McWeekend Again!

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחח אני חושבת שגם אנחנו נעשה את זה

מחר בטיול שנתי. אבל אין מסדרונות, מאהל בדואי XD

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifאאוץ' O__O

אני בחיים לא הייתי מסכימה לישון באוהל XD פשוט שונאת טבע וכל מה שמסביב

sweet shir

New member
חחחח דווקא היה נחמד מאוד. D:

גם היו מזרונים וזה. וגם איןלי בעיה לישון באוהל חח התגברתי על הפינוק הזה לפני כמה שנים. שאתה מת מעייפות לא מזיז לך גם אם אתה ישן באמצע הים. XD הדבר הפחות אטרקטיבי היה שמורות הוציאו בנות מהשק שינה בדרכים לא כ"כ נחמדות ב5 בבוקר חחחחחחחח

גרבע

New member
../images/Emo105.gifחחחחחחח ../images/Emo6.gif

"נתרום אותו לדתיים או משהו" LOL ואני חשבתי שאף אחד לא מכיר את שיר המגבונים Oס

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחח אנחנו הכרנו אותו מבן דוד של חברה

שבכיתה ד'.

Driven By You

New member
../images/Emo29.gifאחרי הרבהההההה זמן ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי Little Joanna כי זה הצלצול שלי Falling in love כי הקליפ
POV כי זה שיר מושלם שיר השבוע לא של מקפליי Just Can't Get Enough-The Saturdays If U Seek Amy-Britney Spears Bottle Pop-The Pussycat Dolls Jai Ho-The Pussycat Dolls אומן/ית/להקת השבוע The Saturdays
The Pussycat Dolls אלבום השבוע Doll Domination קליפ השבוע Falling In Love תוכנית הטלוויזיה של השבוע iCarly - ביליתי את כל החופש בלראות אייקארלי בחינם ב-VOD
סרט השבוע "שוב בן 17". אני לא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל זאק אפרון דווקא חמוד שם
עיצבן השבוע שהיה שרב וערב חג דווקא ביומולדת שלי! אוחחח! העציב השבוע שחזרנו ללמוד
שימח השבוע היומולדת שלי !! ציטוט השבוע הייתי אצל סבא וסבתא שלי בערב חג השני שהיה במקרה גם היומולדת שלי, ובאתי עם השמלה המהממת שקניתי ב-Pepe Jeans. סבתא שלי התחילה להתלהב מהשמלה חח סבתא: "עם איך שאת נראית היום, אפשר להגיד שאת ממש פוייליש אדריפקה!" (משהו ביידיש) דוד שלי: "מה זה פוייליש אדריפקה?" סבתא: "זה משפט ביידיש" דוד שלי: "אבל מה הוא אומר?" אז סבתא שלי מסתכלת על סבא שלי ושואלת אותו: "מה זה באמת?" ואז כולנו התחלנו להתפקע מצחוק XDD "את לא יודעת מה זה אומר, אבל עדיין אפשר להגיד את זה על נטע!" חחחחחחחחחח זה פשוט היה כל כך מצחיק באותו זמן
מתנגן בראש/בפלייליסט Bottle Pop If U Seek Amy המלצת השבוע קניון איילון זה אחלה מקום!
התמונה הכי חמה כשהוא עוד היה רזה

Driven By You

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif

חברה שלי אמרה שהוא נראה כמו טורקי בתמונה הזאת XDDD חחחח באמת מה נסגר עם השפם בר מצווה הזה ?!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDDDDDDDDDDDD

וחברה שלך צודקת!

sweet shir

New member
זאק אפרון יותר מחמוד שם! ../images/Emo99.gif

חחחח הדבר הכי לא מציאותי בכל הסרט זה לא העובדה שהוא הופך לבן 17 וחוזר ל40, אלא שהוא הופך להיות מת'יו פרי! לא סביר בעליל!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמקוויקנד (;

שיר השבוע של מקפליי - Rockin' Robin - חרישה מטורפת !
falling in love
One For The Radio הגרסא האקוסטית :) everybody know's באקוסטית שטומי גונח ! XD the ballad of paul k bubble warp Stay With Me
the end too close to comfort i'll be ok היו עוד ממש הרבה D: פשוט אינלי כוח לכתוב
שיר השבוע לא של מקפליי - sod - boyband jonas brothers - s.o.s jonas brothers - lovebug jonas brothers - burnin' up jonas brothers - when you look me in the eyes leave all the rest - linkin park stairway to heaven - led zeppelin back in black - ac/dc t.n.t - ac/dc highway to hell - ac/dc beautiful - כריסטינה אגילרה
אומן/ית/להקת השבוע - מק' , האחים D:
אלבום השבוע - R:A
קליפ השבוע - Falling In Love
זה קליפ כ"כ סקסיייייי D: OFTR
~ היטס לנצח
~ D:
תוכנית הטלוויזיה של השבוע - אחים ואחיות 2
אחים ואחיות 3 ( ראיתי באינטרנט , וזה פשוט מדהייייייים *-* )
CSI NY CSI חברים
גריק מופע שנות ה-70
בנות גילמור , האעהאהא זה כזה יפפה
סרט השבוע - הארי פוטר 4
רוב
הארי פוטר 5 הדייט שדפק אותי LOL
עיצבן השבוע - אח שלי !
שהייתי צריכה לפתור 70+ תר' במת' כדאי ללכת למפגש ( שבוע שעבר הייתי צריכה עוד איזה 100
) , ובסוף כולן הבריזו
חברות
העציב השבוע - שזה השבוע האחרון
שימח השבוע - מפגש
פגשתי את שנייייי D: ( ואת שאר הבנות , למרות שכבר פגשתי אותן לפני
) שני הביאה לי מחזיק מפתחות בצורת לב עם דאגי ורוברט , וזה כזה מהממם !
פוסטר חדש של טומי , פוסטר חדש של דאגי D: ( ואחד של מקפליי שדי נהרס לי אז עכשיו ישלי אותו לא הרוס D: ) ופוסטר גדול של רוברט !
היה עוד דברים , אבל אינלי כוח לכתוב
ציטוט השבוע - שיחה שלי של ספיר ושל רייבן על ג'יימס מוריסון , XDDDDDDD ~RAVEN.Girl, put your records on, tell me your favorite song~ אומר/ת: אייייייייייייייי עוד 10 דקות ג'יימס מוריסון ישיר לי את זיס בוי בלופ .. Zz Zz אומר/ת: DD: BLonD || זאתי שחושבת כל הזמן על טוסיקים וערפדים סקסיים XD אומר/ת: הא? איך? ~RAVEN.Girl, put your records on, tell me your favorite song~ אומר/ת: אני מאוהבת בימור המוכרש הזה! מוכשר BLonD || זאתי שחושבת כל הזמן על טוסיקים וערפדים סקסיים XD אומר/ת: ימור?XDDDDD ~RAVEN.Girl, put your records on, tell me your favorite song~ אומר/ת: יצור הוא ימור שלי! אני חושבת שיש באמת חיה כזאת BLonD || זאתי שחושבת כל הזמן על טוסיקים וערפדים סקסיים XD אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDD יש כזאת חייה בלופ .. Zz Zz אומר/ת: יש סמור XDDDDD BLonD || זאתי שחושבת כל הזמן על טוסיקים וערפדים סקסיים XD אומר/ת: בגלל זהלא הבנתי לאלאל ימור .. ימור בלופ .. Zz Zz אומר/ת: חח ~RAVEN.Girl, put your records on, tell me your favorite song~ אומר/ת: ג'יימס הימור שלי|מואהב| בלופ .. Zz Zz אומר/ת: חח יש יחמור, למור, אין ימור XD ~RAVEN.Girl, put your records on, tell me your favorite song~ אומר/ת: הוא החמוס שלי1 ! מזה יחמור? בלופ .. Zz Zz אומר/ת: ייא חמווס D: איזה חייה חמודה ~RAVEN.Girl, put your records on, tell me your favorite song~ אומר/ת: נכון! בלופ .. Zz Zz אומר/ת: חיה .. XD BLonD || זאתי שחושבת כל הזמן על טוסיקים וערפדים סקסיים XD אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ~RAVEN.Girl, put your records on, tell me your favorite song~ אומר/ת: יופי.. חיה בי' למקרה שאני אתקע בארץ עיר BLonD || זאתי שחושבת כל הזמן על טוסיקים וערפדים סקסיים XD אומר/ת: XDDDD בלופ .. Zz Zz אומר/ת: ירבוע ינשוף ~RAVEN.Girl, put your records on, tell me your favorite song~ אומר/ת: יכבל יכלב יכלבה בלופ .. Zz Zz אומר/ת: יונה
מתנגן בראש/בפלייליסט - Rockin Robin Falling in love
המלצת השבוע - אחים גדולים הם כלבים
התמונה הכי חמה - מהמפגש D:

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifג'יימססססססססס הימור שלי../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif

רוקין רובין יאאאאאאאאאא!@#$%^&*

rox love BSM

New member
../images/Emo41.gifWeekEnd

שיר השבוע של מקפליי שיר השבוע לא של מקפליי אומן/ית/להקת השבועThe cab אלבום השבועהחדש של לילי אלן קליפ השבועhttp://www.youtube.com/watch?v=1DaCX3gBWKs איזה סרט חמוד תוכנית הטלוויזיה של השבועגריק
90210,אלן,האוס,גוסיפגירל סרט השבועהדייט שתקע אותי חח,אבל בא לי לראות אדוואנטרלאנד עיצבן השבועכלום! היה שבוע מושלם חח העציב השבועשנגמר החופש שימח השבועחופש! וקיבלתי את הדיוידי של טוויליט ציטוט השבועi lool like a bum מתנגן בראש/בפלייליסטהאלבום החדש של לילי אלן המלצת השבועתחפשו את אדוואנטרלאנד באינטרנט ואם תמצאו שלחו לי ת'לינק חחח התמונה הכי חמהממש בא לי לראות את הסרט הזה,הוא נראה ממש חמוד!

למעלה