פינת ההתחייבות השבועית

אפרת12

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifפינת ההתחייבות השבועית../images/Emo41.gif

הנה זה הגיע - אמצע שבוע חדש. זמן למסור דיווח ולהתחייב מחדש (כן - ואת זה אני אצטרך לעשות...) המשך שבוע נעים ומקסים |שוקו| והחלמה מהירה לכל החולים, המשך הריון נעים וקליל לכל ההריוניות והעוברים הקטנימים ובשורות טובות משחר של בלינקה

הצלחתי!

והייתי מאוד טובה בלהיות בדיאטה, וזה נותן לי
מוטיבציה להמשיך. מצד שני שבועות... אז אולי לוותר מראש?

אפרת12

New member
למה לוותר מראש../images/Emo35.gif

אפשר (מראש) להחליט כמה את מקציבה לעצמך, ואפשר להחליט גם שאת לא כועסת אם את חורגת באחת הארוחות. שבועות זה כולה יומיים נטו. שבוע זה 7 ימים. למה להרוס הכל

אפרת12

New member
אני קומסי-קומסה

ולכן אצטרך לחדש התחייבויות - הזמנתי הדברה, ואני גם מוותרת לעצמי פחות (אם כי - אם אני מוותרת פחות, איך זה שלא עמדתי בהתחייבויות?... יש פה פרדוקס מסוים) אבל לא טיפלתי עדין באירוח לפורום, ולא שתלתי את הצמחים באדנית (יש נסיבות מקלות - אחד מהם עושה רושם שפרש לעולם שכולו טוב, ואני לא מבינה למה. למרות שלא שתלתי - השקיתי) - אז אני מתחייבת לשבוע הבא לבצע את שני הדברים האלה ודבר נוסף - לארוז את הבגדים של סיון שצריכים לעלות לעליית הגג.

מעיןבר

New member
ואני

מתחייבת לסיים היום את הדיון עליו אני עומלת ולתת לכל הסטודנטים שלי ציונים עוד היום

מעיןבר

New member
יש לנו שיא../images/Emo70.gif

עמדתי בכל ההתחייבויות שלי עד השעה 14:30. נכון שזה מזכא אותי בפטור מהתחייבויות נוספות עד השבוע הבא?

לא הצלחתי

ממש עליתי במשקל ואני לא מבינה איך. יש חשוד מרכזי - המחזור. נראה לי שהוא חוזר. ההרגשה הזאת שלא היתה לי כבר שנה... אני ממש מקווה שזה זה, אחרת זאת עליה ממש ביזארית.

תגידו יש דבר כזה עליה במשקל

בתקופת ביוץ? כי הנה היום קמתי והופס אני נטולת הקג שעליתי ככה בן לילה. מוזררררר

tookish

New member
מתחייבת בפעם הראשונה....

לסיים את כל הדברים בזמן ליום הולדת של איתי
ללכת יותר לחדר כושר
ויאאלה עוד שתי עבודות למנייאק (אני כבר מריחה את הסוף
לנסות להתרגל לעובדה שאני אצטרך בקרוב להפרד יותר מאיתי

מעין26

New member
הצלחתי חלקית

עשיתי כושר פעמיים כמו שהתחייבתי אבל רק חברה אחת הצלחתי לבקר מתוך השלוש ועדיין לא הגעתי לעשות צבע בשיר, נו אולי השבוע...

yaelia

New member
השבוע אני מתחייבת

יש לי בחינה ועבודה להגיש ואני מתחייבת ללמוד היטב ולעבור את שתיהן כמו גדולה. חוץ מזה מקווה שהררי הכביסה יעלמו להם לפתע ושהמטבח יהיה נקי. אולי אני אפילו אכין עוגה לחג (ש. משתוקק).

ו שתי

New member
חופש ../images/Emo42.gif

עד מוצאי שבועות. מתחייבת. ולאחריו? טלפון אחד שאני דוחה כבר חודש.

isidora

New member
../images/Emo41.gifירדתי חצי ק"ג../images/Emo41.gif

בשקט אפשר לגלות שזה אותו חצי הקילו שעליתי בשבוע שעבר... לא נורא, הוא ירד והחברים שלו עומדים בפני אותה תוכנית הינתקות

נונינקה

New member
ללמוד לבחינה משנה שעברה עוד

ולעבור אותה בשלום. כבר אין לי תירוצים משכנעים ואני חייבת לרתום את עצמי ללמידה האינטנסיבית הזו וזהו ובכלל לסיים את כל המטלות של סוף סמסטר.

למעלה