שרשור מפגש פורום קיץ 2011

Little Ray

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo176.gifשרשור מפגש פורום קיץ 2011../images/Emo176.gif../images/Emo41.gif

חיכינו, ציפינו, רצינו כל כך שיגיע והנה הוא בא, אז קבלו אותו במחיאות כפים סוערות.. מפגש פורומקפליי קיץ 2011! הפרטים:
מתי: 24.8 - יום רביעי
איפה: על הגג של עזריאלי
שעה: 11 בבוקר נא הזינו פרטים לצורך זיהוי:
שם:
דרך תקשור [מסן, פייסבוק, אימייל ..]:
תמונה לזיהוי: מדגישומטיק לכל צורך כלשהו http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/ המנהג שלנו במפגשים בדרך כלל היא חלוקת פוסטרים למי שיש ולמי שצריכה.. אם אתן רוצות להמשיך את המנהג- לכו על זה
נפגש במפגש
~תמונה אקראית~

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifאמממ... מה שהשם של זה לא יהיה, אני

עושה את זה
שם: עדי גיל: 16 עיר: על יד טבריה דרך תיקשור: פייסבוק - Adi Menzer, טוויטר - Adi_Menzer ופורום. אם מישהי רוצה את הפלאפון שלי שתבקש בפייסבוק
תמונה לזיהוי: אין לי ממש תמונות עדכניות... זאת משנה שעברה
ד"א - אני מאוד אשמח לקבל פוסטרים שאתן לא צריכות כי אני עוברת בית בקרוב ואני עומדת לאבד כמה פוסטרים טובים... אז כעיקרון אני רוצה מקפליי, אם למישהי יש הארי פוטר והיא יכולה לתת - מושלם. ובארסה וליברפול, שאני לא מאמינה שיהיה לכן
שאלה: חברה שלי גם באה למפגש, אתן חושבות שצריך לכתוב גם את הפרטים שלה כאן? ואת של שאר הבנות שלא מהפורום?

Serena16

New member
היוש ../images/Emo124.gif

שם:סרינה
עיר:חיפה
דרך תקשור [מסן, פייסבוק, אימייל ..]: פייסבוק ומסן ז"ל אימייל: [email protected] ומסרים
עד מתי תהיו בעזריאלי? ההורים שלי מורידים אותי בתל אביב בדרך חזרה מירושלים.. אבל אני לא יודעת עדיין באיזה שעה זה יהיה
אגב, אני מביאה את אחותי הקטנה שאני מבינה שלקרן כבר יצא להכיר אותה
תמונה לזיהוי:

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo2.gif

תמיד דמיינתי אותך עם שיער שחור! אממ... אני מניחה שהרוב ישארו עד 4-6 ככה... אולי יותר

Serena16

New member
כבר העליתי תמונות שלי לפה בעבר ../images/Emo3.gif

אבל זאת תמונה יחסית ישנה, השיער שלי יותר כהה עכשיו :) אני אגיע בערך ב4 אני מקווה שרוב הבנות ישארו עד אז

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifבאה! :)

שם: קרן :)
עיר: חור ליד ראש העין.
דרך תקשור [מסן, פייסבוק, אימייל ..]: טוויטר : keren4562 פייסבוק : keren amir ופלא אפשר לבקש בפרטי :)
תמונה לזיהוי: תמונה מיום רביעי (במשחק
), היא יצאה די מזעזע, אבל לא משנה.XD

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifמפגש! קולולוש! ../images/Emo34.gif../images/Emo26.gif

שם: רות :-
עיר: חיפה
דרך תקשור [מסן, פייסבוק, אימייל ..]: Ruth Mia Albalak , מסנג'ר מי שרוצה תבקש
תמונה לזיהוי: הימנית למקרה שהתבלבלתם עם החברים המופלאים שלי

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאמ אני אולי אולי אולי

שם: מיכל גיל: 21 עיר: ק. ביאליק תמונה לזיהוי:
וואי יש לי פוווווווווול פוסטרים במיוחד ממגזינים בריטים ישנים :))))

Noa L black

New member
../images/Emo13.gif

שם: נועה
עיר: ת"א
דרך תקשור [מסן, פייסבוק, אימייל ..]: ממ פייסבוק (אני חושבת שיש לי את רובכן) מייל-> [email protected] את הנייד אני יכולה לתת במסרים אומשו אם מישהי צריכה^^
תמונה לזיהוי: אממ התמונה של הטוויטר?
אני כנראה אבוא עם כובע דומה לזה
http://files5.lookbook.nu/files/looks/medium/554845_alice_mccall.jpg?1270892524 כדי שתוכלו לזהות ולקרוא לי אחרת אני אתבייש כמו סתומה

Hadar AllStar

New member
אולי גם אני...תלוי איך אני ארגיש

ללא זוכרות אותי.... הדר הרצליה עוד 14 יום חוגגת 18 (הגיע הזמן) תמצאו תמונות/תגובות/הערות וכו' שלי במהלך הפורום... אני בחופשת מחלה מהעבודה אז טכנית תלוי איך אני אשן הלילה... תשאלו את קרן, קרן כבר יודעת מי אני

../images/Emo204.gifבאה!

קרן, עדי, רייבן, אין מצב שאני מפספסת אתכן.
שם: נוגה. גיל: 23. זקנת השבט.
עיר: בני-ברק. דרך תקשור [מסן, פייסבוק, אימייל ..]: מסרים. אני והאינטרנט נשואים. כל הזמן ביחד. XD תמונה לזיהוי: http://i51.tinypic.com/9kqccm.jpg אמממ, כן.
אם למישהי יש פוסטרים של ג'ארד פאדלקי או ג'נסן אקלס או על טבעי - אני אקבל אותם בשמחה. (ואני אבדוק מה יש לי בבית. אין לי הרבה. יש לי כמה של מקפליי שאני מסכימה להביא... נראה.)

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifתראי, יש צד טוב בזה שאת והאינטרנט

נשואים. אמא שלך לא תציק לך להתחתן

../images/Emo204.gifהיא דורשת ממנו לתת לי גט. ../images/Emo3.gif

היא לא מרוצה ממערכת היחסים ה, אמ, תלותית שיש לנו. XD

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifשקט. אני לא רוצה שתדברי על מישה ../images/Emo7.gif

את לא חושבת שדסטיאל וג'נסן/מישה זה טוב

למעלה