McWeekend Again!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif רוב יצא ממש קוקסינל בתמונהXDD

אבל הוא עדיין חתיך !

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifהוא יותא קוקסינל בכל תמונה ../images/Emo6.gif

~סליחה מראש לכל חובבות דמדומים, זה היה יותר מידי דורש XDDDDְ

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifלפחות הימור שלי הרבה יותר מוכשר מה

מהערפד הדביק שלך.. והשיער שלו הרבה יותר יפה!!!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifשששש../images/Emo11.gif

עדיף את הערפד הדביק שלי D: ~ שד"א לו יש שיער יותר סקסי מהימור שלך ~
אבל שניהם חמודים D=

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo155.gifMcWeekend ../images/Emo9.gif../images/Emo214.gif

שיר השבוע של מקפליי
falling in love
כל השירים בעצם XD
שיר השבוע לא של מקפליי
lady gaga- poker face metro station- shake it kelly clarkson- my life would be suck without you flo rida - right round
וכל השירים של בלינק כמובןן..!
אומן/ית/להקת השבוע
בלינק
וכולם...XD
קליפ השבוע
מקפליייייייייייי כ"כ אהבתי את הקליפפפפפפ !!! http://www.youtube.com/watch?v=rCvuoxcwGiM
תוכנית הטלוויזיה של השבוע/סרט השבוע
בקושי ראיתי טלוויזיהה ! :0
עיצבן השבוע
שומדברר ! :)
העציב השבוע
שומדבר! :)
שימח השבוע
יצאנו אני וחברות שלי לת"א והיה כ"כ כיףףףףףףףףף ומצחיקקקקק
יש אנשים כ"כ הזויים בת"א שזה משהוו ! XD
ציטוט השבוע
היווו הרבהה....אני אוסיף יותר מאוחר כי אני הולכת לאכול מרק תימני מוחעחעחעחעח וזו המלצה כן? XDD
מתנגן בראש/בפלייליסט
falling in love מקפליי
המלצת השבוע
אל תתנו לדברים קטנים להשפיע עליכם, וגם לדברים גדולים XDD
התמונה הכי חמה
נראה מה נמצא :)

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifתמונה...../images/Emo122.gif XD

אני ואח שלי שתקע גרפס XDDDDDDDDDDD

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifכמה ציטוטים ותמונה ../images/Emo9.gif

אני וחברות שלי היינו בת"א ועלינו על מונית שירות עם עוד 2 בנים (חתיכיםםםם
) ולא ידענו שיעלו עליהם עוד 3 חיילים מסטוווווולים ! XDD זה מה שבערך הלך: חייל תימני XD:"מאיפה אתם?" שני הבנים שעלו איתנו:"מרמת גן" חייל תימני XD:"יאוווווווו איזה שפיציםםם!!" XD חייל אשכנזי XD:"שתוקק י'תימני עם אף שבור!" חייל תימני(עם אף שבור XD):"מה אתה רוצה י'מקיא גזר!!" XDD חייל אשכנזי XD:"מזה? אין לך קליטההה! (בגלל האף)" חייל תימני XD:"אהה ואתה והשומנים שלך שמתפצלים לכל עבר?! לך אין קליטה!" אחד הבנים:"אבל לפחות אפשר להתכווץ...אף תימני שבור תמיד ישאר אף תימני שבור" XDDD חייל תימני XD:"אתן תעשו צבא? איפהה?" אנחנו:"אמממ...קרבי..." חייל תימני XD:"רק גולניייי ! הכי שפיץץ!" ~אחרי חמש דקות~ חייל תימני XD:"לכו לגבעתיי ! הם הכי שפיצים!" חברה שלי"אבל סגול זה הומואי!!" (הסבר: גבעתי זה כומתה סגולה
) חייל תימני XD:"נכון!!! אבל...מי שחלםם גבעתייייייי מי ש...." חייל אשכנזי XD:"אתה אפילו לא יודע את ההמשך!!" חייל תימני XD:"אתה אפילו לא יודע מי המפקד שלך!!" חייל אשכנזי XD:"נכון...יש משהו בדבריך..." XDDDDDDDDDDA בדרך הביתה (ברגל) הטרידו אותנו 3 בנים מסטולים.. "מה?...לא מדברות?....יודעות שפת הסימנים?...תעשו עם האצבעות בנות כמה..." XDDDDDDDDD פיווו
היה מלאאאא ויש עוד...XDD אבל אני עצלנית מידי

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo79.gif

מקווה שהדגשתי נכון....
שיר השבוע של מקפליי I Wanna Hold You Don't Wake Me Up
שיר השבוע לא של מקפליי O.A.R- Love And Memories Joshua Radin- Winter Simple Plan- Generation Sum 41- Underclass Hero Taylor Swift- Love Song
אומן/ית/להקת השבוע McFLY
אלבום השבוע Radio:Active
קליפ השבוע --------------
תוכנית הטלוויזיה של השבוע גיבורים-עונה 3 עקרות בית נואשות- עונה 5 סקרבס- ש.ח. עונה 3 איך פגשתי את אמא- עונה 4 סרט השבוע --------------
עיצבן השבוע צריך ללמוד למגן....
העציב השבוע עוד מעט נגמר החופש שימח השבוע הפרקים החדשים של נמלטים מגיעים בשבת!! הייתי בת"א!
ציטוט השבוע ---------------
מתנגן בראש/בפלייליסט McFLY- Don't Wake Me Up
המלצת השבוע ---------------
התמונה הכי חמה

Kitten Girl 22

New member
לא בדיוק

בארה"ב עשו הפסקה בין הפרקים וגם בארץ עשו אותו דבר. הם משדרים משהו כמו 8 פרקים אחרונים של העונה הרביעית וכנראה הם מסיימים את הסדרה....

גרבע

New member
../images/Emo105.gifחח כן זו סדרה מעולה

אבל הם צריכים לסיים אותה כבר :S

גרבע

New member
../images/Emo105.gifחח אין מצב שזה יקרה :S

למרות ששם הכול יכול לקרות ><" אבל עדיין,הוא צריך לחיות עם שרה

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo41.gif זהו....

אם כבר עדיף שיהרגו את לינקולן למרות שאז זה ייצא מוזר כי הכל התחיל מזה שמייקל ניסה להציל אותו......

למעלה