פינת ההתחייבות השבועית

odeia

New member
את צריכה להחליט, לפעמים תלוי במקצוע

אם את עוסקת פטורה או לא, לדעת את חוקיות החשבוניות/קבלות, לפתוח תיק במס הכנסה ובביטוח לאומי ועוד כמה דברים.

אני צריכה קבוצת תמיכה לגשת

ביום רביעי הבא לתאוריה - זה הדבר שמעקב את הרישיון שלי, תמיד אני מוצאת אלף תירוצים למה לא ללמוד לתאוריה ולעשות דברים אחרים (להיות בפורום, לראות טלויזיה). הפעם אניא נסה להתחייב לגשת אליה ביום רביעי הבא. . . . . . אלא אם כן למישהו יש רעיון איפו אפשר לקנות תאוריה

1אמאלה

New member
את יכולה להתאמן בינתיים באתר

של לימוד תאוריה. ואני עברתי טסט שביעי ביום שנכנסתי לחודש שמיני! עם בטן ענקית! מאז אני מאמינה שהכל אפשרי... ואתמול נהגתי לראשונה לבד וזו תחושת עצמאות אדירה! שווה הכל! בהצלחה!

galiaS

New member
למה לפ"ת?

את לא מתגוררת בתל אביב? אני פתחתי תיק עוסק מורשה במע"מ ביד אליהו. גם אני היום הדפסתי חשבוניות מס, זה היה לי מאד מוזר.

27חומד

New member
../images/Emo98.gifלהתפטר...

נו, טוב הגיע הזמן. חודשיים אחרי הלידה צריך להודיע שלא מתכוונת לחזור. לא ממש ששה לבצע את השיחה. הבוס הוא בן דוד שלי הבעל, לא שזה הפריע לו להיות הכי לא מתחשב בזמן ההריון. הדבר היחיד הוא שאני מרגישה לא נעים לבקש את הפיצויים המגיעים לי...קצת דפוקה... חוץ מזה, לסדר את הבית להשקיע יותר בלימודים ועדיין להמשיך לנסות להגמל מהפורומים...(השבוע לא היה לי אינטרנט יום אחד ופתאום הספקתי המון...)

אפרת12

New member
שלא יהיה לך לא נעים../images/Emo70.gif

אז זכאית ע"פ חוק. ואם החוק סופסוף נותן משהו - קחי

27חומד

New member
../images/Emo67.gifהוא קמצן כרוני...

ומשפחה... אני יודעת שהוא לא יהיה מרוצה בכלל

אפרת12

New member
על אחת כמה וכמה ../images/Emo6.gif

האמת היא שאני נורא מבינה אותך. אבל תנסי לחשוב על זה ככה - הוא קיבל אותך כי את בת משפחה, ובעצם ניצל את זה כדי לגרום לך להרגיש אי נעימות לאורך כל הדרך (או לפחות מאז שנכנסת להריון). אז קחי את הפיצויים ולכי לדרך חדשה - בלי טובות

למעלה