לסוף החופש..

../images/Emo32.gif נפתח פורום יצפאן

נפתח פורום יצפאן ב
כאן הייתה אמורה לבוא הודעה שתשכנע אותכם להיכנס אבל נוותר על זה אוהבים את יצפאן? כנסו לא אוהבים? גם כנסו
http://forums.tapuz.co.il/yazpan פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום

King Of Kromags

New member
אור -אני יודע שזה אתה...../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif

ו...המפ, לא נכון. ניצי - את רשמת אותנו למערכת אישור פרסום? איפלו אין לי את הלינק...*שיעול*

King Of Kromags

New member
../images/Emo41.gif"גם אני מקדיש שיר..."../images/Emo41.gif../images/Emo103.gif

אני מנצל"ש את השרשור, כדי להודיע על הפרוייקט החדש!
המשחק הולך ככה. אני מקדיש שיר לדמות ולמישהו מהפורום. מי שהקדשתי לו שיר מקדיש שיר לדמות ושיר למישהו אחר מהפורום, וכך הלאה. ברור?
אני אתחיל- דמות-מלורי: Christina Aguilera - Come On Over. מצא מין את מינו, וכל מילה נוספת מיותרת.
מישהו מהפורום-ניצן (charmed4ever): Cindy Lauper - Time After Time..

אוקיי...

ווייד: Britney Spears - I'm not a girl, Not yet a woman - אבל כבר הספקתי לנדוד בין עשרות עולמות, להילכד כשבויה של זן על אנושי, לשמש כצעצוע הרבייה שלהם, למצוא את הראש שלי בתוך צנצנת ומן הסתם למות אח"כ כי השחקן הראשי של הסדרה החליט שהדמות שלי נהייתה דומיננטית מדיי... נו טוב... (למען האמת בחיים לא שמעתי את השיר הזה- רק הכותרת התאימה). מישהו מהפורום? למען האמת אני לא מכיר פה את הרוב ככה ש... אני מקדיש את השיר הבא לעצמי
Christina Aguilera- Beautiful- נו מטר וואט יו סיי!

King Of Kromags

New member
אם כבר מקדישים שירים...../images/Emo103.gif

לעצמך - אז אני מקדיש לעצמי את Prince Ali מהפסקול של Aladdin ואת השיר של קלולס, אם מחליפים את She ב- He. ולך, עידו, אני מקדיש את השיר "Bitch"

p a i p e r

New member
אממ... לא הבנתי למה...

הכוונה ב-לדמות מהפורום. למישהו אני מבינה, אבל דמות...?

ל א ק י

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo41.gifנפתח פורום סדרות מצוירות../images/Emo41.gif

נפתח בתפוז פורום חדש
פורום סדרות מצוירות - 826
פורום זה מיועד להוות מקום מפגש לאוהבי סדרות מצוירות באשר הם, הפורום מהווה בית לסדרות מצוירות שונות ורבות כגון:
סדרות מצוירות ונוסטלגיות שלא ראו אור על המסך זה שנים כגון : ניצי הכסף, שירה נסיכת הכוח ,הימן, החתולים הסמוראים ,גרגולים וכו'
וכן סדרות מצוירות אשר לא מוכרות בישראל כגון:באטמן ביונד ,ספידרמן אולימיטד, פרויקט זיטה ורבים אחרים
ולבסוף כגולת הכותרת אותן סדרות פופולריות המשודרות היום בטלויזה כגון: ליגת הצדק, באטמן , יוגיהו, ביבלייד ארתור ורבים וטובים אחרים מקווים לראותכם, עידו ולאקי
*פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום*

King Of Kromags

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo175.gif../images/Emo32.gif לסוף החופש..../images/Emo103.gif

סוף החופש כבר הגיע, וגם לאלו שבינינו, שתקועים בשלב ההכחשה, יש עוד שני ימי חופש. למעשה - פחות. גם לאותם אנשים מניאקים שלומדים מעט שעות (אני לומד 42 שעות בחמישה ימים) - זה עדיין מבאס לאללה. אז סתם בשבילכם, שרשור לסוף החופש - יום הראשון ללימודים
חוויות, השוואות, סיכומים, סתם דיבורים, הצפות, תמונות ותוכניות אחרות
הכל לכאן.
אגב, אנשים שקיבלו תוצאות בגרות, איך הלך

למעלה