The Silent Weekend

אזירפאל

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif The Silent Weekend../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

יש לי בגרות עוד שעתיים ואני לא יודע טוב את החומר. קמתי במיוחד כדי ללמוד עוד וזה מה שאני עושה.
שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: בהצלחה למי שיש פה בגרות היום (אם יש
). סופשבוע מהנה (וישנוני מאוד אני מקווה).

עונה.

שיר/י השבוע של ווית'ין: The promise Never-Ending story Forsaken Stand my ground Jillian שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Epica- Sensorium Epica- Blank Infinity Nightiwhs- Gethsemane Nightwish- Stargazers Nightwish- Beauty of the Beast Nightiwhs- Eva Leave's Eyes- Elegy Leave's Eyes- Solemn Sea Elis- Show Me the Way Elis- Tales From Heaven or Hell אלבום השבוע: Mother Earth מה את/ה שומע/ת עכשיו: Epica- Sensorium דבר טוב שקרה השבוע: סתם היה טיול נחמד לגן חיות אתמולP: דבר רע שקרה השבוע: אנשים מפגרים שמשווים ביני לזבל? >_> אתר השבוע: תפוזבל מאכל השבוע: שניצל צמחוני D= ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: פרויקט מסלול תמונת השבוע: -->

Euterpe

New member
הלוואי סופ"ש ישנוני ../images/Emo7.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: overcome ו- say my name. הם תמיד באים יחד
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: נראה לי שKarma Police של רדיוהד. יופי אלעד.
אלבום השבוע: יהודית רביץ והפלרמונית.
מה את/ה שומע/ת עכשיו: אקסיט מיוזיק של רדיוהד. דבר טוב שקרה השבוע: היו כמה
"על חוף הים כל הלילה..."
דבר רע שקרה השבוע: נזכרתי שאני צריכה ללמוד למתמטיקה. אה, ועבדתי ויש לי בוס קקה. אתר השבוע: ישראבלוג מאכל השבוע: פתיתים! ספר השבוע: לא קראתי
סרט/סדרת השבוע: למי היה זמן?! תמונת השבוע:

taroboy

New member
עונה

שיר/י השבוע של ווית'ין:דה דאנס. שיר/י השבוע לא של ווית'ין:דה פאנטום אוף דה אופרה-נייטוויש,ווישמאסטר. אלבום השבוע:וואנס-נייטוויש,ווישמאטסר-נייטוויש מה את/ה שומע/ת עכשיו: שומדבר דבר טוב שקרה השבוע:שמעתי שאולי וות'ין באים לארץ דבר רע שקרה השבוע:חולה,איכ אתר השבוע:תפוז מאכל השבוע:גלידה ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע:גיבורים תמונת השבוע:

היום אורנית ואני ניסינו להתרחק ממנו

בתירוץ שהוא ידביק אותנו לפני ההופעה XD עוד 18 ימים *___*

עונה ../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: TTBTR שיר/י השבוע לא של ווית'ין: ghost love score-Nightwish אלבום השבוע: Dark Tranquillity- Fiction מה את/ה שומע/ת עכשיו: WT- Frozen שברגעים אלו ממש מתחלף ל- OSH...
דבר טוב שקרה השבוע: היה שבוע בסדר בכללי.. דבר רע שקרה השבוע: המתכונת בהיסטוריה הלכה חרא >< אתר השבוע: הממ שום אתר ספציפי
מאכל השבוע: הממ אין לי מושג
ספר השבוע: עדיין האמן ומרגריטה.. סרט/סדרת השבוע: הממ.. הטירה הנעה

../images/Emo180.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: THOE שיר/י השבוע לא של ווית'ין: hear you me/jimmy eat world אלבום השבוע: bleed american/jimmy eat world מה את/ה שומע/ת עכשיו: better than me/hinder דבר טוב שקרה השבוע: הו.
דבר רע שקרה השבוע: אותו אחד.. אתר השבוע: תפוז? מאכל השבוע: תפוז? [סתם לא><] אמ.. פלפלים ממולאים ספר השבוע: העולמות הקסומים של ה"פ סרט/סדרת השבוע: נורביט. למרות שזה חרא סרט. תמונת השבוע: -

Liquid Dreams

New member
~פיהוק~

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין משהו מיוחד שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Who Knew של פינק וכל מיני של כריסטינה אגילרה אלבום השבוע: באק טו בייסיקס של כריסטינה מה את/ה שומע/ת עכשיו: Cranberries- Linger דבר טוב שקרה השבוע: איך זה שעניתי על זה לפני דקה בנייטוויש וכבר שכחתי?XD נראה לי שאמרתי משהו על העוגות שאפיתי. דבר רע שקרה השבוע: כנ"לXD אממ.. ואלה לא זוכרת
אתר השבוע: אין מאכל השבוע: עוגותD: ספר השבוע: במרחק נגיעה, מארלי ואני סרט/סדרת השבוע: אין תמונת השבוע: אין

Liquid Dreams

New member
אוה כן דבר מאוד טוב-

לכלבה של המורה שלי לציור כפרי נולדו גורים אתמול! והיום היא הזמינה אותי לראות אותם! והם כל כך מתוקים ופוצים ואאעעעD:::::::::::::::

למעלה