The Used-הביקורת!

../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifThe Used-הביקורת!../images/Emo163.gif

בקרוב (עוד מס' דקות), יועלו שני חלקי הביקורת שלי על הדיסק.
נא לא להגיב לשרשור זה עד העלאת שני הקטעים!
תודה

../images/Emo124.gifחלק ראשון../images/Emo163.gif

עטיפת הדיסק אותם האנשים אשר הזמינו את הדיסק/מצאו אותו בחנויות, יודעים כי על העטיפה יש בובה שבורה. אותי תמיד העטיפה עניינה, והיא מאוד מאוד מושכת את העין לטעמי. למרות שכל העטיפה מכילה רק את הבובה ורקע צהוב, זה מספיק. ציון:9.5 שם הדיסק חלק זה לא ניתן לבקר לדעתי. אני אישית חושבת שהשם קצת לא מתאים, ואפילו.. נחמד היה אם הדיסק היה בעל שם אחר, כי זה מאוד מבלבל.

../images/Emo124.gifחלק שני../images/Emo163.gif

השירים
1.Maybe Memories שיר הפתיחה הוא בד"כ חרוש ונמאס, אבל הפעם זה אחרת. אהבתי מאוד את הסולואים של הגיטרה. השם של השיר יפה לדעתי, ומתאים למילות השיר. ציון:8 2.The Taste Of Ink המילים של השיר קצת "ריגשו" אותי, כי הן כ"כ נכונות לדעתי. השיר חמוד, ומצליח להעביר את המסר בלי להישמע קיטשי ומתחנף. ד"א, לדעתי מילות השיר רק מוכיחות שברט פעיל בתחום זכויות האדם, או לפחות רוצה להיות.. לא?
ציון:10 3.Bulimic הלחן קצת מרגיז, אבל כשראיתי את שם השיר, היה ברור לי שברט מדבר על עצמו או על חברים קרובים שלו. בין אם זה הסמים, האלכוהול, הסיגריות, או ההקאות, השיר מעביר מסר מאוד חזק:"It wasn't worth my time". ציון:7 4.Says Days Ago אחרי קריאת המילים, אני די בטוחה שהשיר מדבר על אהבה. אהבה נכזבת אומנם, אבל בכל זאת אהבה. שיר טוב, שמצליח להסתיר את העצב שבמשמעות שלו בעזרת לחן מעולה. ציון:9 5.Poetic Tragedy שיר שקט, שמצליח לבטא את כל מה שהמוזיקאים מרגישים (לדעתי) בימינו. למרות הסוף הטראגי של השיר, הוא בכל זאת מעודד אותי משום מה. ציון:7.5 6.Buried Myself Alive השיר מדבר על שיחרור, ועל עצמאות. הלחן קצת מרגיז, והקול של ברט נשמע לי מוזר בשיר הזה. למרות זאת, אני מזדהה עם המילים, מסיבותיי שלי. הקליפ הצליח לגרום לי לחייך יותר מפעם אחת. ציון:6 7.A Box Full Of Sharp Objects לפי שם השיר והמילים, השיר מדבר על "הנפילה" של המכורים לחיתוך ורידים. קצת דיכאוני, קצת מוזר, אבל יפה. אני אוהבת את השיר מאוד בגלל הלחן, והקול של ברט נשמע טוב מתמיד. ציון:9 8.Blue And Yellow הפזמון חוזר שוב ושוב על הפתגם המוכר: "You're never gonna find it If you're looking for it", שלפי דעתי מתקשר שוב אל הסמים, ושבסה"כ ברט מחפש קצת שלווה. ציון:8 9.Greener With The Scenery שיר מעולה. כמו המשמעות של המילים, הלחן עצוב. השיר מדבר על פרידה ואהבה. השורה שריגשה אותי היא: "I love you even though it isn't fair" כי היא פשוט אומרת הכל. ציון:10 10.Noise And Kisses שיר חמוד, הלחן קצת מציק. הפזמון מאוד מצא חן בעיניי. ציון:6 11.On My Own מבין השירים היותר מדוברים מהדיסק. שיר מדהים, ומרגש. הלחן מעולה, והקול של ברט גרם לי לבכות יותר מפעם אחת. המילים מרגשות, וגורמות להזדהות. ציון:10 12.Pieces Mended שיר חמוד, מתאים לסיום הדיסק. הלחן מעולה, ומשום מה השיר מצחיק אותי. 13.hidden track-Choke Me השיר מופיע בתור חלק מ-Pieces Mended. הוא גורם לי לחייך, והמילים שלו ממש נחמדות. השיר היחיד בדיסק שבו ברט "צורח" את כל השיר. ציון לשני השירים גם יחד:9 _______________________________________________________ תמה ונשלמה הביקורת. תודה שקראתם

O L g i T

New member
דווקא לי say days ago

תמיד היה נראה כמו שיר על סמים, אבל עכשיו כשאני קוראת את המילים וחושבת על אהבה, יש מצב... ודבר אחרון.. מה כלכך מצחיק ב pieces mended ?!! חח...

whatascene

New member
הממ..

אני מודה, לא קראתי את כל המילים של כל השירים.. חח אני גם לא זוכרת הכל, אבל מה שכן.. בלו אנד ילו נכתב ע"י קווין ולא ברט, והוא מדבר על חברות ולשם שינוי לא על סמים חח בקשר לצ'וק מי, יש שם קטע שהוא מדבר ולא צורח.. חח אבל אחלה ביקורת!
חבל שאין להם עוד דיסקים לבקר.

yaelrs

New member
ח"ח אחלה ביקרות../images/Emo70.gif../images/Emo192.gif

וואו, לגמרי לא חשבתי ככה על בוקס..
חח אבל עכשיו שאני חושבת על זה...

../images/Emo223.gif

את קולטת שאת נתת לצוק מי ציון גבוה יותר משל פואטיק טראגדי?! טוב לך אפשר לסלוח חח אהבתי את איך שניתחת כל שיר ח"ח

ותוספת, כי הייתי חייבת.../images/Emo163.gif

מעין קליפ מנגה, שנעשה לשיר "On My Own". מדהים! http://video.google.com/videoplay?docid=6414528601999952200&q=The+Used-On+My+Own

בנטליקע

New member
וואו..ממש יפה

חבל שיש את המעברים השחורים האלה, הם ממש מציקים לעין. אבל חוץ מזה זה מדהים

Rose131

New member
תגובה../images/Emo29.gif

נוו כי עבדת על זה ואני רוצה להגיב אבל אני לא מכירה את המילים של השירים^^ אז אני לא יכולה לדעת על מה הם מדברים
אבל יש להם לחן יפה! ואת חכמה שהצלחת להבין, כי ניסיתי לקרוא את המילים ולא הבנתי כלום
טיפשה><

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo163.gif

תודה מותק

למעלה