים - אמנם הבית לא נראה כמו סדום ועמורה, אבל אני עברתי את התקופה מאוד קשה. סיון התנהג בצורה איומה (אם הוא מתכוון להמשיך את זה גם בבגרות אז אני מאחלת לאשתו שאף פעם לא יהיה חולה) ואני לא תמיד החזקתי מעמד. מה לא החזקתי מעמד
פעם אחת נתתי לו להמשיך לבכות על הרצפה בסלון (הוא בכל מקרה לא רצה אותי בסביבתו) ופרשתי לפינת האוכל לבכות קצת בעצמי. את הנסיעה לצפון ביטלנו כמובן. ובנימה אופטימית זו... השבוע אני רוצה בכל זאת לצבוע ולהסתפר ואני פשוט חייבת להתקשר למנחה בפסיכופתולוגיה לקבל ממנה אישור על העבודה שאני מתכוונת להגיש (בתקוה שעדין לא מאוחר מידי)

לא ביררתי על מורה נהיגה....

אבל כן צבעתי שיער! מצד שני תוותרו לי- יש לי מחר יום הולדת.....

yaelia

New member
הצלחה חלקית

ניגשתי לראיון עבודה אבל עוד לא הודיעו לי מה קורה עם זה. לא למדתי שניה. השבוע אלמד למבחן ביום חמישי ואהיה מאוד משפחתית כי אמא שלי עוברת ניתוח. בקיצור, מתחייבת לשרוד את השבוע הזה איכשהו ולקבל לפחות 70 במבחן (לא צריכה יותר מזה).

ו שתי

New member
מתחייבת מחר על הבוקר

להתקשר ולסגור את סאגת ההרשמה שלי לסטודיו סי.

lulyK

New member
מתחייבת לראות לפחות גן אחד.

יודעת כבר שזה יעלה לי בבריאות.

לא סידרתי את התמונות - הסולם עוד

תקוע לנו... נסו לסדר צילומים של 4 שנות לימודי צילום ועוד מאה שנים של צילום לפני ואחרי (שלא נדבר על הנגטיבים). לא ניקיתי את הבית, אבל חיים כן טיאטא פעם ופעם אפילו קצת העביר סמרטוט. השבוע? לשירה יש יומולדת בגן אז אני עסוקה בלהכין הפתעות לילדים ולסדר את הצילומים כבר אמרתי?

למעלה