פינת ההמלצות

everynormal

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif../images/Emo121.gifפינת ההמלצות../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif../images/Emo211.gif

אז כן, כמו שאתם כבר יודעים, הפינה שנועדה לכם, חברי הפורום להמליץ על כל דבר אשר עולה בראשכם- אמן, אלבום, שיר, ספר, סרט, סדרה, אוכל, מקום בילוי....וכל מה שתרצו! אז יאללה שוט

Since I've Been Back

And I'm Still Alive (סטגדיש) אני בעיקר לא ממליצה לעשות שבוע בלי גראנג'. אח. היה נורא היה אכזרי היה קשה אבל בסוף גירדו אותי מהרצפה, ואחרי שטחנתי את כל היוטיוב ואת כל הדיסקים ואת כל השירים במחשב (שזה אגב הכל אותו הדבר, אבל זה מרגיש שונה :p ) הרגשתי צורך לבוא להמליץ לכם לא לעשות את זה. סתם,נו,בנינו, אני מתה עליכם:p

shirbowie

New member
נייס טו הב יו באק! ../images/Emo6.gif

אה-ואם תוכלי לשלוח לי למסרים את כל מה שאת יודעת על ההופעה של פרל שדיברת עליה בשבוע שעבר,זה יהיה ממש נחמד

עד שהבנתי למה את מתכוונת:)

לא,את צריכה להכיר אותי. אצלי כלום לא עובד בהגיון. זה שאני מתחילה לעבוד כמו מטורפת וחוסכת כסף מכל כיוון אפשרי בשביל טיסה לסיאטל וכרטיס להופעה של פרל, זה לא אומר שאני יודעת בוודאות על אחת. אני פשוט מניחה שתהייה כזאת הופעה בקיץ הבא, נורא רוצה להאמין, אבל לא יודעת בוודאות, עדיין. כי עדיין עוד אין תאריכים, אני בודקת בערך כל יום. בכל מקרה זה לא משנה את העובדה שאת בכל זאת מוזמנת להצטרף אלי למג'יקל מיסטרי טור. והוא מקבל את השם הזה כי, נכון לעכשיו, הוא אל עבר משהו לא קיים
אבל זה מה שיפה.

אה,ואני כל הזמן שוכחת להגיד

שלא הייתי פה, אבל זה לא אומר שאני לא נותנת לNutshell עשר (10) עשר, ואחריו פסיק, ואחרי הפסיק מליון (ושבע) אפסים, שבינהם יש כמה פסיקים. וכמובן- My Gift Of Self Is Raped, זו השורה הכי יפה שנכתבה אי פעם. איך לעזאזל.

shirbowie

New member
אשמח להצטרף אלייך להופעתך הדמיונית ../images/Emo8.gif

חבר שלי בדיוק אמר לי שהוא כנראה נוסע להופעה של רדיוהד בלונדון,וכששאלתי אותו מתי,הוא אמר שהם עוד לא הכריזו על טור,אבל בטוח תהיה..אחח,שוק ההופעות הדמיניות הולך חזק יותר מתמיד בימים אלה..
עכשיו ברצינות-אני באמת אשמח לנסוע,וכשיהיו לך עוד פרטים (אם יהיו..) תגידי לי..

ברור שאגיד לך../images/Emo9.gif

וכן, שתדעי לך שזה השוק הכי ריווחי, ואף אחד עוד לא השתלט עליו

קרוספייר

שמעתי עליהם מזמן והכרתי אותם רק שבוע הקודם. להקה ישראלית שהתחילה לפני כ-7 שנים, עשו מחווה לגאנס אנד רוזס ועבדו על חומרים מקוריים בסגנונות רוק אייטיזי וגלאם מטאל (שגם אליהם נחשפתי רק לאחרונה). להקה כיפית מאוד, עם גיטריסט מצוין וסולן ברמה בינלאומית. הוציאו אלבום בשם "דירטי גיימז". http://www.myspace.com/crossfirebnd קישור למייספייס (מומלץ לראות שם הסרטון הראשון). עוד שני המלצות: -לכתוב "קרוספייר" ביוטיוב ולמצוא את ההופעה שלהם בקדם אירוויזיון -לנסות להוריד את הביצוע שלהם ל"הללויה" תבלו

Alice108

New member
CROSSFIRE../images/Emo99.gif

גם אני שמעתי עליהם רק לפני איזה חצי שנה. בהחלט מומלצים!!

nothingman1

New member
חולמים לקנות גיטרה חשמלית ואין לכם כסף?

הבחור הזה יוציא לכם את החשק ויפתור את הבעיה! Guthrie Govan שמו גיטריסט פיוז'ן (פיוז'ן-שילוב של תיאוריה ג'אזית עם חיספוס של רוק) מהטובים שראיתי שלא תעזו לעצור את הסירטון באמצע- חכו לאילתור המטורף שמתחיל ב- 1:45 בערך http://www.youtube.com/watch?v=-yPEewaalik|הדבק|

ved42

New member
זיהוי שיר

זיהיו שיר של אליס!!1 טוב זה קצת קשה כי כול מה שאני יכול לאומר זה שליין שר את זה יש לזה גיטרה דיי כבדה ושהוא צועק/אומר כמה פעמים "אה" אחרי הפזמון תודה מראש (ועם זה לא נכון סתם הרחבתי שמות של שירים שאני לא מקיר אני לא מקיר הרבה שירים שלהם)

למעלה