שירשור עידכוני צהריים 27/09

meytula

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo18.gifשירשור עידכוני צהריים 27/09 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

meytula

New member
ראיתי את הצ'אט של אתי עכשיו

דווקא צ'אט סבבה,בלי הרבה קללות.די רגועה ומדברת בכנות(טוב לא כנות מלאה,אבל אצל אתי גם חצי זה הרבה
)

24שעות1

New member
גב לקרן עוד יומיים נקום בבוקר יחד

תקחי את לולה לטייל ואיתן אומר- הקשר שלנו בחיתולים נצטרך ללמוד אותו עוד כשיש אהבה אמיתית היא באה בזבנג - לא צריך לבדוק יודעים אוהבים או/לא אוהבים

Ninaz

New member
גם אני בשביל חצי מליון מוכנה להגיד לגבר את

אותן מילים.

Ninaz

New member
גב התלבש על קרן לאחר שהחבר נתן לו הוראה

להיצמד לקרן ולרדת מעניין חן. וגב נמשך לחן ובטח לא למשומשת

Ninaz

New member
גב בחר בקרן כי אמרו לו להיצמד אליה-את גב

מעניין רק הצ'ק ובטח לא בחורה שרודפת בלילות אחרי גברים להזכירך כמה פעמים הוא סילק אותה מהמיטה?

puma141

New member
24צודקת. אני חושבת שאיתן לא רוצה את דניאל.אבא

שלו נתן לו נקודת חשיבה מאוד חשובה עבור המשפחה שלהם-ההימורים של דניאל, וראו על הפנים של איתן שהוא מבוהל ולוקח רברס ממנה באותה שניה. אבל בגלל התכנית, אין לו ברירה. אם את שואלת אותי הוא זורק אותה אחרי שבוע. הוא יתחמק ממנה כמו שעתי התחמק מליהי. תזכרי מה אני אומרת לך.

Ninaz

New member
איתן לא טיפש הוא הבין מה שאת לא מה דניאל

עושה. דניאל סוכנת פרסום לאתר בינגו סה טו...

puma141

New member
דניאל משווקת הימורים.לא פירסום. תסתכלי טוב.וא

ואיתן מה הבין שדניאל? מקבלת רכב חדש כל שנה מאבא מגיל 17? קונה רק בכיכר המדינה? נוסעת לחול כל דקותיים? עבדה על כולם בעיניים לפי הצרכים שלה כל העונה? מה יש להבין שם בדיוק? :)

Ninaz

New member
זה הכל אחיזת עיניים תכירי את אבא של דניאל

ותביני איזה צניעות יש בו.

puma141

New member
אב של דניאל כתב נורא על קרן-שהיא בגיל בתו!ראי

ראית עוד הורה שמלכלך על מישהו אחר מהתכנית? לא! אמא של קרן הגדולה, פירגנה לדניאל. עדי טרקאי בעיני לא יצור צנוע,עוסק בדברים לא חוקיים, ואדם מניפולטיבי כמו בתו בדיוק.

שאפולי

New member
דידי אני מזהירה אותך.

אני לא אשחק איתך חתול ועכבר- אני יכולה לחסום בכל ניק שתיכנסי לפי החוקים של תפוז אני ממליצה לך בחום לא להציף את הפורום.

didush100

New member
עיניי איתן בכלל לא מאוהב בדניאל

הוא מאוד מחבב אותה ומכל הבנות בבית הכי כיף לו איתה אבל בטח שלא מאוהב. אני נותנת להם חודש בחוץ

למעלה