רעיון לסקר רעיון לסקר יש לכם רעיון לסקר אתם מוזמנים להציע
S sisty New member 11/8/04 #1 ../images/Emo41.gif../images/Emo160.gifרעיון לסקר../images/Emo160.gif../images/Emo41.gif רעיון לסקר יש לכם רעיון לסקר אתם מוזמנים להציע
../images/Emo41.gif../images/Emo160.gifרעיון לסקר../images/Emo160.gif../images/Emo41.gif רעיון לסקר יש לכם רעיון לסקר אתם מוזמנים להציע
O One loving Heart New member 13/8/04 #3 לי יש.... את יכולה לעשות סקר כזה: עם מי ליאל לא עשתה דואט? ביל קלינטון דוד ד'אור שי גבסו ששי בוגנים שמחתי לעזור
לי יש.... את יכולה לעשות סקר כזה: עם מי ליאל לא עשתה דואט? ביל קלינטון דוד ד'אור שי גבסו ששי בוגנים שמחתי לעזור
T tzlil sugar girl New member 14/8/04 #5 ../images/Emo41.gifהרעיון שלי../images/Emo41.gif אממ..."ליאל קולט מארחת את..." את מי ליאל יכולה לארח (כאילו לשיר עם מישהו-נגיד הדג נחש מארחים את M.S שירי)...
../images/Emo41.gifהרעיון שלי../images/Emo41.gif אממ..."ליאל קולט מארחת את..." את מי ליאל יכולה לארח (כאילו לשיר עם מישהו-נגיד הדג נחש מארחים את M.S שירי)...
נ נערת החרסינה New member 18/8/04 #7 באיזה ארץ הכי מוזר שליאל תופיע בה אפשר לעשות עיראק, גרוזיניה, רוסיה וכאלו)