ארטיק 22

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo152.gif../images/Emo130.gif../images/Emo41.gif

10 מיליון יורו ואתם לא עושים יותר סקס בחיים,הולך?

a n g l o

New member
זה עולה זה ? בקושי מגמגם גם עכשיו

בשעה כזאת בשבוע שעבר כבר היה מחזור פי 2

זו לא תשובה על הסגירה כאן

קולי הקפה נטחנו סליחה פולי הקפה מישי במהמרים שאלו אותה על נסיכה קסוה אמרה "בטח שראיתי" וציטטה: "מיי ניים איז איניגו מונטויה סו יו א מיי פריינד פריפר טו דאי", ואפחד לא תיקן אותה. מה מכרתה וקניתה היום?

a n g l o

New member
בבוקר סגרתי מלמטה בערב מלמעלה

אל תשכחי יום חמישי אני נוטש ל-10 ימים ומשאיר פוז' לפק' ללא טיפול והשגחה כך שחייב לסגור קצוות פתוחים

מה אל תשכחי? מתי בכלל שמעתי על זה??

אני אבדוק אם יש אישור של הדוד, ואחזיר לך תשובה. מעניין מה תשאיר לפיק..

a n g l o

New member
אמרתי לך שנקודת התורפה שלך זה שאת לא

קוראת את כל! כתבי אנגלו הודיתי כבר לפני שבועה שב-23 לחודש אני נוטל את חופשת הקיץ שנשללה ממני לאור האירועים המסעירים שלאחר הפק' הקודמת שאז הייתי אמור לצאת לחופשי מחר יום אחרון מחרתיים אני אהיה כבר רחוקה (אל תחפשו אותי)

היה שלום, אני ראיתי

עינכם, מסדק צר. יש לי כך כך הרבה נקודות , שנקודת תורפה נוספת, לא תשנה הרבה...

a n g l o

New member
טוב ההפסד/הרווח כולו שלך

אני נותן כפי יכולתי אפילו בלי תודה בכל אופן ירצו יוכלו לא ירצו יאכלו דרך אגב נזכרתי שכל הסיפור מה שכתבת מי מי קודם עם הנסיכה אין לי מושג על מה הדיבור הזה לא !!! אני לא שאלתי מה זה !!! רק אמרתי שלא יהיו E הבנות

a n g l o

New member
וואלה לא ראיתי

יש לי כך כך הרבה חורים בהשכלה , שחור נוסף , לא תשנה הרבה.. אם את מוכנה לתת לי ישר בקיצור את המסכנות הרלבנטיות לקוזה נוסטרה - אודה לאדונית

a n g l o

New member
חח עכשף אני רואה אצלי שרשמת כך כך

רמת הליקלוש פה על הפנימית

תריץ חיפוש בגוגל, זה קאלט

יש אתרים שלמים רק על הסרט. לטעמי, אחד מהגדולים... - לצד וצדק לכל ועוד מעטים. אולי זה עניין של טעם. קטעים מדהימים (שוב, לטעמי), זה בשבילי המילכוד של הסרטים

a n g l o

New member
אוקיי קראתי עכשיו בעצתך תקציר הסרט ויקיפדיה

אין הסטופ של בסרטים קצר מאוד אפילו קצרצר נראה לי זה נופל בסטופ אחרי כמה דקות בשביל למצע ולמצע סרט אני צריך כיס עמוק של סבלנות אולי בחופש אני אקנה קצת סבלנות (לא מאמין אבל נראה)

למעלה