סקר

frikin shin

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo178.gifסקר../images/Emo135.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

כמה דיסקים של רד הוט צ'ילי פפרס יש לכם?
איזה דיסק אתם הכי אוהבים או שמעתם לאחרונה הכי הרבה?

the funky monk

New member
אני אענה :)

יש לי 4 דיסקים של רד הוט צ'ילי פפרס. BSSM (בלאד שוגר סקס מג'יק) ONE HOT MINUTE BY THE WAY CALIFORNICATION קשה לי להגיד איזה מהם הוא האהוב עליי. כולם טובים. אולי לתקופה האחרונה- בלאד שוגר סקס מג'יק.

lollapalooza

New member
המפ

קצת דומה לסקר מיום שישי, אבל סבבה.
יש לי את כל האלבומים הרגילים, ואת שני האוספים.
BSSM הכי טוב, אבל אני הכי אוהבת את כל האלבומים מ- Mother's Milkועד קליפורניקיישן. האמת שבזמן האחרון בקושי שמעתי צ'ילי פפרז (או כל דבר אחר שהוא לא אלבום של ג'ון
) אבל ביום שישי שמעתי את הגרייטסט היטס.

DAN1EL

New member
../images/Emo26.gif

יש לי את: The Red Hot Chili Peppers Blood Sugar Sex Magic One Hot Minute Californication By The Way Greatest Hits ובקרוב אני קונה את Mothere's Milk.
אני הכי אוהב את קליפורניקיישן ו-BSSM, ולאחרונה אני שומע הרבה את קליפורניקיישן ו-BTW.

backstreet girl

New member
../images/Emo41.gif

לי יש את בלד שוגר סקס מג'יק ואת קליפורניקשין אבל אני שומעת המחשב באתר קוקה קולה הרבה שירים ממודר מילק ואילו השירים בעצם שמעתי לאחרונה!!!

מוצארט

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif../images/Emo39.gif../images/Emo1.gif

יש לי את כל הדיסקים הרגילים, ואוסף אחד "דקה אחת חמה"

frikin shin

New member
BSSM - דיסק עד כדי כך טוב?

כי אני שומעת שלכולם יש אותו ואת californation ... אני שקלתי לקנות את californation אבל לא ידעתי שBSSM הוא דיסק כל כך טוב... במיוחד שלא כל כך אהבתי את suck my kiss... האם כל הישרים בדיסק הם בסגנון הזה?? מישהו יכול לתת לי את רשימת השירים של הדיסק?

lollapalooza

New member
BSSM

הוא אלבום מצויין. על זה אני חושבת שאין פה וויכוח. איך אפשר לא לאהוב את Suck my kiss, לא ברור לי, אבל נו, עניין של טעם. רשימת השירים:
1. The Power Of Equality 2. If You Have To Ask 3. Breaking The Girl 4. Funky Monks 5. Suck My Kiss 6. I Could Have Lied 7. Mellowship Slinky In B Major 8. The Righteous And The Wicked 9. Give It Away 10. Blood Sugar Sex Magik 11. Under The Bridge 12. Naked In The Rain 13. Apache Rose Peacock 14. The Greeting Song 15. My Lovely Man 16. Sir Psycho Sexy 17. They're Red Hot​

DAN1EL

New member
זה עניין של תקופות.

כנראה שהיא פחות אוהבת את התקופה הזאת של הפפרז, אלא יותר את תקופת ה-MTV של הפפרז - קליפורניקיישן ו-BTW. אם כן, אז אלה הם האלבומים שאת צריכה להתחיל איתם, בינתיים.
אני קניתי בכיתה ו' את קליפורניקיישן, פחות או יותר כשהוא יצא, ואהבתי מאוד, אבל קצת אחרי זה, כשקניתי את BSSM בעקבות המלצות של מעריצים אחרים, היה לי קצת קשה להתרגל אליו. כיום הוא האלבום האהוב עלי יחד עם "קליפורניקיישן".

othersider

New member
BSSM

לדעתי זה דיסק ממש טוב! (אם לא הכי...) השירים שם מדהימים לדעתי.

../images/Emo26.gif

כמה דיסקים של רד הוט צ'ילי פפרס יש לכם? 6 איזה דיסק אתם הכי אוהבים או שמעתם לאחרונה הכי הרבה? לאחרונה לא שמעתי הרבה רד הוט, אבל הדיסקים האהובים עליי הם OHM ו-Cali.

kalista

New member
יש לי 4 אלבומים

את: bssm. by the way,californiacation,one hot minute אני אוהבת את כולם.... נראה לי בערך אותו דבר... קשה לי להחליט... ואני שומעת את כולם יחסית הרבה כי קניתי אותם לא בהפרשי זמן יותר מדי ארוכים.... ב bssm אהבתי את breaking the girl במיוחד... יש לזה גם קליפ מאוד יפה...

othersider

New member
מגניב

יש לי בדיוק את אותם דיסקים וארבעתם מצויינים.לדעתי..

עונה (נה נה)

יש לי 8 דיסקים
אני הכי אוהבת את BSSM אבל לא יצא לי הרבה זמן לשמוע רד הוט (חוץ מfortune faded שנטחן בכל מקום
)

tribe spirit

New member
אהה!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

אני לא מאמינה!פאקינג תפוז! כתבתי עכשיו הודעה ממש ארוכה ודי זבלנית שכל,אפילו עם השמות המלאים של הדיסקים באנגלית ולא ג'יבריש! דאמיט...אז בקצירצור: יש לי את one hot minute blood sugar sex magic californication by the way אני הכי אוהבת את ONE HOT MINUTE(היתה על זה פסקה שלמה) ושומעת הכי הרבה את CALIFORNICATION.(זאת מילה ממש ארוכה.גם על הסיבות לזה היה כתוב המון.) ובסוף היה כתוב כמה זה נחמד לשמוע עכשיו,כשהאנגלית שלי טובה,את הדיסקים ולגלות כל מיני משמעויות של השירים..כמו למשל את המשמעות של CALIFORNICATION(השם עצמו)

Rock and MetaL

New member
לי יש יותר!!!

לפי רשימת זמן קניות 1.bssm 2.graetest hits 3.one hot minute עכשיו זה מאילת שהיום חזרתי משם 4.umpp
5.by the way 6.californication 7.mother's milk

למעלה