פינת ההתחייבות השבועית

אפרת12

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifפינת ההתחייבות השבועית../images/Emo70.gif

זוכרות
לכל הותיקות ולכל מי שהצטרפו מאז שעשינו לעצמנו הנחה קולקטיבית
- זה הזמן לחשוב - איזה משהו - קטן, לא היסטרי - אבל שכדאי, צריך לעשות אותו - אעשה השבוע
איזה שינוי - מזערי, כמעט בלתי נראה - אבל אולי מהותי - אשיג השבוע
לכולנו

Arfilit

New member
ההתחייבות שלי

היא כלפי הגבר, שהבטחתי לו כבר מזמן שנעשה ביחד איזה משהו שהוא נורא נורא רוצה (לא - זה לא סקס). האמת - גמני רוצה - אבל הוא הרבה יותר נלהב ממני - ואצלי בין העיפות לעבודה לפעוטה לחיים בכלל - זה כל הזמן בורח בין האצבעות. אזזהו - השבוע עושים ביחד.

תומרלי

New member
להושיב את עצמי על האחוריים

ולכתוב עבודה שמועד ההגשה שלה הוא יום ג' הקרוב ואין לי מושג איך לנצח את העייפות הזו ואיך אחרי יום עבודה מפרך לשבת ולעשות אותה (וכל זה בהנחה שהקטנצ'יק מסודר או שאני בכלל רוצה שיהיה מסודר אצל אבא/סבתא..)

התכוונתי להתחייב לנקות את הבית

אבל בפוקס השגתי עוזרת- אז הבית נקי כבר.... ורציתי להתחייב לשמור על דיאטה ולרדת למשקל של 2 ספרות- אבל נשקלתי הבוקר וגיליתי שזה כבר קרה (הידד!) אז אני מתחייבת לנסות להיות נחמדה לעמית ולתת לו לישון הלילה ללא הפרעה (בתקווה שהוא יחזיר לי טובה ביום שבת...)

yaelia

New member
מתחייבת

לשמור על הבית נקי (השבוע הצלחתי). לבקר חברה אהובה בשמירת הריון. לקחת את ש. לארוחת צהריים נחמדה רק שנינו. ארגנתי לי מטלות נעימות במיוחד

חושחושה

New member
../images/Emo73.gifמתחייבת לא לוותר לעצמי,

ולהמשיך לקחת שיעורי נהיגה לריענון, עד שארגיש בטוחה סוף סוף לנהוג מחוץ לשכונה!

מעיןבר

New member
לא להתעצבן

על כל הבירוקרטיה שכרוכה בקבלת הדירה (אוף כמה בלגאן). וזו ולכת להיות התחייבות קשה ביותר כי אני צריכה לקבל ובימים שלפני אני ממש גועלית...

ו שתי

New member
לא לריב איתו על כלום

במשך כל חמשת הימים הקרובים, עד שנחזור מאילת. וזה יהיה קשה. אבל נגלה איפוק.

isidora

New member
פעם ראשונה שאני מתחייבת למשהו...

להפסיק להזניח אותי, ובתוקף כך להמשיך בדיאטה שהתחלתי השבוע (למרות החטאים שהיו הספ"ש)
להמשיך ולהתמיד בשיעורי הפילאטיס שנרשמתי אליהם ואולי להגיע גם לאיזה שיעור אירובי השבוע (זה יותר קל כי נרשמתי עם חברה)
וללכת כבר להסתפר

עמית@

New member
אוף, כמה קשה.

להתחיל להזיז את עצמי ביחס לסידור ארונות של תמר+לארגן ארון נוסף (חורף, קיץ, תינוקת בדרך) שונאת לסדר ארונות

T noki

New member
עמית - מזדהה מאד! שונאת... לסדר

ארונות, לפרק תיקים מנסיעות וכל הקשור בזה.

רות י

New member
עמית, מתי התל"מ שלך? ושאלה נוספת -

את עדיין מעוניינת ב- P.I.S של מדלה? כי למיטב הבנתי וזכרוני יש לך זכות ראשונים עליה. צרי עמי קשר במסר בבקשה.

למעלה