The Sexiest Man Alive

Mrs McDreamy

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo178.gifThe Sexiest Man Alive../images/Emo178.gif../images/Emo41.gif

אוקיי, אז התחרות של "האישה הכי יפה" הגיעה לסופה, אבלל..לא נזניח את הגברברים הסקסיים של עולם הבידור והזוהר
יש כ"כ הרבה גברים מדהימים וסקסיים בתעשייה הזאת
אז ככה, בתחרות של הנשים אני לא נתתי לכם אפשרות לבחור נשים שיהיו בתחרות, פשוט בחרתי לבד. אז הפעם אני נותנת לכם אפשרות להוסיף שמות לרשימה, שכל אחת תכתוב את הגברים שהכי סקסיים בעיניה, שהיא רוצה שהם יופיעו ברשימה של התחרות
(יש לי רשימה משל עצמי, שמכילה משהו כמו 70 גברים, אבל לכל מקרה .. שאף אחת לא תתבאס
) תתחילו לכתוב שמות

MoRoSH11

New member
שלי שלי שלי

בלי דירוג: ג'וני דפ טום ווילינג בראד פיט ראיין גוסלינג ריצ'רד גיר פטריק דמפסי ג'ורג' קלוני יונתן כהן אנחל בונני ג'וש הולואי מת'יו פוקס מט דאלאס (קייל XY) ליאור אשכנזי סשה דמידוב (שחקן תאטרון) דודי בלסר זהו כרגע

MoRoSH11

New member
עוד כמה

איתן אורבך טל אלון אדם ברודי ג'רד פאלקרי (דין מבנות גילמור)

happy apple

New member
שליי

אנחל בונני ג"וני דאפ מיילו גונטומליה ג'וד לאו רן דנקר יהודה לוי ג'ייק ג'ילנהל צ'אד מייקל מורי הית' לדג'ר יו גראנט אשטון קוצ'ר ג'ורג' קלוני מתיו פרי איתן אורבך אוון וילסון ג'וש הרטנט טל אלון עופר שכטר עברי לידר שיין ווסט ג'ארד לטו טום ווילינג אורנלדו בלום חח זה האנשים שעלו לראש בטח יש עוד מלא ....

Aviyush

New member
שלי :)

סורי עם רשמו כבר את רובם.. ג'וני דפ אורלנדו בלום צ'אד מייקל מורי טום וולינג ג'וד לאו אדריאן גרניה ג'ייק ג'ילנהל ג'ורג' קלוני בראד פיט ליאונרדו דיקפריו מתיו פרי
צ'אנינג טאטום איתן אורבך רוב לאו
למרות שזו תמונה ממש ישנה

m i c k e y 15

New member
אמממממממ כנסי

טום וולינג channing tatum jason london mike vogel דני ג'ונס
wentworth miller אורלנדו בלום בראד פיט ג'ארד לטו
ג'וש הארטנט ג'נסן אקלס דיוויד בקהאם היידן כריסטנסן מילו ונטאגמילה XDD לודעת איך קוראים לו XD צ'אד מייקל מורי ג'סי מקרטני פול ווקר וין דיזל ג'וד לאו ג'וני דפ לאונרדו דקפריו פטריק דמפסי
שון וויליאם סקוט ג'סטין טימברלייק לא עולה לי עוד אם את צריכה עזרה בתמונות וזה אז יש לי מלא לחלק מהרשימה הזאת שאצלי בתיקית "חתיכים ושונות" XDD

למעלה