שנת 2010 טובה ומעולה

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifעַד-הֵנָּה עֲזָרָנוּ יְהוָה-לסכם שנה!../images/Emo23.gif

مز 65: 11 كللت السنة بجودك وآثارك تقطر دسما. תהילים ס"ה : יב עִטַּרְתָּ שְׁנַת טוֹבָתֶךָ וּמַעְגָּלֶיךָ יִרְעֲפוּן דָּשֶׁן׃
לאלוהים
! 1 صم 7: 12 فاخذ صموئيل حجرا ونصبه بين المصفاة والسنّ ودعا اسمه حجر المعونة وقال الى هنا اعاننا الرب. שמואל א'- פרק ז' יב וַיִּקַּח שְׁמוּאֵל אֶבֶן אַחַת וַיָּשֶׂם בֵּין-הַמִּצְפָּה וּבֵין הַשֵּׁן וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמָהּ אֶבֶן הָעָזֶר וַיֹּאמַר עַד-הֵנָּה עֲזָרָנוּ יְהוָה׃
לאלוהים
! זו היתה עבורי השנה הכי קשה בכל חיי..ובכל חיי משפחתי.. השנה שאוייב הטוב דמיין שתהיה שנת הנפילה שלנו..אך ישוע הגיבור נעמד באמצע..וחסם כל חץ..ומכל הרע הוציא טוב, ומכל הבכי הביא נחמה..ולכל תפילה שמע..וכל מי שעמד מהצד וזלזל..סלחנו והשארנו אותו בין ידי אדון הצדק..וצדק נעשה! אמן! תודה ישוע האהוב כי שמרת עלינו.. כי שמרת על השפיות כנגד כל הסיכויים..כי שמרת על רוחנו מקודשת לך..ועל עינינו מקובעות עליך.. תודה כי ביד חזקה הוצאת אותנו מכל צרה.. וברגע שנתנו בידיך הכל ושמנו כל פחד ודאגה לרגלי הצלב..וזזנו הצידה..לא בכוחנו ולא במעמד ולא בהשכלה ולא בכסף..ואפילו לא בטוב שלנו.. רק ברוחך..נעשה צדק..וידך התחילה לעשות נפלאות כשזזנו הצידה ועמדנו לראות את האדון יוצא לפעולה..ונלחם בכל השדים שאיימו לבלוע אותנו.. אך ניצחנו בכוחך..ותודה שזכינו לעבור לשנה חדשה איתך.. אוהבת אותך..אתה מלכי ואדוני..וחיי כולם נתונים בין ידידך..שיתברך שמך לעד-אמן
לאלוהים היקר
מזמינה אותכם לסכם שנה..לרשום תכנונים והבטחות בחיי האמונה.. לקחת צעדים חדשים ולכרות ברית אישית חדשה עם האדון..כי אני ברוחי מרגישה ששנת 2010 תהיה שנת עשייה..ופרות..שנת ישועה ומתנות רוח.. שנת תהילה מיוחדת ומלאה בכוח האדון וברכותיו-בשם ישוע אמן

lion 7

New member
/tapuzforum/images/Emo24.gif אהלן באחלא אינאן פי תפוז

אני התגעגעתי אליך המון המון המון , יא אחלא אינסאן. מוחמד 5 היקר מה נשמע ? איך הילד ? אינשאללה פי כמאן עטריק, זה כבוד גדול רם שאתה מבקר בפורום צנוע זה, מוחמד 5 מאלה שתמכו מאד יחד עם פורום ערבים בזמנו (היה מנהל אותו פורום והיה כיף להתכתב איתו חבל``ז) , מוחמד 5 היקר אני גם מאחל לך ולמשפחתך הרבה אושר ושנה רגועה ורק שתהיו טובים , מוחמד 5 תמך בפתיחת הפורום כנגד כל הסיכויים נגד הטרולים , לך אני אומר שוב ברוך הנמצא ושנה טובה מאד שתהיה לכולם , בקשה לאלוהים שתהיה שנה עם פחות שיכורים ותאונות דרכים בליל זה , ופחות אלימות בשנה הבאה .. אללה יסעדק (אלוהים ישמח אותך ) ..

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifHAPPY NEW YEAR 2010../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo9.gif

سنة مباركة وعام 2010 سعيد كل سنة وانتم بالف خير احبائي كل سنة ويسوع الملك مالك حياتكم

אמן! תודה לאל. ../images/Emo23.gif../images/Emo51.gif

השנה שלי הייתה שנה מעניינת, זאת הייתה השנה הראשונה שלי ושל אשתי כזוג נשוי, הרבה דברים חדשים התחילו בחיי השנה הזאת, עבודה חדשה, ניהול הפורום הזה, סיום לימודים. היו גם דברים מאד לא קלים שעברתי, אך השבח לאל שנתן את החסד לעבור את הכל כשהשלום שלו והבטחון בו שולטים על הלב. תודה לך אדון ישוע המשיח, ששמרת עלינו וההית איתנו בשנה הזאת בהכל, גם בדברים המשמחים ובדברים המשמחים פחות, תודה שיש לך תוכנית אדירה עבורנו, ושאנחנו יוכלים לפתוח את השנה החדשה עם תקווה חדשה לחיים חדשים איתך, לפריצת דרך בחיינו הרוחניים, ולצמיחה רוחנית והתחדשות בך. תודה אדון על כל טובך אלינו, שאתה שומר ומגן, ויהיו הנסיבות אשר יהיו אתה תמיד שם ואנחנו יכולים לבטוח בך תמיד ובכל מצב. תודה על ההבטחות שבדברך, ועל כל הדברים הטובים שמצפים לנו בשנה הזאת. אני אוהב אותך אדון, ומתפלל עבור כל חברי הפורום, שאתה תמשיך לפעול את הפעולה הטובה שלך בחייהם, שכולנו נזכה להכיר אותך השנה עוד יותר לעומק, ושנדע את האהבה הקדושה שלך שהיא נשגבה מכל דעת.
שנה טובה ומבורכת לכל חברי ואורחי הפורום
אוהב אתכם המון

מוחמד5

New member
../images/Emo24.gifמי יתן וכל משאלות ליבך יתגשמנה

שנה טובה לך ולכל יושבי הפורום ובני ביתם .
באתי לברך אותכם ביום חגכם ,זו חובתי הבסיסית כלפי הפורום היקר והמכובד ,שהצליח בזכות הנהלתו וחבריו לשמור על אופיו וערכיו . תמיד היית ולעד תשאר אחד הגולשים שכיף לנהל דיון איתם ,לא תמיד הסכמתי איתך ,אך כיבדתי ואמשיך לכבד ,כי התגובות ,ווהתשובות שלך היו מהראש ולא מהרגש.תמיד כתבת לעניין ואפילו נאלצת לשלם מחירים לא קלים על היושר והכנות שלך. שלומנו מצוין ,אנחנו בתקופה טובה מאוד ,בינתיים רק ילד אחד( כל ילד מאריך את הלימודים ב 3 חודשים !!!!!) חמוד ומתוק (לא אני אומר ,תשאל למשל את עמית ,שבא לבקר הרבה ),הספקנו לטייל איתו בחו"ל ,הוא שולט בשתי השפות , ומחכים שהשנה אשתי תסיים את לימודי הדוקטורט שלה ,ואולי השנה הבאה נהיה בונקוביר , התחלנו להפעיל קשרים ,בינתיים הכל ניראה מצוין,מצד שני האופציה של אירופיה עדיין קימת (קירבה למשפחה ). השנה הבאה תהיה שנה של קבלת החלטות והכרעות. שנה טובה ומבורכת לכולם.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifמוחמד (מוחה../images/Emo9.gif) ידיד יקר מה נשמע?../images/Emo45.gif

שנה טובה מבורכת ומלאה בבטחון ובריאות אני מאחלת לך וליקריך ידידי..ד"ש חם לאשתך היפה ונשיקות לנסיך הקטן
אני שמחה שיש שנה חדשה אוטוטו בכדי לזכות לראותך ביננו

../images/Emo41.gif../images/Emo145.gifשנת 2010 טובה ומעולה../images/Emo47.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

מוריגן

New member
שנה נפלאה!!!

במשפחה של אמא אומרים שאיך שמקבלים את השנה החדשה כך היא תהיה. שנה נפלאה ומלאת אהבה רחמים וסליחה.. שנה שבה נתעלה על עצמנו ונהיה צעד אחד קרובים יותר לישוע יתברך שמו וזכרו עד עולם. שנה של אהבת המשיח!

lion 7

New member
עוד שנה כבר מאחורנו ..

/tapuzforum/images/Emo2.gif‏ כבר דברו אנשים אתמול איך מלפני עשר שנים היה כמו אתמול , איך שהזמן רץ לו מהר מאד ,נכתב אם אותם ימים לא התקצרו אז אף אחד לא היה נושע (ימים נוראים לצערי).. היום קרב ובא לקראת ההלקחות ; הנה שעת ישועתנו היא יותר קרובה מאז שהאמנו ונושענו , בואו נשים בצד מעשי הרשעות ונלבש את רוח הקדש . נגמר הליל וקרב היום (אל הרומים 13 ; 11-14 נשיל את מעשי החשך ונתחסן במדי האור ,נתנהג כנאותה כמו באור יום לא בשאננות לא בשכרות ולא בנאוף ,לא במריבות וקנאה , 21 תלבשו את האדון ישוע המשיח ואל תתכננו שום דבר לתאוות הגוף ... וחבל שמי שיש לו אוזניים לא שמע את העצה הזו במיוחד אתמול ובכל ליל חג כלשהו. על מי עובד האדם בדיוק על האל או על עצמו , הזמר קיית` גרין ז``ל רצה מאוד שגם ``הם`` יהיו שם איפה שהוא שם עם ישוע האדון .. מצרף שיר זה בתקוה שהשנה תהיה פוריה ולא עקרה כמו שעברה .. ושוב חג שמיח ושנה עם הפלת חומות ``יריחו`` ומבצרי האויב הרוחני .. http://youtube.com/watch?v=5I_CJtRNFIQ&mobileflash=1&hl=en&gl=IL&client=mv-google&sfp=1

lion 7

New member
מליוני רעבים וקיבתנו מלאה בבשר כבש

וכל מיני בשרים /tapuzforum/images/Emo109.gif , זה היעד שלנו בחיים ? הלואי שתהיה לנו עוד הזדמנות בשביל הרעבים בצמתים בארץ , אם נתקלת בילדים או זקנים ברמזורים , תן להם כמה שקלים .. כמה מלים מפי קית` גרין כמה רגעים מלפני עזיבת כדור הארץ אל מקום נצחי יחד עם האדון בשנת 1982 , בזמנו כנראה מס` הרעבים היה קטן מהיום (סתם ניחוש משלי) , לפני שבועיים שמעתי ברדיו מונטה קרלו בערבית שיש כמחצית מהאוכלוסיה הערבית חיים מתחת לקו העוני , וגם 50 אחוז מובטלים , כמה חבל שגם באפריקה והודו והרבה ארצות יש רעב ואבטלה , וילדים תמימים לא נהנים אפילו מהפירורים משולחנות החגים הארורים אצלנו , טונות של אוכל נזרק לפחים , אוכל חגיגי לכבוד האלוהים שבשמיים , לא לקיבתנו , ועדיין רצים למכוני כשר בכדי לשמור על הגיזרה ‏ ישוע דחילק תשתמש בנו למען אהוביך הללו.. .. http://youtube.com/watch?v=uqjwKdfCi9Y&hl=en&gl=IL&client=mv-google&sfp=1

HailMary

New member
שנת 2010 שהטובים ישפר גורלם והרעים

המביאים את כל הצרות - שרבים ישובו מדרכם, בעקבות חרטה או עונש משמים.

שנת שלום ואהבה../images/Emo140.gif

שהשלום של האדון ישוע המשיח ימלא את ליבך השנה הזאת.

למעלה