כולם לעלות

MajorWinters

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo132.gifכולם לעלות../images/Emo22.gif../images/Emo113.gif

42. אם קראת את השורה הראשונה והרגשת צורך עז להמשיך לקרוא - מקומך איתנו. חנונים, חנון זו כבר מזמן לא מילת גנאי; חנון זה גאווה. חנונים ברחבי העולם יוצאים בגאון מהארון (או מהלוקר שבו נעלו אותם): ביל גייטס האיש הכי עשיר בעולם, אלברט איינשטיין, ג´ורג´ לוקאס, דאגלס אדאמס ועוד רבים וטובים - כולם חנונים. בבית ספר יסודי היינו נעלבים, היום אנחנו יודעים שנשלוט בעולם (וגם אייקון בתפוז כבר יש לנו
. אפילו שניים
).
יודעים את התשובה לחיים, ליקום ולכל השאר?
חוגגים את ה14.3 מדי שנה?
שיננתם את פרק המחזמר של באפי בעל פה?
יכולים לדקלם את המספר הקטלוגי של כל חוברות סופרמן מאז 1960?
תכנתתם רובוט עם בינה מלאכותית בגיל 12? כן, הרבה סוגים של חנונים קיימים, וכולם מוזמנים לפה. אם ענית "כן" לחלק מהשאלות, או שאתה סתם אוהב בדיחות שמתחילות ב"גאוס ואוילר נכנסו לבר...", אין ספק שזהו המקום בשבילך. כי בסופו של דבר, אנחנו יודעים שאנחנו קצת יותר טובים מהשאר. תבלו!

NitsNats©

New member
מזל טוב ^^

אז אני לא חנונית כזו מאלו שיודעים הכל, אבל אני אוהבת ללמוד ואני חמודה. דין, בהצלחה
.

הגיע הזמן! אמנם אני לא עונה על *כל*

הקריטריונים אבל גיקיות או חנוניות לא מוגדרת על פי פרמטרים מוגדרים, אלא על פי פרמטרים כלליים. את "באפי" בהודעה הזאת אפשר בקלות להחליף בכל קאלט אחר, אני חוגג דווקא את ה- 15.3 ואת ה- 25.5, וכו' וכו', אבל הנקודה היא שגיקיות לא מוגדרת על פי מה שאתה מעריץ או חוגג, אלא איך אתה עושה את זה. אז הנה - גם לנו פתחו פורום. עכשיו רק נשאר חידוש קולנועי ל- "נקמת היורמים" ואנחנו חוזרים לתודעה הציבורית במהירות קרובה למהירות האור.

למעלה