פינת ההתחייבות השבועית

אפרת12

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifפינת ההתחייבות השבועית../images/Emo41.gif

שבוע חדש כבר נפתח אתמול... כבר עם כביסות
אז דחיתי את הפינה שלנו להיום וזה הזמן לאוורר את ההתחייבויות הישנות, ואם אנחנו רוצות - לייצר חדשות שבוע מוצלח ומבורך

אפרת12

New member
אז מה אני עשיתי

צבעתי והסתפרתי
התקשרתי למנחה בפסיכופתולוגיה בשעות ההנחיה שלה ולא היתה תשובה. מאז אני בהיסטריה של להשיג את האישור, ולכן התחייבות אחת לפחות שלי היא: להשיג השבוע את האישור (או לפחות איזושהי תגובה) אני חושבת שבשבוע של בחינה עם כמויות חומר ענקיות מספיקה ההתחייבות הזו? לא - גם לקבוע תור למי שפיר

לא עשיתי כלום

לא מתכוונת לעשות כלום. כרגע- אפילו להפעיל מדיח ומכונת כביסה זו משימה שלוקחת לי כמעט 3 ימים. כל השאר יחכה בשקט.

אפרת12

New member
אני חייבת לעדכן שהשגתי את האישור

אמנם פתאום נתקפתי "חרדות" כי המשימה קשה ולא קונבנציונלית - דיברתי עם מרכז ההוראה של הקורס, וכשהצעתי לו את שתי האפשרויות האחרות שחשבתי עלהן, אז הוא אמר שעליהם כבר עשו המון עבודות, אז עדיף שאעשה משהו חדש, בעיקר אם זה מלהיב אותי. אני עושה עבודה בפסיכופתולוגיה על הספר "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" ומי שעדין לא קראה אותו - הוא מומלץ בחום. אני הולכת לטעון שהילד סובל מהפרעות אישיות (בגיל שעדין מוקדם לאבחן...) ולא מאוטיזם (כפי שכתוב על גב הספר) וזו מטלה מכובדת, בעיקר לאור העובדה שגיל ההתבגרות הוא מופרע גם ככה...

lulyK

New member
הצלחתי בגדול ../images/Emo3.gif

התחייבתי לראות גן אחד לפחות וזה בדיוק מה שעשית (אחד. לא יותר לא פחות). מחר נלך לראות אותו שוב. השבוע אני מתחייבת להרים טלפון ולקבוע ייעוץ לגבי התואר השני ולהסתפר.

mummy

New member
מה להסתפר? הרגע הסתפרת, ואת בכלל

רוצה לגדל, לא?

lulyK

New member
זה כבר גדל

וזה היה מאד מוצלח בעיניי אז אני רוצה לשחזר את ההצלחה

רות י

New member
ומיד אחרי התספורת אנחנו צריכות

להתראות, כדי שאוכל להיווכח איך זה נראה כשיוצאים מהמספרה. כי כשנפגשנו כשבוע וחצי לאחר שהסתפרת, אמרת לי שזה כבר לא זה.

27חומד

New member
../images/Emo9.gifמצטרפת ומבטיחה לנסות

להחליט סוף סוף על פרוייקט גמר ללימודים לנסות לסדר את הבית לפחות קצת כל יום להיות הרבה פחות בפורומים- האסקפיזם שלי לבשל?!

חושחושה

New member
../images/Emo99.gifמתחייבת לרדת מהמחשב!

פעם היו ל תחביבים, ציירתי, פיסלתי, סרגתי! אני לא מגיעה לכלום, כל שנייה פנויה, אני פה! מעולם לא ידעתי שאני מהטיפוסים המתמכרים!

קודם כול שלב ההוכחה - אז הנה מה

שעשיתי ליום ההולדת של שירה, המתנה לילדים - עציץ לטו בשבט עם ציפור מקיפולי נייר לכל אחד. מובייל מתנה לגן.

עוגה עם תותים וקצפת לבקשתה...

והשבוע מתחייבת אבל באמת הפעם (אי אפשר למשוך משבוע לשבוע) לסדר את התמונות וגם לגמור להכין עוד כמה מוביילים שהוזמנו ממני...

iamwoman

New member
אני מתחייבת ללכת היום לריקודי בטן

כבר 11 חודשים שאני אומרת לעצמי שאלך לשיעור ואני לא הולכת. זה ממש מרגיז אותי שאני לא מוצאת אפילו שעה בשבוע למשהו בשבילי, שעושה לי כיף וגורם לי להרגיש שלא שכחתי את עצמי ואת הדברים שעושים לי טוב. בזמן ההריון הצלחתי להיות בקורס ריקודי בטן לנשים בהריון (קבוצה קטנה ואינטימית שאירגנו כמה חברות. כולן היו בשלב כזה או אחר בהריון וקיימנו אותה בבית של חברה)שמצאנו מורה מצוינת, בחרנו יום הודענו לבעלים וממש נהנינו. ועכשיו כבר 10 חודשים אני לא מצליחה כל פעם קורה משהו, או שלא מתאפשר לצאת או שהבייבי סיטר חולה, או..פשוט לא יאומן.לא רקדתי כבר 10 חודשים וגם לא עסקתי בשום פעילות ספורטיבית (האמת , שבכל פעילות אחרת לא הצלחתי ולהתמיד). תודה רבה על האפשרות להתחייב כאן אולי זה יעזור הפעם.

ו שתי

New member
עשיתי זאת!

עמדתי בהתחיבות שלי מלפני שבועיים! נרשמתי עכשיו לחצי שנה לסטודיו סי.

sugerbabe1

New member
טיול משפחות במדבר יהודה

(כרגיל לא יודעת לאן לשרשר
מתארגן טיול משפחות במדבר-יהודה (של האתר באופן טיבעי) בחודש מרץ הבא עלינו לטובה והלינה היא באוהלים בדואים מחוממים אנחנו ממש בעניין, השאלה האים התנאים ..לישון באוהל..הליכה כל היום במנשא הגיינה ותנאים סניטרים..מתאימים לתינוק בן חצי שנה?

למעלה