../images/Emo41.gif../images/Emo18.gifהתחרות השבועית../images/Emo18.gif../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif
תחרות האתגר השבועי ! אני חוזרת על חוקי המשחק כי סמויים רבים הצטרפו לפורום (איזה יופי!)
אני מעלה בתגובה הזו שלי את התמונה ואת משימת התחרות השבועית. לאחר מכן, אתם מעלים תגובה משלכם עם הריטוש שלכם לתמונה המתבקשת.
חשוב אין להגיב כאן חוץ מהתגובות של הוספת הריטוש שלכם! . זמן הוספת הריטושים יהיה מהיום עד יום חמישי. לאחר שכולם יוסיפו את הריטושים שלהם התחרות תגמר והקולות יחלו להספר ... איך? בקלות....
מי שהוסיף ריטוש שולח מסר למנהלת שלנו עם הבחירה שלו לריטוש האהוב עליו ביותר ... מי שהוסיף ריטוש לא מצביע על גבי שרשור ההצבעה (שיפתח בהמשך) אלא רק במסר למנהלת שלנו כול מי שלא העלה ריטוש ורוצה לבחור את הריטוש האהוב עליו מצביע בשרשור ההצבעה בשרשור ההצבעה יהיה ניתן להוסיף לא רק הצבעה אלא גם תגובות למינהן... אז- תהליך הוספת הריטושים יהיה מהיום עד חמישי וההצבעות יהיו מיום חמישי עד יום ראשון ...וביום שני נכריז על המנצח בתחרות
מקווה שזה מובן עד כה
הנושא השבועי
make me beautiful
בתמונה בצד מוצגת הבת של מדונה היא זקוקה הייתי אומרת לריטוש רציני...
תפקידכם עכשיו? להוסיף לשרשור את הריטוש שלכם ולחכות מוכנים?!
קדימה GO
תחרות האתגר השבועי ! אני חוזרת על חוקי המשחק כי סמויים רבים הצטרפו לפורום (איזה יופי!)