סקר

PingPong18

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo130.gif../images/Emo41.gif סקר ../images/Emo41.gif../images/Emo130.gif../images/Emo41.gif

מה ממוצע החשבון החודשי שלכם בסלולאר ? (אם זה חודש ראשון תרשמו אותו) אני 193 ש"ח באמיגו. אייל.

Nokia Fan

New member
איזו בושה...

בסביבות ה-20 ש"ח לחודש באורנג´ (לא כולל מכשיר - 25 ש"ח לחודש).

Mr biga

New member
431 שקל באורנג´ ....500 בחודש שעבר

ו600 בזה שלפני. אולי זאת הסיבה שחזרתי לסלקום.

green-eyes

New member
700 ש"ח בממוצע באורנג´ האחרון 634

אבל זה כי אני לא עוזב את המכשיר לשנייה. (יש לי 9110) ...זה מסביר. עכשיו אחרי שקניתי גם את ה 3320 בסלקום,אני מקווה שזה יירד קצת.

מ ס ט י ק

New member
20-60 ש"ח בחודש - אורנג!

המחיר תלוי אם הייתי בבית או לא.. ואני מדברת ה-ר-ב-ה בפלאפון.

eranavni

New member
לי זה לא נחשב

לי יש ביג טוק אז זה לא נחשב אבל לפני שהיא לי ביגטוק היא לי חשבון של 1500 ש"ח ברשת פלאפון הגנבים האלה שחייבו אותי על שיחות שלא עשיתי אני יודע כי לא זיהיתי את המספרים בפירוט שיחות ובגלל זה זה לא נחשב

idan3k

New member
אורנג´ - סביבות 30, בד"כ 30 ומשהו

ובחודש הראשון 105...

PingPong18

New member
לעזאזל!!!!

למה תמיד בחודש הראשון יוצא חשבון מנופח ??? יש למישהו הסבר/השערה לתופעה ?

מ ס ט י ק

New member
כי אתה משתמש בו הרבה..

בגלל שהוא חדש! אגב, לי בחודש הראשון היה 14 שקל חשבון.. אז אני לא נכנסת להכללה הזו!

idan3k

New member
"החודש הראשון" ../images/Emo5.gif

פשוט כי בחודש הראשון אתה נכנס כזה לעולם חדש, אתה מנסה הכל, אתה מתלהב ואתה מגזים ואולי גם כי אתה מתקשר להמון אנשים לספר להם שיש לך פלאפון חדש... ("נחש מאיפה אני מתקשר...")

idan3k

New member
מבין אותך...

ככה קיבלתי את ה-105 בחודש הראשון בלי לדבר כמעט... אבל עכשיו אני שולח כמעט ורק מהאינטרנט אז יש לי הרבה פחות...

ashomer

New member
פלאפון

המסלול הוא פלאפון סייל. אני מנוי חדשיים - חודש ראשון 28 שקל, חודש שני 24. - זה כבר אחרי הנחת ב25 ש"ח לזמן אויר שמגיעה לי. בנוסף אני משלם גם 30 ש"ח בחודש על המכשיר.

למעלה