שרשור חיובי

Blue Aura

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo127.gif שרשור חיובי../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif

פה אתם רושמים את כל הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע החל מיום ראשון. רק את הדברים הטובים. יום ראשון- יום שני- יום שלישי- יום רביעי- יום חמישי- יום שישי- יום שבת- טוסו.

ממ.

יום ראשון- שום כלום האמת. יום שני- כנ"ל
יום שלישי- נפטרים מהבוחן באנגלית D: יום רביעי- חופש בכאלו. יום חמישי- שום דבר
יום שישי- כנ"ל. יום שבת- עוד שבוע יום הולדת

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo26.gif

יום ראשון- שיעור רכיבה ראשון אחרי שנתיים בערך
יום שני- המממ לא יודעת. נראה לי שסופסוף אני אוכל לנוח. יום שלישי- אין פעולההה
ושידורים אחה"צ מתחילים
ומשכורת סופסוףףף
יום רביעי- אולי גם פה אני אנוח? יום חמישי- פעילות שיא בקן בנושא רבין. יום שישי- נוח לנוח! יום שבת- כנ"ל
אני אנוח הרבה השבוע

moshe present

New member
שבוע חביב...

יום ראשון-יום הולדת לחברה יום שני-לא ידוע יום שלישי-מסיימת בחמש, ואחר כך פנוי. נקווה ליום כיף עם חברות-מסורת.. יום רביעי-שום דבר לא טוב ביום הזה..מגיעה הבייתה בשמונה יום חמישי-חברה באה מהצפון..הבעיה שאני במלון אז היא לא תשן אצלי.. יום שישי-במלון, לצאת, לראות את חברה שלי.. יום שבת-במלון, לראות את החברה..ואז לחזור הבייתה..אוי זה בטח יהיה מבאס

Black Balloon

New member
../images/Emo42.gif

יום ראשון- מבחן בהסטוריה. :{ (זה חיובי כי אני נפטרת מזה
) ואני לבד בבית, שיו. D: יום שני- אמממ... אולי מתחילים ב-9 אז זה סבבה לגמרי.
יום שלישי- לא יודעת, נו. יום רביעי- מתחילה ב-9. בכלל, אני מאוהבת בימי רביעי.
יום חמישי- מתחילה ב-11, אבל לא בטוח... יום שישי- אמ, לא יודעת. להתכונן לספרות, אבל זה לא כזה חיובי. יום שבת- שבת, נו. :[ להתכונן לספרות. שבוע טוב :)

mjlk

New member
מותר להיות צינית??../images/Emo194.gif

יום ראשון- שומדבר מתוכנן, אבל אני אוכל להנות מזמן איכות עם המחברת בספרות כדי לעשות עבודת הגשה ליום שני! יום שני- שיעור תופים בשש וחצי
יום שלישי- שומדבר... יום רביעי- מבחן בתנ"ך!! יאיי!! רק על 18 פרקים (מתוך 35 או משהו שאמורים ללמוד, ואל תאמרו שזה לא חיובי
) יום חמישי- או שאני הולכת לתל-אביב, או שאני הולכת עוד פעם עם חברה להתאמן על התופים!
יום שישי- ערב שישי! אוכל!!
אהה וגם פתיחת שנת הלימודים באנויברסיטה! ווההההוו!!
יום שבת- לישון |חרפישששש|

lover boy6

New member
עונה...

יום ראשון- אני מוריד את הגבס סוף סוף! אחרי שאני איתו 7 שבועות יום שני- קניות... אני הולך לשרוף כזה בטומי.. ברלף לורן.. קסטרו ופאו אנד ביאר (חברות בגדים מותגים) וגם מבחן בהיסטוריה שכיף להיפתר ממנו יום שלישי- נפתרים ממבחן באזרחות יום רביעי- לא עושים כלום לפי מה שידוע לי בנתיים יום חמישי- כנ"ל יום שישי- נפגשים עם החבר'ה יום שבת- יש לי בית ריק.. אתם מוזמנים! חחח

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifMe../images/Emo9.gif

יום ראשון- מפסידים שעה מתמטיקה שעה תנ"ך ושעה ספרות ^^ יום שני- נפטרים מהמבחן במתמטיקה יום שלישי- יום קצר! יום רביעי- איןן לי מושג! יום חמישי- סופ"ש!!!! יום שישי- כנ"ל יום שבת- כנ"ל

אזי../images/Emo152.gif

יום ראשון-אני כנראה אלך לקנות מתנה לחברה באיחור:S הייתי חולה השבוע יום שני-שום דבר מיוחד:$ יום שלישי-נאמ
סיים סיים יום רביעי-מתחילות ההופעות של רבין?לוידעת זה אמור להיות יומיים יום חמישי-מופיעה ^^ יום שישי-בית?
יום שבת-כנ"ל
בד"כ אני מציפה את כל השירשורים האלה בדברים נו

vered151

New member
עווונה..

יום ראשון-אח שלי חוזר מח"וללללללללללל!!!!! אחרי שנה!!!!!!! התרגשווווות מטורפתתת =] יום שני-אין משו... יום שלישי-בטח נלך כל המשפחה למסעדה או משו לחגוג את החזרה שלו..=] יום רביעי-נפטרים מהמבחן במתמטיקה שמעיק עליי כלכךךךך... יום חמישי-אין כלום... יום שישי-לא נראה לי שיש...או שאני פשוט לא זוכרת..חחח יום שבת-חג מעלות איזורי... זה לא ממש חיובי...רק קצת..חח

vered151

New member
התאריך שרשום לך בחתימה...

זה היומולדת שלי! חחח (סתם הייתי חייבת לשתף..
)

Infinity AL

New member
עונה../images/Emo13.gif

יום ראשון- אני מביאה חברה לשיעור נהיגה
שלא יהיו פדיחות
יום שני- יש טקס פתיחת שנה[לא קשור לבצפר]...ויומולדת לחברה.
יום שלישי- תיאוריה
תאחלו לי בהצלחה
יום רביעי- לא עולה לי לראש
יום חמישי- לא עולה לי לראש
יום שישי- כבר טוב, כי זה שישי
יום שבת- יום מנוחה וזה מעולה, הקיצר סתם שבוע רגיל..

Blue Aura

New member
אני עכשיו. D: ../images/Emo189.gif

יום ראשון- ספורט על הבוקר, בטח היא תעשה לנו משחק. P: יום שני- כלבייה. מתמטיקה - נגזרות.
יום שלישי- אין משהו מיוחד. יום רביעי- שעתיים היסטוריה על הבוקר וזה טוב כי סיימנו עם זה לשאר השבוע. P: יום חמישי- מסיימים מוקדם, נראה אם יהיה לי איך לחזור הביתה. יום שישי- הלוואי גשם.
יום שבת- ^^. שבוע טוב שיהיה לכולנו.

GoOni

New member
עונה:]

יום ראשון- שיעור מחשבת ישראל. קצת חנוני מצידי, אבל אני ממש אוהבת ואין דבר טוב אחר
יום שני- ב15:00 אני אהיה אחרי המבחן בספרות. יום שלישי- חברות באות לבקר אותי בבי"ס, ואחרי זה נלך לעזריאלי או משהו. יום רביעי- יהיה יום ממש רע:\ מבחן על מצלמה (קולנוע) שאני בקושי יודעת להשתמש בה, ולהגיש מליון דברים. לא חושבת על משהו טוב. יום חמישי- יום קצר בבי"ס. יום שישי- רני בלייר ('שבתות וחגים', 'פרשת השבוע') מתחיל ללמד אותנו. אחד המגניבים:] ואחרי בי"ס הולכת לחבר:] יום שבת- יום שבת, מה יכול להיות רע?

השרשורים האלו שלך

רק מזכירים לי כמה אין לי למה לצפות השבוע
. יום ראשון- יום שני- יום שלישי- יום רביעי- יום חמישי- יום שישי- יום שבת- שמישהו יקח את הימים הנוראיים האלו

למעלה