נוכחות ספטמבר2004

../images/Emo41.gif../images/Emo163.gifנוכחות ספטמבר2004../images/Emo88.gif../images/Emo41.gif

מזמן לא עשינו נוכחות ויש כמה חדשים וגם קצת משעמם בפורום אז קדימה להתפקד! (וסלחו לי אבל משעמם לי אז אני הופכת את זה גם לשאלונון)
מה שלומך?
איך היה החופש?
שם מלא של האסיר:
אייסי/מסנ:
כמה אתה אוהב לכתוב בפורום:
כמה אתה אוהב את ניצן:
האם יש עוד פורומים עיקריים בחייך?
האם אתה אוהב את האייקון של הבירה?
חחח טוב סתם נו... קיצר ואז מה אם אני מעתיקה מפורום הלידר?!
ניצן (מי שלא ממלא
! (רמז דק))

תתתמר

New member
../images/Emo6.gif מה מעכשיו פעם בחודש???

יאלההההההה
מה שלומך? שלומי מצוין תודה רבה!
איך היה החופש? קצר!
שם מלא של האסיר: תמר בנימיני גולדברג
מומולדת וגיל: 24.3 14 וחצי
אייסי\מסנ: 174810706
כמה אתה אוהב לכתוב בפורום? אוהבת 10000
כמה אתה אוהב את ניצן? אני אוהבת מפה ועד שם!!!
האם יש עוד פורומים עיקריים בחייך? ממממ הפורום הרשמי
האם אתה אוהב את האייקון של ה
? אני מעדיפה שבלול יום טוב

ישנו../images/Emo163.gif

מה שלומך? וואלה פנאן שישקבב משו אבי ביתר מנצנץ
איך היה החופש?טוב תודע מה איתך?
שם מלא של האסיר:ניצן קרוקר
מומולדת וגיל:21/6 ו- 16
אייסי/מסנ:306134469
כמה אתה אוהב לכתוב בפורום:ככה! מכאן
--------------------------------------------------------
עד כאן!
כמה אתה אוהב את ניצן:כפרה עליי
האם יש עוד פורומים עיקריים בחייך?נופ
האם אתה אוהב את האייקון של הבירה?ye!

nawa

New member
נוכח

מה שלומך? שלומי מצויין,טוב תודה
איך היה החופש? לא נעים להגיד, אבל אני עדיין בחופש עד ה-16/10
שם מלא של האסיר: 036759415
מומולדת וגיל: 28/11/75 (תחשבו לבד)
אייסי/מסנ: 18038445/[email protected]
כמה אתה אוהב לכתוב בפורום: 2 קילו
כמה אתה אוהב את ניצן: אממממ, שאלה מכשילה, 45 קילו ?!
האם יש עוד פורומים עיקריים בחייך? היו
האם אתה אוהב את האייקון של הבירה?

mtny

New member
ממ..

מה שלומך? טוב. עייף בצורה מוגזמת... איך היה החופש? היה חופש מוזר! חבל חבל שנגמר לא הספקתי לעשות דבר! שם מלא של האסיר: מתן יחיא מיקום: החור הזה.. שמ.. עפולה (העיר של מוש!!!) מומולדת וגיל: 14.12.86 והגיל 17 8 חודשים ו18 יום! (כמו מסריח סופר תשניות ל18!:) אייסי/מסנ: למעוניינים- 241051354 מה אתה אוהב לכתוב בפורום: פחות מאשר לקרוא! זה עושה אותי שמח.. כמה אתה אוהב את ניצן: אוהב לרוב! מעפולה עד אילת וחזרה האם יש עוד פורומים עיקריים בחייך? כן! נאמן לפורום 24 האם אתה אוהב את האייקון של הבירה? לא התעמקתי בעניין

אללה למדתי לשרשר..לבד נההההה

מה שלומך? עייפה אך מסופקת (לא במובן הזה,, חולנים!!) איך היה החופש? מצויןןןן וקצר שם מלא של האסיר: עדי מושקוביץ' מיקום: חיפע מומולדת וגיל: 10.5 המממ 16 וכמעט 4 חודשים אייסי/מסנ:[email protected] 86635233 כמה אתה אוהב לכתוב בפורום: פווווול חחח מספיק פקצי בשביל עילאית? כמה אתה אוהב את ניצן: כמו את החזה של חברותיי למועדון האם יש עוד פורומים עיקריים בחייך? שבק ס'..טוב הוא מת מזמן אני מתכחשת האם אתה אוהב את האייקון של הבירה?אם זה גולדסטאר אז סבבע

Holy Man

New member
../images/Emo13.gif

מה שלומך? מצויין איך היה החופש? החופש הגדול הכי טוב עד כה ( השתחררתי מהצבא - אין חופש טוב מזה שם מלא של האסיר: 7252847 אוקטביאן קרמר מיקום: אשדוד מומולדת וגיל: 21 19/4/83 אייסי/מסנ: 51673107 - [email protected] כמה אתה אוהב לכתוב בפורום: הרבה כמה אתה אוהב את ניצן: את מי? האם יש עוד פורומים עיקריים בחייך? כן האם אתה אוהב את האייקון של הבירה? מאוד - במיוחד כשאני שותה בירה

מה?! מה מי מה?! מה????

חחח היי אני ניצן
ואתה... אממ אוקטביאן? מעניין איך הוגים את זה.... זה אומר משהו באיזשהי שפה?

Holy Man

New member
כן

ובכן אני יודע שאת ניצן :) ואוקטביאן הוגים את זה איך שאת שומעת octavian בדיוק ככה

יא-אללללהההה~~

מה שלומך? עכשיו בוקר מה יכול להיות שלומי??? מתה מעייפות אחרי שראיתי אתמול החוש השישי...=/ יאבא...סתם זה לא מפחיד איך היה החופש? מבאס...=/ קצר...=/ מלא בעיסוקים (הופעות פסיכומטרי אין מקום לנשום) אין על החופש לכיתה י"א... שם מלא של האסיר: הדר מואשמת וייסלר מיקום: ראשל"צ המערבית מומולדת וגיל: 29 ליולי 87 ואני בת 17 וחודש ככה אייסי/מסנ: 125275819 כמה אתה אוהב לכתוב בפורום: אהממפפפ תלוי... כשנגיד אני לא נכנסת לכאן פול טיים אז אין לי כוח כזה לקרוא ולהתעדכן אז אני לא רושמת בקושי ויש ימים שממש משעמם (כמו הימים האחרונים) אז אני רושמת בלי הפסקה...=) נאח כמה אתה אוהב את ניצן: היא בסדר זאתי.. האם יש עוד פורומים עיקריים בחייך? היה...מוזיקה אלקטרונית אני לא אוהבת פורומים כל כך האם אתה אוהב את האייקון של הבירה? יא מאן!!!! לחיי הספונטניות!!! =) **ליטר בירה ביום!!!** האלללהה... היינקין רולז! יום טוב יש לי 3 שעות היום ללמוד כמה כיף

../images/Emo110.gifנוכחת:)

מה שלומך?שלומי טוב תודה ומה שלומך? איך היה החופש?מצוייייייין שם מלא של האסיר:האסיר?:S מיקום:חיפה! מומולדת וגיל:6.9 (כן!!יום שני!!ואין לי כח לארגן כלום:S)ואני אהיה עוד 3 ימים בת 17!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אייסי/מסנ:167079578 מסנג'ר- [email protected] כמה אתה אוהב לכתוב בפורום:איכס..לכתוב בפורום???בעעעע מי כותב בזה בכלל?:p כמה אתה אוהב את ניצן:מי זו?:) אה את? חחחחח
האם יש עוד פורומים עיקריים בחייך?דוליז!! האם אתה אוהב את האייקון של הבירה? הוא חמוד אבל לא לאייקון..הוא לא קשור כזה *אוף איזה רעשים מלמעלה!!הם בונים פרגולה כמה ימים זה עוד ימשך???:S

מתפקדת!

מה שלומך? נחמד איך היה החופש? ממש כייףףף! שם מלא של האסיר: לי שביט
מיקום: חיפה מומולדת וגיל: 5.6 16 אייסי/מסנ: 136504805 כמה אתה אוהב לכתוב בפורום: הכי הרבה בעולם!! כמה אתה אוהב את ניצן: איכס..ניצן??
האם יש עוד פורומים עיקריים בחייך? לא משו מיוחד..

DidjiT

New member
יאללה נלך על זה...../images/Emo41.gif

מה שלומך? שלומי? מצויין.. יש לי כיתה "שכונה"..[טחח] ומורים מעולים.. אז אני שמחה בנתיים...
איך היה החופש? היה חופש דבסט דבסט דבסטטטטט
שם מלא של האסיר: שיר בוקשטיין
מומולדת וגיל: 8/9/88 16 עוד 6 ימים.. =]
אייסי/מסנ: 337951421 [email protected]
כמה אתה אוהב לכתוב בפורום: מאוד מאוד מאוד =]
כמה אתה אוהב את ניצן: לא משהו...
האם יש עוד פורומים עיקריים בחייך? לא...
האם אתה אוהב את האייקון של הבירה? מוי לא זהו...=]

DidjiT

New member
חחחחחח

שמתי גרשיים זה כי היא לא כיתה שכונה... להפך.. יש לי כיתה מלאה בפרחות ערסים ועוד כל מיני יצורים! מבין? ררר.. שנה שעברה הייתה לי כיתה שכונה.. למה כל הנבלות עברו אלינו? אההההה? זה בטח כדי להיות איתי.. עליתי על זה! =] וזה "אלמושי" ?!?! WTF?!?!?!

אוחחחח איזה שאלות שב"כ

מה שלומך? נפלא איך היה החופש? חביב מאוד שם מלא של האסיר: צפרירה חוחג'ערו (אמא אינדיאנית) מיקום: חור ליד צפת איי סי: אין חחח טוב אין לי כוח לכל השאר...אז הכל חיובי

למעלה