התחרות השבועית

../images/Emo41.gif../images/Emo18.gifהתחרות השבועית../images/Emo18.gif../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif

תחרות האתגר השבועי ! אני חוזרת על חוקי המשחק כי סמויים רבים הצטרפו לפורום (איזה יופי!)
אני מעלה בתגובה הזו שלי את התמונה ואת משימת התחרות השבועית. לאחר מכן, אתם מעלים תגובה משלכם עם הריטוש שלכם לתמונה המתבקשת.
חשוב אין להגיב כאן חוץ מהתגובות של הוספת הריטוש שלכם! . זמן הוספת הריטושים יהיה מהיום עד יום חמישי. לאחר שכולם יוסיפו את הריטושים שלהם התחרות תגמר והקולות יחלו להספר ... איך? בקלות....
מי שהוסיף ריטוש שולח מסר למנהלת שלנו עם הבחירה שלו לריטוש האהוב עליו ביותר ... מי שהוסיף ריטוש לא מצביע על גבי שרשור ההצבעה (שיפתח בהמשך) אלא רק במסר למנהלת שלנו כול מי שלא העלה ריטוש ורוצה לבחור את הריטוש האהוב עליו מצביע בשרשור ההצבעה:) בשרשור ההצבעה יהיה ניתן להוסיף לא רק הצבעה אלא גם תגובות למינהן... אז- תהליך הוספת הריטושים יהיה מהיום עד חמישי וההצבעות יהיו מיום חמישי עד יום ראשון ...וביום שני נכריז על המנצח בתחרות :)
מקווה שזה מובן עד כה
הנושא השבועי
make me beautiful
בתמונה בצד מוצגת הבת של מדונה היא זקוקה הייתי אומרת לריטוש רציני...
תפקידכם עכשיו? להוסיף לשרשור את הריטוש שלכם ולחכות :) מוכנים?!
קדימה GO

ellyd

New member
זאת הבת של מדונה?

אוי אלוהים ישמור... אין בעיה עם שיער פנים מיותר, למי אין.... אבל למה אף אחד לא מורט לה את הצורה? בהגדלה זה ממש מפחיד!!..... אנסה למרוט את התרנגולת מאוחר יותר בבית....

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo187.gifאני במקומה לא הייתי מחייכת :|

זה מפחיד, שתעשה אם זה משהו..פוטושופ זה לא הכל בחיים XD אני אנסה לעבוד על זה למרות שאני לא בטוחה שזה אפשרי בכלל

oceanlife

New member
ריטשתי

היי, זה הריטוש השני שלי בערך בכל ימי חיי.. למדתי איך פחות או יותר עושים את זה דרך מדריך כאן בפורום אז תתחשבו, אני אשתפר :) חוץ מזה אני חייבת לציין שהיא יפהפיה והגבה מוסיפה לה! אני רצינית. (על השפם הייתי ממליצה לה לוותר). מה אתם אומרים? אשמח לביקורת בונה!!!

ellyd

New member
ביקורת בונה- גבה מחוברת לא מוסיף לאף 1 כלום..

ב י ש ו ף

New member
טוב אתה יכול לעזור לי רגע???????

כי לפי שיטת העבודה נראה לי שאתה די יודע.... איך אני דוגם קטע מתמונה והופך אותו למברשת??????????? למשל לכדתי פרווה של דוב מצילום אמיתי ואני רוצה שהיא תהפוך למברשת שמציירת את אותה פרווה......... יש מצב שתעזור לי גאנגסטה?

למעלה