הפרק השבועי

MiS PeRFeCToS

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo175.gifהפרק השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo175.gif../images/Emo41.gif

ב- 18:00 הפרק השבועי של סברינה בערוץ 3... לא לשכוח לראות
כל מי שראה את הפרק- נא להגיב כאן

MiS PeRFeCToS

New member
היה פרק יפה../images/Emo9.gif

פספסתי כמה דקות ראשונות, אבל ממש מעט
למי שלא ראה- סברינה הצילה את מורגן איכשו ממוות (זה מה שפספסתי) ואז "אחיות הגורל" באו אליה, שהם אחראיות על הגורל, וכעסו עליה ואמרו שהם יתנקמו בה. ואז היא ניסתה לעשות מניפולציות על ההכי חלשה, וגרמה לה במקום להכניס אותה לתרדמת שתקבל מכה בבוהן. ואז השאר כעסו עליה ואמרו שבמקום הם יהרגו את ארון. אז היא ניסתה להגן עליו והצילה אותו מהמוות שלוש פעמים כדי שלא ימות (יש משהו עם השלוש שמה) ואז הם צחקו עליה וגרמו לו לקבל עבודה בלוס אנג'לס. אז הוא אמור לטוס לשם. אז סברינה ניסתה לטוות מחדש את אריג חייה או משהו כזה, ובסוף ארון הציעה לה נישואין. היא הייתה בטוחה שזה בגלל אחיות הגורל ואז התברר לה שזה באמת, אז היא נסעה (הגיעה חחח
) לשדה תעופה והוא הציע לה נישואין מחדש והיא הסכימה. זהו
מקווה שהבנתם... חוצמזה אז מורגן ורוקסי התנדבו לארגון כדי שלא יכרתו עצים או משו כזה וחיו על עץ, אם זה מעניין אותכם...

MiS PeRFeCToS

New member
דרך אגב...

בסוף הפרק ישר נסעתי לקנות את הארי פוטר השישי
כי באמצע הפרק אבא שלי התקשר לסטמצקי והם אמרו שהגיע, אז חיכיתי שיגמר הפרק וישר נסענו

MiS PeRFeCToS

New member
את גם בפורום הארי פוטר נכון?

נדמה לי כאילו
עכשיו אני לא נכנסת אליו כי בטח הכל מלא בספויילרים... נכנסת אליו? ואני עכשיו בפרק 3... איזה מדהימים הפרקים הראשונים

כן

גם אני לא נכנסת אליו (חוץ מהיום שאח שלי רצה לבדוק תירגום למילה). אני לא קוראת כי גם אני וגם האחים שלי קוראים, אז אני קוראת שניה.

MiS PeRFeCToS

New member
כן גם אחותי קוראת

אנחנו קוראות פרק פרק אבל מה, כל אחד קורא את כל הספר ואז מגיע תור השני?
זה נורא! אני ואחותי הסכמנו על פרק פרק, כי במילא זה לוקח לנו זמן, וככה גם אפשר לעשות דברים אחרים בזמן שהשנייה קוראת... וכשנקרא יותר מהר נעבור כנראה לשני פרקים-שני פרקים וכשהוא נכנס היו שמה ספויילרים בעמוד הראשי? כי אם כן אני מפחדת להכנס ולקרוא משהו בטעות
אבל אני רוצה לראות מה קורה שם

כיף לך.

הבעיה שאנחנו 3 אחים (כולל אני) ואני קוראת נורא איטי וגם אח שלי אחד נסע אז פשוט יותר שכל אחד יקרא. אח שלי לא נכנס לפורום אני נכנסתי (הוא לא רשום לתפוז) לא היו שם כל ספויילרים גלויים..

MiS PeRFeCToS

New member
אבל ככה את מחכה את כל הספר

אתם יכולים לעשות שהוא יקרא 2/3 פרקים ואת אחד, מה עם בזמן שהוא לא קורא? הרי הוא לא קורא כל היום... נגיד הוא אוכל תקחי את הספר לשעה, הולך לאנשו... מוצאים ואני מפחדת להכנס

אין סיכוי

שאח שלי יסכים.. אבל לא אכפת לי אני קוראת עכשיו את הרביעי ואני רוצה לגמור אותו ואת החמישי עד שאח שלי יגמור.

MiS PeRFeCToS

New member
לא קראת את הרביעי והחמישי???

או שאת מתכוונת שאת קוראת אותם שוב כדי להזכר? כי גמני קראתי אותם שוב (רק את 4 5) ומזה לא יסכים, מה זה שלו? מי קנה את זה? הוא בכסף שלו?

קראתי

אני פשוט חוזרת.. עזבי נסי להתווכח עם אח בן 17.. אבל לא ממש אכפת לי כי קענו סבב של כל הספרים.

MiS PeRFeCToS

New member
../images/Emo45.gifאחלה

אני כבר בפרק 14, עמוד 280... אני רוצה מישהו לדבר איתו על זה

תשובה למה שקרה בהתחלה

מורגן רצתה לעלות על מעלית והדלת היתה פתוחה, אבל לא היתה מעלית וסברינה עשתה קסם שהציל את מורגן.

זה היה פרק נחמד.

יותר טוב מהרגיל.. זאתי מאחיות הגורל זאת לא מי ששחקה את טאינה בסדרה "טאינה"?! בקטע שסברינה קיבלה מכה בבוהן קיבלתי גם מכה..

MiS PeRFeCToS

New member
חחח../images/Emo6.gif

את קשורה אליה כנראה
ויכול להיות
אין לי מושג אם זאת היא
וכן היה פרק נחמד... חוץ מזה שהיא הולכת להתחתן עם האידיוט הזה ולא עם הארווי
אבל אני לא מגלה מה קורה בסוף אם מישו פה לא יודע...

SpOnGeTuLa

New member
היה לא רע בכלל../images/Emo70.gif

מה שכן, הגבתי תגובה קצת אחרת ותפוז עשה בעיות. לכון הודעה זו קצרה..

למעלה