פינת ההתחייבות השבועית

אפרת12

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifפינת ההתחייבות השבועית../images/Emo41.gif

עבר עלינו שבוע לא קל, עם הרבה מתחים חרדות ודאגות, ובכל זאת - מי מאיתנו דאגה לעצמה ולעמידה במשימותיה
מאחלת לכולנו שבוע נעים (או יותר נכון - המשך) וקל, ושרק ההתחייבויות הללו יהיו לנו על הראש

isidora

New member
לשמור, לשמור ולשמור ../images/Emo88.gif

על כל מה שנכנס לי לפה
לשמחתי, אני לא עושה את זה לבד בשבוע שעבר הצטרפתי לשומרי משקל ואני סופרת לי נקודות כבר כמה ימים ונראה לי שזה עובד
מה גם ששילמתי ל 9 פגישות כך שאני הולכת להתמיד בדיאטה הזאת לפחות בחודשיים הקרובים (שזה יותר מכל דיאטה אחרת ש"עשיתי" בחיי
) ובנוסף, הם התחייבו שארד עד 6 ק"ג בחודשיים האלה או שאקבל עוד חודש מתנה (אני צריכה לרדת 15 ק"ג, אבל גם 6 זו התחלה מ-א-ד יפה.

nubi

New member
אני גם התחלתי.

היום היום השלישי ואני סופרת באדיקות!

galiaS

New member
עמדתי בהתחייבות שלי (באופן מפתיע)

ורשמתי את נטע לגן לספטמבר. השבוע אני נחה מהתחייבויות.

אפרת12

New member
כל הכבוד - וזו אכן צריכה להיות

ההתחייבות שלי - להחליט אם סיון נשאר במשפחתון שהוא נמצא בו כיום, או למצוא מקום אחר

../images/Emo4.gif לא למדתי לתאוריה אפילו לא דקה

תמיד יש לי תירוצים. הבטחתי לעצמי שעד ספטמבר אני אקח את הילדים לגן. מה יהיה?

גם אני הייתי כמוך - לא הקדשתי הרבה

זמן ללימוד התיאוריה, עד שהמורה "איים" עלי שלא נגיע לטסט... תפסתי יוזמה, חרשתי את החומר כמה ימים, החלטתי מתי אני נבחנת וזהו... זה היה מאחורי. אגב - קוריוז קטן מאותו מבחן - בתיאוריה יש 30 שאלות, במבחן שלי שאלה אחת חזרה על עצמה פעמיים כך שלמעשה התמודדתי רק עם 29 שאלות. יעזור לך אם תלמדי את החומר הזה באינטרנט
אם כן, אני אחפש לך את הקישור

1טלטלים

New member
../images/Emo131.gifגם אני לא למדתי לתאוריה

היום...למרות שהייתי מלאה בכוונות לעשות זאת במהלך היום...לא הולך לי... אשמח למשוע קצת יותר על ללמוד תאוריה באינטרנט,יש לינקים מומלצים במיוחד? מחכה , אמא של טל

27חומד

New member
../images/Emo178.gifהתפטרתי...

הבוקר פתחתי את הפורום וחשכו עיני - התחייבות לשבוע החדש???? מה עבר שבוע?? ועוד לא התפטרתי?? תפסתי אומץ והתקשרתי (מעולם הוא לא טרח לברר איתי מה התוכניות שלי או להגיד שהוא מצפה שאחזור): -יובל אני לא חוזרת -טוב -אני מתפטרת -טוב -אני מצטערת שזה בטלפון לא יוצא לי להגיע לת"א -טוב -אני נשארת בבית לטפל באלמה -טוב -אני אעביר לך מכתב התפטרות בשביל הרואה חשבון -? -מגיעים לי פיצויים לפי החוק וגם כל ימי החופש שלא קיבלתי (תפסתי אומץ
) -אני אברר עם הרואה חשבון ואחזור אליך -טוב תודה. שרץ...

בשעה טובה!

טיפוסים כאלו - חייבים לתפוס איתם אומץ. זה הדבר היחידי שיתן לך הרגשה טובה מכל העניין בסופו של דבר. כמה מגעיל. (הבוס)

למעלה