I Can't Wait For The MCWEEKEND

ריהותם

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifI Can't Wait For The MCWEEKEND../images/Emo70.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
שבת שלום לכולן

ריהותם

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo124.gifMy McWeekend!../images/Emo3.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
היו הרבה!(Surprise Surprise!אחרי שאמרתי הרבה דברים עליהם לאחרונה ועל הסופר סיטי,ולא הבנתם למה אני נמצאת פה בכלל אם העזתי לומר כ"כ הרבה דברים רעים על מקפליי!
) מכל מיני תקופות,ואפילו Party Girl.השיר הזה מדבק ברמות,אם הוא היה פחות אלקטרוני הוא היה מושלם.
Red Hot Chili Peppers Aerosmith-Pink Madness הדג נחש סא"ל חרדלי פורטיסחרוף
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי,רד הוט,וכל מי שלמעלה
קליפ שעשה לכן את זה:
השיר הכי חמוד ומגניב בעולם!הוא הולך להיות בסרט גמר שלי! http://www.youtube.com/watch?v=M7Cwkhe2t8E
ספר / פיק השבוע:
צלה של הרוח-קרלוס רואיס סאפון.מושלם
ומומלץ בחום!
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המורה לספרות.את לא רוצה להכתיב-סבבה,אבל ראבק,תהיהי מסודרת! אנשים מעצבים.נשבעת שבנות יכולות להיות כ"כ מפגרות לפעמים.
משהו ששימח:
היום בבי"ס שהביאו לנו חיילים(בלי קשר לזה שהביאו חיילים וחיילים זה סקסי
) ואנשים מכל מיני תפקידים בצבא שידברו איתנו על השירות שלהם וזה היה ממש מעניין!הייתה לנו גם הרצאה בבוקר שהייתה ממש מעניינת ואקוטית.וגם להקת חיל הים הייתה.וואו,הם שרים טוב והם כאלו אייטיז!
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מצלה של הרוח,כמה פנינים.אני מאוהבת
"הטלוויזיה,ידידי דניאל,היא השטן,ואני אומר לך שלא יעברו שלושה או ארבעה דורות עד שאנשים כבר לא ידעו אפילו להפליץ בכוחות עצמם,והאדם יחזור למערה,לברבריות של ימי הביניים ולרמות הטמטום שהחילזון יצא מהן כבר בתקופת האבן.העולם הזה לא יתפוצץ בגלל האטום,כמו שכותבים בעיתונים,הוא יתפוצץ מצחוק,ימות מרוב בנאליות משום שהוא הופך הכול לבדיחה,ועוד בדיחה גרועה,נוסף על הכול."המשפט הזה מדהים ומושלם.לגמרי המוטו שלי
"יש בהמות שחושבים שאם הם שמים לאישה יד על התחת והיא לא מתלוננת,היא כבר שלהם.טירונים.הלב של נקבה הוא מבוך של דקויות מסובך מדי למוחו הגס של הזכר.אם אתה רוצה לכבוש אישה אה צריך לחשוב כמוה.קודם כל צריך לזכות בנשמה שלה" "לפי מה שידוע לי הוא סבל נורא מהפרוסטטה מאז שבלע חרצן של שסק,ועכשיו הוא מצליח להשתין רק אם מזזמים לו את האינטרנציונל" "תעמולה פאשיסטית,החבר משתין כמו שור.נהר הוולגה היה מקנא בזרם הזה"
ועכשיו קצת טייכר וזרחוביץ המדהימים,המצחיקים והיקרים לי מאוד. "ורדה לדודה שלי יש מים בברכיים ,הולכים לשים לה חסכמים" "ורדה את יודעת שאם מצמידים את האוזן לטוסטר אפשר לשמוע את אמא שלי אומרת מיכה אל תצמיד את הטוסטר לאוזן" "ורדה אם לצבא היה פארק מים היו קוראים לו גלי צה"ל?"
.בחיי שהם גאונים!
חברה שלי היום על מקהלת חיל הים "אם היה Glee הישראלי הייתי לוקחת אותם!"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Aerosmith-Pink
המלצת השבוע:
לקרוא את צלה של הרוח
להאזין לתכנית של טייכר וזרחוביץ' בגל"צ.חותרים למגע כל יום חמישי בגלי צה"ל!
התמונה הכי חמה:
הכי יפה בעולם

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכתבתי את המשפט הזה על המבחרת תקשורת שלי

כשקראתי אותו זה היה פשוט מדהים.א"כ קראתי אותו שוב ושוב והתאהבתי בו.הוא פשוט מושלם,ומייצג את הדעות שלי בצורה נרחבת. ספרים

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהתמונה../images/Emo99.gif

הכי יפה בעולם כל הציטוטים של טייכר וזרחוביץ' ולא ראיתי אפילו חצי מהתכנית!אני חייבת לסיים לראות אותה.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifחשבתי שאני והחברים שלי היחידים ששומעים

אותם,ומכירים בקיומם ברדיו
זרחוביץ' מטורף,אני חולה עליו!אני מתה כהוא מחקה את גילה אלמגור.

Serena16

New member
חחח אז כנראה שלא../images/Emo3.gif

חבר שלי מת עליהם אז שאני איתו באוטו אנחנו שומעים ונקרעים מצחוק

שבוע עגום למדיי

מצעד הלהיטים של מקפליי:
shine a light she fell asleep dragon ball all about you
הלהקה המגניבה של השבוע:
Mcfly
קליפ שעשה לכן את זה:
מכתבים לג'ולייט!!! איזה חתיך!
ספר / פיק השבוע:
אשתו של הנוסע בזמן, ~אחח כמה פעמים קראתי את זה, ועדיין אני מתי על הספר הזה~ פאנפיק שאני וחברה שלי כותבות:)
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
סיור משעמם בביולוגיה
משהו ששימח:
להתחיל לכתוב פאנפיק על מקפלי, לשתף את חברה שלי בזה ואז לכתוב אותו ביחד :)
משהו שהעציב:
וואו, אחות של חברה שלי נפטרה ממחלת הסרטן.
ציטוטיה:
אזרחות, חברה שלי:" איך מגדירים את הגישה?!" המורה:"שמים גדר מסביב" אותו שיעור... המורה:" אני מקווה שכשנהיה בבית המשפט העליון יהיה לנו משפט מעניין כזה של מישהו שנשפט בגין שוחד או אינוס עזה" [יענו עז] אני:" מה, מי לא אונס עיזים, אני תמיד עושה את זה לכיף" אני וחברה שלי מדברות בטלפון אני:" אני לא מבינה למה אנשים מדברים איתי" חברה שלי:" גם אני לא" מתפקעות שעתיים, אני:" היי רגע!!" אני מתקשרת לחברה שלי. אני:" שלום" אמא שלי:" וברכה" "אני:" אני מדברת בטלפון!" מישהו מטריד את חברה שלי במסנג'ר הוא:" זוג הם כמו זוג קיפודים. הם צריכים להיות קרובים זה לזה בשביל לחמם אחד את השני, אבל רחוקים בשביל לא לדקור זה את זה" ועכשיו היא חופרת לי על זה ><"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Once upon a December השיר הזה מאנסטסיה וshe fells asleep
המלצת השבוע:
carpe dian [אם כותבים את זה ככה]
התמונה הכי חמה:
הוא פשוט סקסי!

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הציטיטים XD

מצטערת על אחות של חברה שלך... אשתו של הנוסע בזמן.... ספר ממש טוב! אני קוראת אותו עכשיו פעם ראשונה.. לקח לי כמה זמן להבין את הקטע עם התאריכים והכול...

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifהציטוטים. ../images/Emo6.gif

מי זה הזה בתמונה ? OO"

../images/Emo109.gifלא עשיתי מקוויקנד בערך...

שנה
מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Rihanna- Te Amo (RIhanna- Only Girl (In THe World (Rihanna- Who's That Chick (Feat David Guetta היא פשוט מלכה
הלהקה המגניבה של השבוע: ריהאנהההה
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: גוסיפ גירל למרות שזה הפסיק לי את הפרק באמצע ולא סיימתי
איך פגשתי את אמא היה פרק מלכי לרדת בגדול
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס/העציב אתכם השבוע: יש לי משפחה מפגרת. דלקת באוזן כואבת אש + התקררות
מבחן בתקשורת, מבחן בערבית, ובוחן במתמטיקה שהלכו חראאאאאא רק כי אני מחפפת בטירוף השנה XD
משהו ששימח: נסענו לתחקיר בקיבוץ שריד עם הדמות הפוטנציאלית שלנו לסרט והיה מממששש כיף
פלאפון חדש D: והוא טאץ' אולהלה חצאית וחולצה מפול&בר
(שני אני צריכה להראות לך!!
) בייביסיטר! כסף!
ציטוטיה: מישהי מוכנה להסביר לי איך אתן תמיד זוכרות את כל הציטוטים שלכן?!?! זה בלתי אפשרי
מתנגן בראש / בפלייליסט: טה אמוווווו טה אמווווווו שי סייס טו מייייי
המלצת השבוע: תבריזו.
התמונה הכי חמה: סתם כי הם מלכים ופשוט לא נמאס לי מהתמונות האלה
--- מחר יש לי טיול של 5 ימים אההעהעהאהעעעעעעעע

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif אה זה ממש פשוט!

אם זה מספר או מסרט אני בודקת את זה לפני שאני כותבת את זה, ואם זה משהו שנאמר השבוע אני פשוט מנסה לעשות את זה הכי קרוב למה שזה היה...

למעלה