שרשור ריטוש מרוכז

Nienna17

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo126.gif שרשור ריטוש מרוכז ../images/Emo126.gif ../images/Emo41.gif

לכאן אפשר להעלות תמונות משלכם שאותם חברי הפורום יוכלו לרטש/לעצב כבקשתכם/כרצונם. בשרשור זה מעלים משתמשים בקשות לגבי כמות קטנה של תמונות. בקשות ריטוש/עיצוב לכמות גדולה יותר של תמונות,יש לעשות בשרשור חדש שתפתחו-באופן מסודר. כמה הנחיות כלליות:
רצוי מאוד להעלות תמונות ברזולוציה מעל ל 800/600.
יש מקרים בהם לא ניתן לבצע את בקשת המשתתף בשל תמונות פגומות מדי/באיכות ירודה מדי.
תמונות שצולמו בפלאפון לעיתיים בעייתיות לריטוש (אבל אם האיכות במכשיר שלכם טובה,נסו)
אם לא מרטשים לכם ועבר הרבה זמן-כנראה הסיבה טמונה באיכות הירודה של התמונה/בבקשה שלכם.
חברי הפורום אינם קוסמים,ועושים הכל ברוח טובה ובהתנדבות.
השתדלו לבקש באופן יפה ולא ללחוץ על המרטשים
השרשור יפתח אחת לכמה זמן וברגע שיתמלא יסגר.נא לא להוסיף בקשות ברגע שנסגר. נא לשרשר כמו שצריך..הסבר לאומנות השרשור תמצאו בטאגליינס. ובנוסף, כל בקשה לריטוש בודדת שלא תשורשר לשרשור הזה תימחק. אם ברצונכם להעלות לפורום מספר בקשות, אתם יכולים לפתוח שרשור משלכם. העלאת תמונתכם לשרשור זה מאשרת לכל האנשים אשר יערכו את תמונתכם להשתמש בתמונה זו בתיק העבודות האישי שלהם ו/או באתרהאישי שלהם, במידה ואינכם מעוניינים בכך אנא המנעו מהעלאת תמונתכם לשרשור זה.

benda2109

New member
נישואין 50

בוקר טוב לכולם, הבקשה לי קצת מוזרה... לסבא ולסבתא יש יום נישואין 50 שנה אני רוצה להדפיס תמונה שלהם מהחתונה ע"ג חולצה לבנה אני אשמח לשמוע רעיונות לשיפצור ושיפור התמונה שלהם (חשבתי נגיד להפוך את התמונה לצבעוניות , כאילו צולמה היום או לפחות את הגוף שלהם להפוך לצבע עור- אבל זה מעבר ליכולות הפוטושופ שלי ואשמח לעזרה) בכל מקרה, אני פתוח לרעיונות נוספים מקוריים ויפים רכזתי כל מיני תמונות שיכולות לעזור- כמה תמונות שצולמו השבוע והתמונות המקוריות מהחתונה (חלק מהן נסיתי לשפר- נגיד להבהיר , אבל אני לא בטוח אם זה יותר טוב להדפסה ע"ג חולצה) תודה מראש לכל עזרה http://picasaweb.google.com/elad2109/50# ---- אני יודע שכבר פיניתי בנושא למטה בפורום, אבל זה לא היה בשרשור הנכון.. אז לא יודע אם אנשים יכלו לראות את זה כמו שצריך

קח רעיון..

תשים את מה שעשיתי על חולצה ואז מאחורה תשים להם תמונה ציבעונית ותירשום להם מאחורה "תיראו אותי מקדימה ותבינו"... או משהו משעשע כזה הרעיון הוא לשים אפקט של חולצה בתוך חולצה...

שמח שאתה חושב ככה אם תירצה אני מוכן לעזור

לך גם עם התמונה הצבעונית.. בכל מקרה אני מקווה שיצא לך טוב

benda2109

New member
יש איזה סיכוי

לנסות להפוך את התמונה שחור -לבן לעכשווית? ז"א שתהיה צבעונית (אבל לא מצועצעת צבעונית) ?

אני גם ביקשתי אזרה ולא ממש התייחסו אולי פה

ישימו לב לבקשה שלי =] אבא שלי רוצה לשלוח תמונה שלו ושל המשפחה שלו לצילום בגדול זאת אומרת שידפיסו לו אותה בגדול שהוא יוכל לתלות על הקיר אבל התמונה עצמה באיכות נוראה וניסיתי לעשות משו אבל לא הצלחתי כי בזה אין לי מושג עכשיו הוא רוצה אותה גם בצבע וגם שהאיכות שלה תהיה גבוהה לא כמו עכשיו אבל מי שלא יודע לעשות צבע ויודע רק לחדד אותה ולתת לה איכות זה גם מצוין אז תודה רבה לכל העוזרים זה מאוד חשוב לי שהוא ישמח הוא מאוד רוצה את זה =]

mordechai80

New member
אבא

שלך רוצה יותר מידי,אם הוא רוצה משהו מקצועי שיפנה לאיש מקצוע וישלם תמורת התוצאה.

וואיי כלכך תודהה =]

ממש ממש ממש תודה יצא לך מדהים באמת היו לך שם כמה דברים שלא עברת עליהם ממש טוב כמו נגיד היד אבל את זה כבר סידרתי תשמע אתה עשית פה באמת עבודה מדהימה לא חשבתי שמישו פה יכול לעשות כזה דבר אז תודה רבה רבה רבה וגם אבא שלי מסר לך תודה חח D:

benda2109

New member
מדהים !

סתם מתוך עניין- השתמש בפוטושופ? הרעיון הכללי הוא לבחור אזורים עם מטה הקסם ולצבוע אותם?

אדם 11 11

New member
מאוד יפה

למרות שאני חושב שהגרסה המקורית היא בעלת אופי ומיוחדת

Algrably1

New member
השארת אותי עם מילה אחת - תודה!

מדהים, מדהים מדהים מדהים... אפשר את הגרסה הגדולה יותר? תודה רבה רבה.

ishayus

New member
בקשה לעיצוב וסידור תמונה....שוב.

אשמח אם מישהו יוכל איכשהו לגרום לתמונה להיראות טוב, הבחורה לא אהבה אותה ולכן חתכתי והשארתי רק אותי אם צריך לגזור ולשים ברקע אחר גם מתקבל...כל דבר אפשרי כדאי לעזור לי...... אני פשוט מאוד אוהב את התמונה הזאת בתודה, ישי.

למעלה