ההופעה היום בצוותא

gilishai

New member
ההופעה בצווותא היום

אז הייתי בהופעה והיו נגנים חדשים רק שניים ומיקי הגדול נשאר, היה צבע שונה להופעה מהופעות קודמות, מאיה נגינה כל כך יפה וקיבלה המון המון מחמאות מהקהל ומחיאות הכפיים היו הרבה מעבר למה שציפו שם. פשוט שוב כיף לראות את ההופעות של קרן ובטח נתראה שוב באוגוסט והפעם הנגנים המקוריים, חבל שאי אפשר לצרף את גליה המעולה ואת מאיה לנגן יחדיו בהופעה של קרן, וכמה כיף לשמוע כלי נגינה מסוג כזה בהופעות ולא רק גיטרות חשמליות. גם בהופעה של איתי פרל מנגנים בכלי נגינה רבים כולל כלי נשיפה וכנראה שזה מה שהדור הצעיר מביא עכשיו לבמות וגם למודעות הקהל והאומנים הבוגרים יותר שמתחילים לאמץ את הנגנים הצעירים והמוכשרים .......... תמשיכו ככה.

../images/Emo41.gif../images/Emo140.gifההופעה היום בצוותא../images/Emo202.gif../images/Emo70.gif

שרשרו לכאן חוויות מההופעה בצוותא... בקרוב נעלה אלבום תמונות גדול.. מההופעה בינתיים טעימה קטנה... וכולנו מאחלים לקרן שתשמור על עצמה מחר.. כשהיא נוסעת לשמח את החבר'ה במקלטים בנהריה!!! כל הכבוד לך ואנחנו מחזיקים לך אצבעות ותשמרי על עצמך...

היה פשוט מדהייייייים!@$#&^^)*_(_*&%

אין אין אין מילים . ההופעה עצמה היתה אחת הטובות, כ"כ אהבתי את הכלים ..את האווירה, את התאורה
ה-כ-ל . ואח"כ שפגשנו את קרן .. בוא'נה אני כ"כ הטרדה :\ אבל אבל אבל התרגשתי |מזיל דמעה| ולמה לעזאזל נפתחה שיחה על הקובנה ?! יצאתי מההופעה הזאת אם המון עבודה, 2 קובנה (קרן הוסיפה לי עד קובנה .תודה קרן .) + ג'חנון . נו ..היא הייתה חמודה מדי
קיצר, היה שלוט לגמרי5#$%$&)*_)(_%^&% ואני כ"כ שמחה ש"שמעון השכן" יהיה הסינגל השלישי בעז"ה !! היה כיף לפגוש אתכם .. טליהיא,יישר כח על הדיסקים!אני עדיין בהלם #$^^*&() רייצ'ל,את כ"כ הזויה באמא'שלי חח מירב,את חמודה
ואני לא יודעת יותר שמות :|:| קיצר, היה שולט

Rachel47

New member
זה אכן יקרה..היום בערב../images/Emo122.gif../images/Emo15.gif

אני עוד מעט יוצאת לעבודה

עכשיו חזרתי ../images/Emo4.gif

אני עמוסה ברגשות לא יודעת מאיפה להתחיל שלא לדבר שזיהיתי את רייצ'ל ואת טל ליהיא אבל לא העזתי לגשת...
בסוף זיהיתי גם את קובנה...עמדתי לידה בזמן שדיברה עם קרן...והיתה מישהי שמסרה ד"ש בשם נועה של הים שגם עמדתי לידה...
מיקי שבה את ליבי...
אפילו ניגשתי אליו בסוף והודיתי לו (מילים עדינות ל"שאלתי אם הוא פנוי"
) שלא לדבר על זה שהעזתי לגשת לקרן בסוף ולבקש להצטלם איתה (באסה שרק חברה שלי לא יודעת לצלם ויצאתי לא משהו
) חבל שלא יכולה לבוא גם להופעה באוגוסט (כי באוגוסט הולכת להופעה של איה כורם
) מה היה השיר הראשון שהיא שרה?
את התמונות אני אעלה מחר נהניתי נורא מהסיפורים הקצרים שלה...הבדיחות...היה מהנה לשמוע את הקהל שר יחד איתה...את הקהל צוחק במקום המתאים...את הקהל שיודע את המילים....הזמן עבר לי מהר מדי...חבל ששכחתי להביא את הדיסק בבית ..ראיתי שהיא חתמה שם לבנות....
היה מוזר אך מהנה לשמוע אותה שרה שירים של מיקי מסיקה והראל סקעת...מיוחד... יש לי עוד הרבה מה לכתוב מישהו קלט עם איזה פלטפורמה היא הולכת
?איזה גובה!(צילמתי את זה!
אני חושבת שאני נהיית מעריצה של מיקי...הוא מדהים...באתי בשביל קרן . נשארתי בשביל מיקי....הוא הורססס
. כמו שמיכל אמדורסקי הייתה אומרת- אני מאוהבתתתתת
מיקי תעשה לי ילדים....תפרה אותי
וכן אני יודעת שהוא לא פנוי
שלא לדבר על זה שגם ענת חיטמן, מיקי מסיקה ואורי זך, גלית גיאת וכמובן איתי פרל היו גם...(ראיתי שריצל הצטלמה עם איתי)
קרן שרה את שמעון השכן פעמיים....
קרן פלָס...
אותי זה הצחיק...
המשך תיאורים יבוא מחר ...נראה לי....

Rachel47

New member
שיר מקסים..קשה ליש לשמוע אותו../images/Emo15.gif

עדיין..כן..בכיתי ואני חושבת שזה שיר מדהים עניין של טעם איי גס

Rachel47

New member
ב"רצה הביתה"../images/Emo35.gif כן../images/Emo122.gif../images/Emo15.gif

ייבבתי לייק הל
אבל בשאר השירים זה לא היה ככה.. כאילו..בשירים שעוד בכיתי בהם..אז לא בכיתי בהיסטריה

סליחה? אני זוכרת אחרת

בשוכחת אותך או בשיהיה לנו בית.. בכית חבל על הזמן.. נראה לי גם בזאת שבמקומי.. אבל שם הייתי שקועה מדי, השיר הזה מהפנט אותי כל פעם מחדש

למעלה