Venus Doom דיון!!!

• פותח הנושא 5ifi
  • פורסם בתאריך

5ifi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif Venus Doom דיון!!!

הא הא. סתם כי התחשק לי.
יש לך את ונוס דום? המקורי???? כמה הוא עלה לך???
ובMP, כמה מתוך השירים בדיסק יש לך/את באמת שומעת?
מה השיר האהוב עלייך באלבום?
ולמה? (כןכן, זה המקום לחפור....)
יש שיר שאת פשוט מדלגת עליו? (בחוצפתך הרבה???!??!?)
רוצה לדרג את השירים? יאללה, לכי על זה...
ובכללי ככה, ציון לאלבום?
סתם עוד משו שיש על ליבך ולא עלה בדעתי לשאול?
טוב, אנשים...זה היה חצי שאלון ע"מ שיתפתח פה דיון בריא, אבל חוץ מלענות עליו אנחנו אמורים גם להגיב למה שאחרים כותבים. זו מהותו של דיון. אז נשמח לשיתוף פעולה!

The Party Song

New member
אמ הימ זה טוב. :)

ברור, הזמינו לי תמהדורה המגניבה.
ישלי הכל, נו.
אמ סליפווקינג.
כי הוא שווה דאמ.
אמ סאן.
טח לא.
3/5 בכלליות לז'אנר, 3/5 - להימ. רק בגלל שהוא מזכיר לי חומרים ישנים, אבל לא מתקרב אלייהם.
שאלת מספיק, במת.

linkintrance

New member
../images/Emo181.gif

יש לך את ונוס דום? המקורי???? כמה הוא עלה לך???כן, הביאו לי במתנה.
ובMP, כמה מתוך השירים בדיסק יש לך/את באמת שומעת?לא יודעת. כמעט את הכל, לפעמים הכל ולפעמים אני מוחקת=\ לטובת אחרים.
מה השיר האהוב עלייך באלבום?cyanide sun
ולמה? (כןכן, זה המקום לחפור....) כי הוא מושלם. ותשובה יותר עניינית- התחברתי אליו מהרגע הראשון כמובן גם לשאר השירים אבל לזה הכי הכי.
יש שיר שאת פשוט מדלגת עליו? (בחוצפתך הרבה???!??!?)לא..אלא אם כן בא לי לשמוןע משהו אחר לגמרי..
רוצה לדרג את השירים? יאללה, לכי על זה...-לא..
ובכללי ככה, ציון לאלבום?4/5..
סתם עוד משו שיש על ליבך ולא עלה בדעתי לשאול?נופ.

5ifi

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif

יש לך את ונוס דום? המקורי???? כמה הוא עלה לך???
כן. כן. הוא עלה...אעעע שישים שקלים?? ובMP, כמה מתוך השירים בדיסק יש לך/את באמת שומעת?
באמפי ישלי...אתVD,LICB,SOS,KOD,PKF,BW,DLL. שזה כמעט הכל...חוצמ CS ו-SPH, מה השיר האהוב עלייך באלבום?
SOS ולמה? (כןכן, זה המקום לחפור....)
מזתומרת? כי הוא שלימות. בראש ובראשונה כי אני מתה על הקול הנמוך של וילה. המאוווד נמוך. וגם כי הוא כזה מיוחד! אפילו האורך שלו מראה שהוא שונה- כששאלו את וילה מה הקטע שהשיר כל כך קצר הוא אמר שיש שירים שכדי להעביר את המסר שלהם צריך עשר דקות (SPH
) ויש שירים שצריכים דקה. אז זה מה שזה תמצית מרוכזת של הכאב הכי אמיתי והכי נוגע ששמעתי. וכמובן שהליריקס הורס...אז בכלל...מושי. יש שיר שאת פשוט מדלגת עליו? (בחוצפתך הרבה???!??!?)
לא. אבל אני ממש מתאפקת באמצע של סליפווקינג. הוא ארוך לי מדי. ואני שומעת נייטוויש, אני יודעת מה זה שירים ארוכים ואני אוהבת בד"כ!!! רוצה לדרג את השירים? יאללה, לכי על זה...
ממ...אני לא אתן להם צינים אבל אני אעשה את הטבלה שלי...
Song or Suicide
Bleed Well
Venus Doom
The Kiss Of Dawn ואת אלה רק לאחרונה התחלתי באמת לשמוע אז...
Passion's Killing Floor
Love in Cold Blood
Dead Lovers' Lane ובאלה אני עדיין לא ממש מאוהבת...
Cyanide Sun
Sleepwalking Past Hope ובכללי ככה, ציון לאלבום?
הוא מעולה. אני ממש אוהבת אותו. 9. סתם עוד משו שיש על ליבך ולא עלה בדעתי לשאול?
אמ...מאחר ולא עלה בדעתי לשאול אז גם לא עולה בדעתי לשאול עכשיו...ובכל זאת...לא. טוב זהו.
וילה לשימוח...

inbal287

New member
עונה :]]

יש לך את ונוס דום המקורי? כמה הוא עלה לך? אכן יש לי את המקורי, וגם את הדיוידי... אני לא ממש זוכרת כמה הם עלו. ובMP, כמה מתוך השירים בדיסק יש לך/את באמת שומעת? את כולם. מה השיר האהוב עלייך באלבום? Cyanide Sun ולמה? (כןכן, זה המקום לחפור....) כששמעתי את האלבום בפעם הראשונה הייתי די בהלם. האלבום הזה שונה מכל מה שאי פעם שמעתי מהימ והיה לי ממש קשה להתרגל לזה. השיר הראשון שהצלחתי להתחבר אליו היה CS, גם בגלל השיר עצמו אבל במיוחד בגלל המילים. עד היום הוא נשאר האהוב עליי מהאלבום. יש שיר שאת פשוט מדלגת עליו? נמ. בטוח יש, אני רק לא זוכרת איזה. רוצה לדרג את השירים? יאללה, לכי על זה... Venus Doom 3 Love In Cold Blood 2 Passion's Killing Floor 5 Kiss Of Dawn 4 Sleepwalking Past Hope 9 Dead Lover's Lane 2 Song Or Suicide 9 Bleed Well 9 Cyanide Sun 10 ובכללי ככה, ציון לאלבום? 7 סתם עוד משו שיש על ליבך ולא עלה בדעתי לשאול? אמ. לא ממש.

Rose131

New member
יאללה

יש לך את ונוס דום? המקורי???? כמה הוא עלה לך??? כן, לא זוכרת. ובMP, כמה מתוך השירים בדיסק יש לך/את באמת שומעת? ממ, לאחרונה אני בכלל לא שומעת הרבה HIM.
מה השיר האהוב עלייך באלבום? sleepwalking past hope וכמובן Song or suicide ולמה? (כןכן, זה המקום לחפור....)SOS כי הוא כ"כ מדהים בפשטות שלו. הקול של וילה מדהים, הכנות שלו, האמפטיה שלו. כמה שהוא מביע בכ"כ קצת שזה משהו כ"כ וילה לעשות. העובדה שבדקה אחת אני יכולה לפרוץ בדמעות ופשוט.. וואי, שיר מדהים. SPH כי הוא משתנה ומחדש ומעביר את המסר שלו בדרך מעולה. הליריקה מדהימה, הגיטרות מדהימות, ובקיצור אחלה שיר. יש שיר שאת פשוט מדלגת עליו? (בחוצפתך הרבה???!??!?)לא נראה לי.. רוצה לדרג את השירים? יאללה, לכי על זה... לא ממש.
ובכללי ככה, ציון לאלבום? נגיד.. 8 זה? סתם עוד משו שיש על ליבך ולא עלה בדעתי לשאול?

5ifi

New member
אני רוצה שמישו יסביר לי

את SPH ו CS. משום מה כולם אוהבים אותם והם שני היחידים שאני לא ממש אוהבת! (שלא לומר מעדיפה להדחיק...) אז מה יש בהם? יש למישי כח לתרגם את הליריקס או להסביר את השיר או משו? ~מחייה את הדיון בכחח, מחייה את הדיון בכח~

Rose131

New member
ממ,

אם אנחנו בקטע של הסברים דווקא עדיף לפתוח על זה דיון חדש... או שכבר היה פעם?
אבל כפרעליךD:

למעלה