פינת ההתחייבות השבועית

אפרת12

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifפינת ההתחייבות השבועית../images/Emo41.gif

שבוע טוב והרבה בריאות לכולנו ו
עם כל המשימות

מאז

New member
טוב, אז אחרי שסופסוף הגשתי

את העבודה הסמינריונית האחרונה לתואר השני (ישששש), מתחייבת בלי נדר לסדר את כל הניירת שהצטברה כאן בחדר העבודה, להשתלט על החשבונות, אה - וגם להשתדל להתייחס יותר יפה לבעלי...

nngr

New member
ההתחייבות שלי

1. לסיים לבדוק 2 כיתות של מבחנים (אם אצליח את כל ה - 4 זה יהיה מעולה) 2. התעמלות 2-3 פעמים בשבוע 3. סידור חדר העבודה סוף סוף אחרי שסיימתי את התואר.

cookie1

New member
מתחייבת לא להתחייב ../images/Emo3.gif

כי התחייבויות מכניסות אותי ללחץ

lulyK

New member
התחייבות יפה ../images/Emo13.gif

מתחייבת להתעצבן קצת פחות.

לא התחייבתי אבל עשיתי...

קבעתי תור לקוסמטיקאית שלא הייתי אצלה מאז הלידה! מתחייבת למצוא רופא שיניים וללכת לביקורת + שיננית. יש למישהי המלצה באזור גדרה ורחובות???

בבדאי......

למה ללכת רחוק? במרפאה של הכללית יש ש.ל.ה - שיננית מגיע לך חינם פעם בשנה, ויש גם רופאי שיניים מקסימים- החביבה עליי היא ד"ר ויינר- הרופאה הראשית. טלפון של המרפאה- 8692027

האמת?

זה מה שהתכוונתי לעשות. עד שחבר שלומד רפואת שיניים אמר שהרופאים שם הם ממש התחתית של התחתית וקצת הוריד אותי מהעניין........

זה נורא קל לדבר באוויר

עברתי שם טיפולי שיניים 9 חודשים (כל ההריון) וזו מרפאה מעולה! אגב- לכל אחד מהרופאים שם יש גם קליניקה פרטית.... אז אם ככה החבר הזה יכבד אותם יותר?

galiaS

New member
השבוע יש לי רק התחייבות אחת

להחליט לאיזה גן נטע תלך בספטמבר. אם אני אצליח לעמוד בזה, זה יהיה הישג מבחינתי.

רות י

New member
עמדתי בהתחייבות אחת - סוף סוף הלכתי

והזמנתי כרטיסי ביקור לעצמי, כי החלטתי לעבוד גם כעצמאית במקצוע שלי. ועכשיו להתחייבות הרצינית - לגשת סוף כל סוף למשרדי מע"מ בפתח-תקוה ולפתוח לעצמי תיק עוסק מורשה, ואז להדפיס פנקסי קבלות וחשבוניות מעוצבים.

lulyK

New member
גם לי בא לעשות את זה ../images/Emo13.gif

זה ייתן לי תחושה שאני באמת עובדת.

lulyK

New member
לפתוח תיק במע"מ.

כמעצבת גרפית לעצב לעצמי כרטיס ביקור זה ה-פרוייקט.......

27חומד

New member
חבל שלא דיברתם על זה

קודם... עד לפני שבוע אבא שלי עבד שם והיה יכול לעזור לכם... עכשיו הוא בפנסיה בבית - איזה כיף לי ולאלמה!

למעלה