פינת הפירגון

vivilevi

New member
רוצה לשתף אתכן

נשים יקרות שבוע נפלא לכן,
לפני מספר ימים קבעתי פגישת עבודה והאמת היא שלא ידעתי כל כך איך להכין עצמי אליה (דבר שלא אופייני לי כל כך). פניתי וביקשתי את עזרתה של חברתי היקרה הילה. היא עשתה טיפול מרחוק כהכנה לאותה פגישה. התוצאות היו מדהימות הפגישה התנהלה ממקום של פתיחות לב, זרימה ונכונות לעזרה ושיתוף פעולה של שני הצדדים. פשוט מדהים!. ממליצה בחום ואהבה להיעזר בקישוריה ובמקצועיותה של הילה הנפלאה. הילה יקירתי, אין עליך תודה על עזרתך ועל מי שהינך. באהבה גדולה.
ויויאנה לוי 050-3170273

hedvabendavid

New member
פגישה עם בת שבע-באים לשמוע על הבגדים ויוצאים

היום היתה לי פגישה מדהימה עם בת שבע.מטרת הפגישה היתה "לפתוח" את ארון הבגדים ולראות מה קורה. התהליך היה מדהים-דרך שיחה על הבגדים שלי הצלחתי למקד את עצמי על המסר העיקרי שאני רוצה להעביר ללקוחותי.מצאתי את הנקודה החשובה ביותר עבורי. לכן אני ממליצה לכל אחת שיש לה עסק עצמאי לחוות את החוויה הזועם בת שבע ולהגדיר לעצמה מי היא דרך הלבוש

בת שבע אישה מעניינת ../images/Emo47.gif

עם סיפור חיים מרתק, שיכול להוות השראה לאומץ של אישה ויכולת להכניס שינויי לחיים ממליצה לכן להיפגש לפגישת הכרות עם בת שבע שמפרגנת לנו הנשים בפגישה ראשונה - מתנה ! "דברים שרואים מכאן, לא רואים משם" פרגנו לעצמכן, כי יש האומרים ש"אלוקים נימצא בפרטים הקטנים"

אכן בת שבע ,היא אישה לא שיגרתית,

עם תוכן חיים ,התבוננות קצת אחרת,ממקום שונה אך מרתק. מומלצת ביותר ,מפרגנת ביותר,גם באמצעות פגישה מתנה לך או למי שתרצי וגם יודעת לייצר הפניות מצוינות. שווה ביותר.

ילדודנס

New member
כל כך אופייני להילה !!!

הילה כל כך אופייני לך להיות שם ולעזור כולך נתינה ממש "מעבר להילה" נשיקות

אמאמיה

New member
משוויצה בפלייר החדש שעיצבה לי מירה דניאל

מירה המוכשרת, מעצבת גרפית ואמנית בחסד.... מודה לך גם מכאן ומצפה להמשך (גלויה שעדיין בעבודה)

יופי של פלייר

מנסה שוב, אחרי שתפוז "שתה" לי את התגובה פעמיים אתמול... מירה - אוהבת את העיצוב - שקט, נקי וייחודי. מיה - נראה שתהיה יופי של סדנא, חבל שלא אוכל להגיע, אבל מקווה מאוד להצטרף ולהנות בהזדמנות הבאה...

חדווה בן דוד - חוויה מופלאה!

חייבת לפרגן גם כאן (בנוסף לפייסבוק...) על מפגש 1 על 1 נהדר שהיה לי עם חדווה היום. ממש לא יכולתי להזיז את הידיים והרגליים אחרי עיסוי הפנים שבו ממש הרגשתי שאני מתחילה לגרגר מרוב הנאה
וברוח המוטו של חדווה - לא חייבים אפילו להוציא שחורים כדי לצאת עם תובנות לחיים... קיבלתי מחדווה טיפים נהדרים לשיווק והתפתחות, והיא אף הגדילה לעשות והתקשרה אחרי מספר שעות, להציע טיפ נוסף שחשבה עליו. חוויה נהדרת ומומלצת! תודה חדווה!

וחייבת לפרגן גם לבת שבע ../images/Emo13.gif

יש לבת שבע רוזנפלד את היכולת לאבחן, לקרוא, לייעץ ולחשוב על נקודות מיוחדות ורעיונות מקוריים. בנוסף לטיפים בנושא סגנון הלבוש, שהציעה והתאימה לאחר שיחה קצרה שהספיקה לה כדי להכיר אותי, ייעצה גם בנושא המיתוג האישי שעליו אני מתחילה לעבוד, והפנתה את תשומת ליבי לנקודה שעזרה לי "להפיל את האסימון" בתחום זה. הסיכום ששלחה לי במייל היה מפורט ומושקע, והיא אף הוסיפה רעיונות סטיילינג שחשבה עליהם לאחר הפגישה. אשה נעימה, משרת רוגע, עם סיפור חיים מרתק שמוכיח שכל שינוי אפשרי, אם רק רוצים!

shirlykl19

New member
טיול עם סופי...

נסענו בסוף השבוע האחרון לטיול לנחל חדרה עם סופי מ"טיולי סופי הדרך". היה נהדר.... הילדים הכינו תיק לאסוף דברים בדרך, ומיד החלו לאסוף סופי שרה להם שירים, סיפרה סיפורים והדריכה על רזי הנחל. בסוף הטיול הילדים הכינו שלט לחדר עם כל "האוצרות" מתיק האיסוף. ואם חשבתם שזהו - אז לא.... לפני שנפרדנו סופי הכינה לכל אחד שיפוד עם פירות יבשים. כולם נהנו, והגיעו עם חוויות הביתה. באמת "סוף הדרך" !! תודה לסופי - מחכים לטיול הבא שירלי קליין

גם אני רוצה לפרגן לסופי-ממדריכה למדריכה ב../images/Emo23.gif

באוגוסט האחרון (מזמן כבר, לא?) יצאה איתי בשמחה סופי, כרסה בין שינייה... להכנת מסלול בחולון עבור קבוצת גימלאים שלי היה בוקר נפלא סופי הראתה לי פינות נפלאות, היה כיף לטייל ביחד, בנחת, כך סתם באמצע שבוע וסופי הנהדרת, זהו- הגיע הרגע המיוחל והטיול נחל הצלחה כבירה. אז מעבר לטלפון הנרגש "בשידור חי" מהטיול להודות לך, אני רוצה גם כאן להודות לך על הסבלנות, על השיטוט איתי בחום אוגוסט, בחודש תשיעי!!! אין כמוך והנה התוצאה

למעלה