פינת התרבות השבועית

mili2828

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo126.gif פינת התרבות השבועית../images/Emo126.gif../images/Emo41.gif../images/Emo210.gif

צריך כבר לנער ממנה את האבק פורים שמח
|

STEMINEM

New member
אתן לא מכירות אותו ?!.. ../images/Emo184.gif

הוא שחקן כדורגל.. משחק בבני יהודה :S כבש את הגול הכי מפורסם ויפה בארץ בכל הזמנים !!! מספרת לחיבורים.. זכה מקום רביעי בעולם !!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=B7cblLZGHq0 לא חשוב חח

נראה לי ראיתי אותו פעם ../images/Emo223.gif

אני האמת מכירה רק שחקנים ממכבי נתניה [כי אחי אוהב אותם] ומכבי חיפה [כי אחי השני אוהב אותם]. וכן, הם רבים כל הזמן ביניהם על הקבוצות. זה כזה כיף.
אה כן, וגם את נבחרת ישראל הכושלת.D:

A Kiss To Kill

New member
שיר ממש ממש ישן...../images/Emo230.gif

יש מצב שאפילו פירסמתי אותו פה, אבל אני לא זוכרת. המוזר שבמוזרים. היפה שביפים. שום מחשבה, מילה, הבעת פנים לא יכלו להביע את התפעלותי. שום דבר לא יכול היה להיות מנוגד יותר ממך. שיער בהיר, עור כהה, בגדים כהים, עיינים בהירות. אוהב, אבל שונא. מנוגד אל עצמך ומנוגד אל הסביבה. ובאשר אליי? שום מילה לא נאמרה. הילה עוטפת אותך, בלי ידיעתך בכלל. אתה לא מרגיש את אותה הילה חמימה שעוטפת אותך שבכל פעם שאתה מתקרב אני מרגישה חום זורם ממך. אפעם לא הבטת בכיווני. רק פעמים אחדות ובהן לא הבעת שום רגש מיוחד. ואילו היית מביט, מה היית מרגיש? והקשר, שנבנה באיטיות כה רבה. לאט לאט, דיבורים, לא הרבה. רק כמה מילים אחדות. לאט לאט זה מתפתח ומתפתח. אותם תחביבים, אותן אהבות. אבל אתה, ללא שום סימן. איני יודעת עד כמה הדדי המצב. ודיבורים ארוכים שנמשכים אל תוך הלילה. ושיחות עמוקות שלא נפסקות. מבטים בהפסקות, שאף אחד ללא ספק לא הבחין בהם. ולאט לאט הקירבה הזאת נעשית מעיקה. אני כבר לא מבינה מה אני רוצה. ההילה סביבך נעשית פתאום קרירה. היופי שלך נעשה פתאום נורמלי. המוזרות בך פתאום לא נראית לעין. היופי הפנימי שלך שרק אני זכיתי לראות נעלם כלא היה. ואתה, בלי שום הודעה מראש ובלי שום סימן פשוט נעלם. נעלם לנצח. בליתי חצי שנה במחיקת 80% מהזכורנות שלי. לא רוצה אותך שם. מבחינתי אתה לא תהיה קיים יותר. וככה בעצם, הסתיימה אהבת נעורי, ילדותי. אהבת אמת נהגתי לקרוא לה. אבל כיצד, תאמרו לי, אהבת אמת היא כ"כ אגואיסטית ולא הדדית? כיצד אפשר לכנות אהבה כזאת, אהבת אמת?

למעלה