שרשור החדשות השבועי איחרתי ב 20 דקות XD T_T
E Emiko New member 9/9/06 #1 ../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifשרשור החדשות השבועי../images/Emo41.gif איחרתי ב 20 דקות XD T_T
../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifשרשור החדשות השבועי../images/Emo41.gif איחרתי ב 20 דקות XD T_T
E Emiko New member 9/9/06 #4 אני אמורה רק לזכור לשים את ההודעה אתם לעומת זאת אמורים להביא כל מיניי חדשות P=
N Nora Shu New member 9/9/06 #5 התכוונתי באמת לשאול את זה >> זה קצת מוזר שתמיד את פותחת שרשור ורק אורקל שמה חדשות Oם אולי עדיף שפעם בחודש נפתח שרשור כזה קולקטיבי? לא נדמה לי שיש מספיק חדשות *כל שבוע*.
התכוונתי באמת לשאול את זה >> זה קצת מוזר שתמיד את פותחת שרשור ורק אורקל שמה חדשות Oם אולי עדיף שפעם בחודש נפתח שרשור כזה קולקטיבי? לא נדמה לי שיש מספיק חדשות *כל שבוע*.
E Emiko New member 9/9/06 #7 אין לי בעיה, אבל לדעתי יש חדשות כל שבוע. תעשו הצבעה או משהו, ואני אפתח מתי שנוח לכולם ^_^
ק קקטוס שכזה New member 9/9/06 #6 אממ.... אז לוחות שנה!!! avex הודיעו רשמית על מס' לוחות שנה! אז..... לוחות של קודה קומי, בואה, איומי ועוד ניתן למצוא כבר עכשיו בהזמנה מוקדמת במחיר של כ-26 דולר באתרי המכירות המובילים.
אממ.... אז לוחות שנה!!! avex הודיעו רשמית על מס' לוחות שנה! אז..... לוחות של קודה קומי, בואה, איומי ועוד ניתן למצוא כבר עכשיו בהזמנה מוקדמת במחיר של כ-26 דולר באתרי המכירות המובילים.
מ מ א י י ק New member 9/9/06 #8 ייאא יפה../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif איזה כיף...אמן שיביאו לאוטאקו
H Hikaru New member 10/9/06 #10 26$ = זול יחסית? XD ללוח שנה? לא הייתי אומר. אבל מרצ'נדייז שכזה תמיד היה יקר, ביפן כמובן. XD אבל מוצרים שווים בהחלט ^^
26$ = זול יחסית? XD ללוח שנה? לא הייתי אומר. אבל מרצ'נדייז שכזה תמיד היה יקר, ביפן כמובן. XD אבל מוצרים שווים בהחלט ^^
S sonaku New member 10/9/06 #23 זול?!?!?!1 משו XD אני אכין ואדפיס לעצמי >: יותר יפה ויותר משתלם O:< במחיר הזה אני יכולה להכין איזה 10 לוחות שנה מזה >_>
זול?!?!?!1 משו XD אני אכין ואדפיס לעצמי >: יותר יפה ויותר משתלם O:< במחיר הזה אני יכולה להכין איזה 10 לוחות שנה מזה >_>
N nadav1232 New member 10/9/06 #11 גם אני מקווה שיביאו.. אבל צריך שמישהו מהפורום יודיע XD וכמה זה 26 דולר בשקלים?..
N nadav1232 New member 10/9/06 #19 הא 0.0 תודה.. אני צריך לדעת חשבון טוב XD ו - 120 שקל?.. אני מעדיף כבר להזמין אלבום ><
מ מ א י י ק New member 11/9/06 #27 אם אני לא טועה..../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif זה קשור לריקוד...יום אחד שחרשתי על יוטוב ראיתי סירטון כזה שמיאבי רוקד בו.
אם אני לא טועה..../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif זה קשור לריקוד...יום אחד שחרשתי על יוטוב ראיתי סירטון כזה שמיאבי רוקד בו.