פינת ההתחייבות השבועית

אפרת12

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifפינת ההתחייבות השבועית../images/Emo41.gif

מאחר ומחר לא אהיה פה כנראה (מי שפיר
) אז אני פותחת את השרשור היום הגיעה שעת הוידוי... ובשבועות האחרונים נראה לי שיש דוקא עמידה לא רעה ביעדים, הרבה פעמים אז... קדימה - לעבודה

אפרת12

New member
גם מדווחת ומתחייבת ראשונה

מאותה הסיבה: לא בדיוק התחלתי את העבודה, אבל חיפשתי חומר וזה מוביל אותי להתחייבות ראשונה לשבוע הקרוב - לדבר עם המנחה ולעדכן אותה על שינוי כיוון לגבי הממ"ד, היום הצלחתי לגנוב כמה שעות והממ"ד נראה הרבה יותר טוב (למרות שאורי בא הביתה, הכניס לשם בחזרה את המזרון, ולפי ה
המאושר שהיה מרוח עליו כשהוא יצא משם - נראה לי שהוא חירב לי את הסדר...) עוד התחייבויות
קודם שיהיו בריאים כולם...

אפרת12

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo70.gif אצלנו הממ"ד זה מזוה/מחסן

ולא יכולתי לסדר אותו כי היו בו עוד המון ארגזים לא מפורקים (עברנו לפני שנה וחצי
) כך שהרבה דברים שצריכים להיות בתוכו מפוזרים בכל מיני מקומות בבית

עמית@

New member
יש עלי כל כך הרבה השבוע שאני

רוצה רק להתחייב לזכור הכל...

ניצלתי ממילוי התחייבותי

וממש לא במתכוון כי אני סתם דחיינית שלא התקשרתי ליוגה, אבל עכשיו רשמית ובהוראת רופא - אסורה לי פעילות גופנית!

lulyK

New member
הצלחתי בגדול בהתחיבויות הקטנות שלי

בררתי על עודי ותר מתואר אחד, והחלטתי בדיוק אתמול החלטה ע-נ-ק-י-ת *לא ללכת ללמוד בשנה הבאה*. ראיתי עוד גן ליותם לא אני ולא בימבילי שהיתה איתי התאוששנו מהחוויה. הפעם: מתחייבת לגמור את העבודה המשמימה שלקחתי על עצמי, ולהצליח בגדול בפגישת העבודה שצפויה לי בשבוע הבא.

lulyK

New member
היה בעייתי.

בימבילי כתבה על זה מנקודת המבט שלה בהורים לפגים. קראת, לא?

עינבלית

New member
ואו! אני בשוק מההחלטה!

היא הפיכה? (וגם אם לא, אני שמחה בשבילך ובשביל יותם) ובהצלחה
בשבוע הבא!

lulyK

New member
הכל הפיך, לא?

יותם בהחלט ייהנה מהביצוע של ההחלטה הזו, אם כי ביטול אופציית הלימודים לא מביא אותנו לחינוך ביתי
. הוא יילך לגן אבל אני אוציא אותו כל יום ב-13:00. אני ולא בייבי סיטר/מטפלת/סבתא. במקום הלימודים אני אעשה דברים מסעירים אחרים

מאז

New member
דיווח משמח ביותר!!!

סוף סוף (או שמא- סופסופסופסופ...) הגשתי היום את העבודה הסמינריונית האחרונה לתואר השני!!!! איזו הקלה! (בלב התחייבתי המון פעמים, אבל לא כתבתי כאן) עכשיו רק תאחלו לי: שהמרצה לא יחזיר לי עם הוראות לתיקונים שיבדוק מהר (כך שאוכל לקבל את התואר עוד השנה) ושהציון לא יהיה נמוך עד כדי קלקול הממוצע...

למעלה